zunda

2015-09-01 19:09

Čia vis dar tyla. Spengianti tyla.

Norisi pasinaudoti aludario Žaldoko garsiąja fraze - siela geidžia garsų. :))

violla

2015-09-01 18:09

Ai, jau viena šnekuosi:) Ar nebus mišios baigtos?
Baigtos tai baigtos-eisiu namo:)

violla

O kur robis, ar dar jam per anksti?

Leta

...Paskutinis džiaugsmas vasarėlės
Labai gražūs orai, tegul jie pakelia mums nuotaiką

doppelgänger

» J.Mekas rdquo;Vaikštaurdquo;

Vaikštau
vidurnakčio kambary,

apgaubtas
beviltiško vienišumo,

nežinodamas, bandydamas
išsiaiškint
pats
save,

nepriklausomą nuo
asmeninių, kasdienių
detalių.

?

2015-09-01 17:09

Ten,kur įsipainiojusi garbetroška,nera vietos nuoširdumui.-(H.de Balzakas)

Roberta

Ką jau padarysi-ir nemalonios patirtys-gerai. Sako, tik tokias reikia dėti į Lobių skrynelę. Priimkite tai ne kaip nesėkmę, bet kaip iššūkį, su kuriuos reikia susidoroti. Ar pakaks išminties, kantrybės, ryžto, proto. Na, bet jei blogai išspręsite šią lygtį, kitą kartą žinosite-toks metodas netinka. Šiai jau užjaučiu. O aš vaikštau, dirbu ir galvoju-įveiksiu ar ne tą savo depresiją, įveiksiu ar ne, sugebėsiu ar ne, rasiu takelį ar ne, užteks proto ar ne, kad tik nesusipainiočiau, reik viską apgalvoti. Ar taip ir skęsiu amžinam liūdesy ir vidinėj sumaišty, ar taip ir kankins baisus nerimas, sumaištis, nežinia kad avėl ištiks lyg paniškas nerimas, kuris nušluos viską. Apgalvoju priežastis, dėliojuos, dirbu ir vis dėliojuos galvoje. Vis mąstau ir vyliuos-aš laimėsiu:)Negalima taip gyventi, kad kiekviena diena būtų tiek problematiška dėl savęs pačios, dėl būsenos. Dabar galvoju-jei būčiau stipri, sveikos dūšios, tai kas man reikštų spręsti eilines bėdas-gliaudyčiau kaip siemkas:)kai esi normalios būsenos, ramaus proto, nepalūžęs-kaip gera gyvent...O nuo bėdų, nuo nemalonumų visi mes niekad neapsisaugosim, deja.Pagalvėlės nepasidėsi. Gal tuo ir įdomus tas gyvenimas-lyg važiavimas amerikietiškais kalneliais-žemyn, aukštyn, posūkis čia, posūkis ten:)

doppelgänger

rdquo;Realybėsrdquo; tuneliai. Kas pažino rdquo;objektyvią, atskirą nuo žmogaus jutimų atskirą realybęrdquo;, tie pirmi terašo man šį aprašymą, būsiu dėkingas:)

sveikas

Kaip visada sekmadienio vakarą dėliojuosi darbus ateinančiai savaitei. Sunkiai sekasi, nes klausimų šįkart daugiau, nei atsakymų.

Praėjusi darbo savaitė baigėsi konfliktiškai, liko neišspręstos problemos, kurių neturėjo būti, jei žmonės būtų elgęsi žmoniškai. Išdavė žmogus, kurį vadinau draugu, net šeimomis draugavome. Pabandė išspręsti asmenines problemas, paleido liežuvį ir iš draugo akimirksniu virto priešu. Ore pakibo verslo sėkmė. Visą savaitgalį verda aistros, sklinda paskalos, kurių aidus girdžiu.

Mojavau dalgiu, kepiau su vaikais dešreles ant laužo ir visą laiką ieškojau atsakymo, kaip išspręsti iškilusias problemas? Rytas už vakarą protingesnis?

Aš žinau, kad sprendimą rasiu, bet labiausiai kankina tas tarpulaikis, kol nepriimi sprendimo. Reikia rasti vienintelį teisingą sprendimą, o toliau paprasta: bijai - nedaryk, darai - nebijok.

violla

2015-09-01 16:09

Labas visiems gražų rudenio vakarą!:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių