zunda

2015-09-19 20:09

Nesuprantu kas galejo suzaveti po susitikimo su lektoriais, kurie ismano apie du pasaulius. Musu pokalbis buvo labai jau buitiskas.

zunda

2015-09-19 19:09

Jau parašiau - per daug spekuliacijos Dievo vardu. Esu laisvamanė, bet tik religijos, o ne aukštesnių jėgų, atžvilgiu.

zunda

Kerštas, atpildas, sabotažas, nekalbadieniai yra tos pačios reikšmės žodžiai, tik vartojami skirtingose situacijose.
Sutinku, kad mes esame atsakingi už tai, kas su mumis vyksta, bet kuo čia dėtas Dievas.
Per daug spekuliacijų Dievo vardu (versle, politikoje, gyvenime).
Pasikartosiu - forumas - vieša erdvė.

doppelgänger

Zundai

Tfu, guodžiančio neprašei, bet draugiško tikrai būtų buvę:)

violla

Neseniai grįžau. Buvau atvirų durų dienoje, vienoje netradicinių mokslų mokykloje rdquo;DU PASAULIAIrdquo;. Labai patiko mokymo programa, dėstytojai. Esi priekabi, retai taip būna:)Bet ir studijos sunkios, intensyvios, brangios. Bandau derėtis tik dėl kai kurių paskaitų, užsiėmimų, tik laisvų klausytojų nelabai pageidauja. Bet veršiuos vistiek, nes yra labai man saldžių dalykų, ech!

doppelgänger

2015-09-19 18:09

Zundai

Gaila, kad manęs tą vakarą nebuvo namie, būčiau atradęs ką nors guodžiančio. Lyg ir norėjau ilgesniam laikui atsisveikint, bet nelabai gaunasi:)

doppelgänger

2015-09-19 17:09

Nei tikiu, nei netikiu. Šiandien žiūrėjau gan įdomų dok. filmą apie Kailašo kalną Tibete, garbinamą kelių reigijų. Apie du ežerus šalia Kailašo. Tai va, Kailašo viršūnės nepasiekė nė vienas alpinistas. Prisiminiau vieną pasakymą: kai pasieki kalno viršūnę, reikia kopti toliau. Gan padrikai parašiau, gal ir nuotaika tokia.

Roberta

2015-09-19 16:09

Nevažiuosiu į Egiptą. Nu bailė aš. Bijau palikti be lyšno lito:(( Nors dabar žmonės ima didžiausias paskolas ir nebijo.O man taip nesaugu. Nors, anksčiau aš gyvenau drąsiau, šaudavo į galvą įvairiausios idėjos. kartą suorganizavau išleisti savo draugų knygą:))net rėmėjus radau ir kt.)) iš nulio viskas darėsi, nes labai tuo tikėjau ir ėmiausiu su tokiu entuziazmu, kad kiti irgi patikėjo. Fainai buvo. Paskui iš to gimė draugo kūrybos paroda, knygos pristatymas ir t. t. daug smagių emocijų.Anksčiau elgdavausi spontaniškai, iš dūšios, su polėkiu.o dabar svarstau, analizuoju, pergalvoju, kol pati susimaišau ir šnipštas. Dingsta drąsa ir polėkis. Toks susigūžęs žmogelis tapau. Bet...šiandien aš nusipirkau ilgaaulius raudonus batus, tai, manau, negalėsiu dabar vaikščioti liūdna, teks šviesti, bo labai disonuotų veido išraiška su raudonais batais:))
jauku čia pas jus...

Leta

2015-09-19 15:09

Netikiu jokiais atpildais

zunda

2015-09-19 14:09

Kad mes laikinai šioje ašarų pakalnėje, tai žinau ir iš savo kampo (užkampio), nereikia net į Sibirą pas Anastasiją važiuot. Ir geru galima būti ir čia gyvenant. Tereikia tik labai to panorėti.
Man tik neaišku, kas nusprendė, kad Dievas kerštingas, siunčia mums atpildus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių