violla

2015-09-22 19:09

Aha. Niekaip. Pats kedenti depresijos ištakų, apraiškų ir išėjimo kelių, ne ne - negali. Reikia pagalbos. Baisiausia, kad išėjimui, vargiai, kas kelią parodys. Aš visur jau klajojau, bet.. Nauda ta, kad užimtumas, viltis,- vis toliau nuo bėdos..
O gal. Sako, eidamas šunkeliu, kartais sutinki žmogų.. :)

violla

2015-09-22 18:09

Ai, sakei, kad amerikiečius:))

Vilte

2015-09-22 17:09

Labavakara visiems

virga

atsiprasau, pries tai buves laiskas nebuvo skirtas Vetai ir eksJaunai konkreciai - cia toki adresata nurode mano kompas!

studente

Aciu Vienas :) Tavo zodziai dvelkia patirtime ir ramybe...
Va, kazkas prase papasakoto kaip sekasi psichoterapija... Nors buvau viename seanse dar tik, ir zinau, kad nuo vieno karto neatsitinka jokiu stebuklu, bet vistiek kazkaip kazkaip... Nu ieinu as i kabineta, man liepia patogiai isitaisyti, o pati terapeute sedi ir zibina i mane akim. Visiska tyla. Duoda suprasti, kad kalbeciau. Kalbeti turiu ir privalau, net ir bile ka... Tai galim sakyti ir rdquo;pripjoviau grybordquo;, pasakojau apie vaikyste, paauglyste, darba ir t.t. Sekanti karta kai nueisiu net neisivaizduoju apie ka snekesiu... O ji visalaik tyli, na gal kartais uzduoda koki klausimeli, bet pagrinde mano monologas, po to praeina tos 50 min. ir jauciu, kad nieko neivyko. Jauciuosi kaip Sopranas... :D Kol kas atrodo absurdiška...

By the way... Rytoj filosofijos seminaras, per kuri as kalbesiu... Nemoka normaliai reaguot i kai kuriu nudaunejusiu filosofu teorijas ;/

linas

2015-09-22 16:09

Noriu jusu paklausti,sako tie vaistai geri,anie,bet jus vartojate daug metu,ar po tokio ilgo laiko jie nebepadeda ar zmogaus organizmas pripranta?Ar galima geriant stiprius vaistus vistiek jaustis blogai?Ar yra vaistu,nuo kuriu nedaraisi bukos busenos?

violla

2015-09-22 15:09

Šiandien registracuja visai nevyksta. Ką gi, bet dar ne vakaras..:)

Klausimas

2015-09-22 13:09

O tai gaila pasakyti-kokie patarimai buvo geriausi? Prileista galybė tų patarimų-kol perkaitysi, gyvenimas pasibaigs, uždusiu tamsoj;((

Vienas

2015-09-22 13:09

As neesu elektrikas,bet ivykus trumpam sujungimui atsiduriau be sviesos ir teko paciam ieskoti iseities ir viska remontuoti(o patamsyje kaip zinia labai sunku tai daryti ,nes nieko nesimato)Esu gaves ir keleta kartu per nagus(uztrumpinau kazka netaip)).Dar teko nusipirkti zvakiu,kad pasisviesti nors truputi, laikinai,kol baigsis remontas.Tam,kad remontuoti teko skaityti didziuju elektriku patarimus ir instrukcijas.Ju yra be galo daug ir ivairiu,bet nesvarbu kokia sistema jus jungiate laidus,svarbu kad isijungtu sviesa..

Roberta

2015-09-22 12:09

mano viena iš nerimopriežasčių-kai kažką dėl kažko delsiu.Būna-nėra jėgų, nenoriu, negaliu, o reikia, o nenoriu, imu nerimauti, nerimas auga, ima panika, paskui graužia sąžinė, kad veltui laiką leidžiu, kad ištižusi ir pan. Paskui jau sau panieka auga auga auga.O kai per negaliu įveikiu darbus-pagerėja nuotaika.Nors ir pavargstu, bet geriau pavargusi, nei ištižusi bedarbė. jaučiuos tada tokia nevertinga, jei neprisiverčiu dirbti. Norėtųsi viską daryti su polėkiu, įkvėpimu, bet, deja, tenka daryti ir per negaliu ir per nenoriu, nemiela, bjauru, nėra jėgų. Kartais sau leidžiu patingėti, bet man nuo to ne geriau, tik blogiau... Na, nebent jei laiką leidžiu prasmingai, pvz., vakar skaičiau rdquo;Melegįant kušetėsrdquo;.Apie psichoterapiją. Visai patiko, net laukiu šio vakaro, kad kai būsiu laisva, tai noriu skaityti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių