ir

2015-10-14 13:10

as neteigiu,kad karves blogesnes uz arklius,siaip kaip gyvulius,bet pagal ligos simptomus ,zmones kurie mato karves tikrai serga daug sunkiau,beto zmogus kuris nori pirkti tesmeni,kiek suprantu yra vyriskos gimines,reiskia jis turi dar viena problema,seksualine,o keleta ligu yra tikrai sunkiau gydyti ,kaip viena.

svieta

2015-10-14 13:10

sveikuciai na matau visiem ne kas man atrodo ruduo ir pilnatis tikrai turi ytakos musu busenai,siandien darbe taip blogai pasijutau toks jausmas lyg samones netekau,o kas liecia sirdi tai ir man su ja negerai.siaip tai doxepinas kazkiek palengvina nerima as ji geriu ant nakties jis truputi migdo tik nuo jo medziagu apykaita sutriko,tai svorio priaugau ir vel ne kas;(

jo

2015-10-14 12:10

Nu ir prajuokinot tiem kuriem dar nesusisuke ;)O kuo blogesnes karves uz arklius?

ir

2015-10-14 11:10

dar kaip stipriai,jau ko gero niekas nepades,kad arkliai rodosi buvau girdejus,bet kad karves,cia tikrai bus nepagydoma.

Audrone

2015-10-14 06:10

Sveiki. Norejau paklausti del persalimo ar gripo. Jeigu vartojami antidepresantai, ir susergama auksciau minetomis ligomis, esant aukstai temperaturai, ar vaistai nuo temperaturos ir infekciniu ligu lengvai toleruojami su AD, ar pastaruju t. b. nutraukiamas vartojimas. Dekoju uz atsakyma.

Birutele

2015-10-14 05:10

Kaip jumis pilnatis veikia?As tai lb blogai miegu ir kosmarus sapnuoju, pabudau, ogi menulis tiesiai man i galva spindi, ar tai gali duot koki poveiki savijautai?Labai keistai jauciuos akiduobes skauda, galva tvinkcioja.Esu kaip surakinta, ar cia galejo but nuo menulio nesuprantu?

Birutele

2015-10-13 19:10

Va ir isgeriau vaistu, nes atrodo smegenys sprogs nuo galvojimo.O jum kas geriat ad ar padeda, kad as kiek maciau visi, kas geria metu metus, vistiek nieko gero.Kaip yra su tais ad?

Lori

2015-10-13 17:10

Del AD psichiatrai gerai arsiliepia apirrdquo;Cipramilrdquo; ir rdquo;Zoloftrdquo; jis labiau pritaikytas moterims o rdquo;Seroxatrdquo; zymiai stipresnis o del jogos tai nevisiems tinka reikia priestai pasikonsultuoti su gydytoju.
Kaip įveikti nerimą?

Yra daugybė nemedikamentinių nerimo kontrolės metodų, ir kiekvienam sergančiajam būtina prisitaikyti sau tinkamus. Suprasti gilumines nerimo priežastis, valdyti jo pasireiškimus gali padėti psichoterapija. Kūną atpalaiduoti padeda atsipalaidavimo ar autogeninė treniruotės pratimai. Pasireiškus dusuliui, labai veiksmingi yra kvėpavimo pratimai. Fizinio aktyvumo metu žmogus “sudegina” susikaupusį adrenaliną, be to, po fizinių pratimų kūnas paprastai gerai atsipalaiduoja.

Nepaisant gausaus nemedikamentinių priemonių arsenalo, nerimui įveikti dažnai reikia ir vaistų. Nerimą veiksmingai gydo ilgalaikiai (ne trumpiau nei vienerius metus trunkantys) antidepresantų kursai. Tačiau šie vaistai padeda veikti ne iš karto (maždaug po 3-6 sav.), o nesulaukdamas gydymo poveikio, dažnas nusivilia ir visiškai nutraukia gydymą. Be to, dalis antidepresantų pradžioje gali net sustiprinti nerimo simptomus. Saugus ir veiksmingas būdas nerimui įveikti yra anksiolitikai, pvz., alprazolamas (Xanax). Jie labai padeda sulaukti antidepresantų poveikio (vėliau jų dozė mažinama ir vaisto vartojimas nutraukiamas), taip pat tais atvejais, kai yra trumpalaikis ar situacinis nerimas. Pastarasis dažnai būna labai stiprus, todėl sutrikdo adaptaciją, taip pat, kai yra grėsmė, jog nerimas gali tapti ilgalaikis.

Kai vaistų skiria gydytojas, jis visada prisiima atsakomybę už jų vartojimo trukmę ir nutraukimą, todėl tiek vartojant antidepresantų, tiek anksiolitikų, reikia reguliariai lankytis pas gydantį gydytoją.

Gydytoja psichiatrė psichoterapeutė Zita Alseikienė
Medicinos centras “Neuromeda”

zyle

2015-10-13 16:10

ne as ne vilniete

as

2015-10-13 15:10

man lygiai tas pats. keiciasi kas kelios valndos ir pikina ir skauda ir sirdis ir visokios nesamones. as manau kad tai jau siuo atveju tampa letine liga. pries tai buvo umi jei taip galima isireiksti. iseities as kaip ir nelabai randu iskirus uzsimirsimus ir bandyma nukreipti minciu bendrauti su kuom nors ir t.t. pan.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių