violla

2015-10-19 18:10

Mano skype kol kas neveiksnus, del pertvarkoas namu kompiuterizavime, todel atsiprasau, kad negalime pabendrauti. Manau - viliuosi, sia savaite bus sutvarkyta. Tuomet jungsimes i vakarinius pasiplepejimus. Vel. Iki.

violla

2015-10-19 18:10

Truputį pažiūrėjau-visai patiko. Kartais smagu ir tai paklausyti.

vi

2015-10-19 17:10

Šiąnakt sapnavau, kad prieš porą metų mirusi mano mylimiausia tetulė pasikvietė mane ir mano mamulę minkštai prisėsti šalia savęs. Atseit, ČIA mums bus geriau. Prisėdom, ir išties, taip gera ir ramu pasidarė... Tokio pobūdžio sapnai pas mane pildosi - visus, kuriuos pakvietė, IŠĖJO. Ir taip ramu dabar...
Atleiskit, kad tokius kliedesius rašau. Tartum kažkokiam virtualiam psichoterapeutui...

vi

2015-10-19 17:10

Šiandien palaidojom klasioką. Bet ne tai baisiausia. Nors turėtų... Baisiausia tai, jog gyvi nesam viens kitam reikalingi. O mirę... Ne, mes, klasiokai, į laidotuves susirinkom gausiai, bet tas šaltas pabuvimas drauge taip prislėgė... Vakarėjam. Darom tik tai, kas priklauso. Be širdies. Noriu į kaimą. Ten kitaip. Prieš porą metų mirė mūsų sodybos kaimynas. Bažnytkaimyje į laidotuves susirinko daugiau nei šimtas žmonių. Beveik visi braukė ašaras. Ne todėl, kad reikia. Todėl, kad mirė dalelė tavęs.

violla

2015-10-19 15:10

Sveiki. Ot, smagu, kad namai ne tušti. Pasišilsiu. Šiandien žvėriškai pavargau darbe, tas darbas patinka, bet fizinės jėgos turi ribas.
Smagu, kad ir kaimynėlis čia-namai dideli, tilpsime visi:)

Roberta

2015-10-19 12:10

Na, tu kaimyne, įdomiai čia. kai perskaičiau , kad Robertos ir Vi mergikės paišo, tai net nusmelkė, mat perskaičiau tiesiogine prasme, mat mano dukra piešia ,na, tokia rdquo;prie menordquo;,ir mokos toj srity, o dar kai parašei, kad reikia eit anksčiau miegoti ir muzikos paklausyti, tai tikrai pagalvojau, kad esi kokis mano namo kamine gyvenantis kaimynas, nes aš kaip tik į savo įsipareigojimų sau sąrašą įsirašiau eiti miegoti nei minutė ne vėliau kaip 23 val ir prieš tai paklausyti Mocarto.Tą, beje, ir vykdau.

doppelgänger

2015-10-18 23:10

www.youtube.com/watch?v=B9kPIp4MtX0

Minimalistinės ir ambientinės muzikos mėgėjams, tikiuosi, kad dabar jūsų sapnai netrikdantys, kaip ir ši paprasta muzikinė tema, labanakt:)

doppelgänger

2015-10-18 22:10

Pažiūrėjau gerą filmą apie tai, kaip karas sužaloja kario sąmonę. Tokių filmų daug, bet čia buvo apie paskutinį Irako karą. Privertė dar kartelį susimąstyt ir dar labiau įtvirtint pacifistines nuotaikas galvoje ir širdyje. Dabartinė nuotaika, įspūdis.

Zunda vėl prapuolė, bet palaikysiu nakties ramybę, nešūkausiu:)

zunda

2015-10-18 20:10

Sveikas protas lyg ir sako, kad metų laikų kaita neturėtų daryti įtakos gyvenimui, ruduo ateina ir praeina, tik reikia truputėlio kantrybės, bet atsitinka, kad protą nugali emocijos, neigiamos emocijos. Tada ieškok neieškojęs gražių spalvų, vis tiek viskas pilka ir gana. Man tada visų blogiausia, kad kažkur prapuola mano humoro jausmas. Ir kur jis galėtų slėptis? Gal po nukritusiais lapais?

doppelgänger

2015-10-18 19:10

Zundai

Jaučiu nuovargį, nedidelį. Norisi atsiliept, bet užmingu, nieko nepasakęs.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių