viva

2015-10-23 17:10

Labas vakarelis.Gal kas nors prisijunge?

smilga

Čia aš tą straipsnį nukopijavau, nes pasirodė dėmesio vertas. Gal ir negerai padariau, kad pažeidžiau autorines teises - bauskit, jei pasieksit.:) Bent nurodžiau tikrąjį šaltinį.
Tiesiog pamaniau, kad mažiau vargo turėsit, nes jis prieinamas tik registruotiems vartotojams. O autorė jau kažką panašaus yra rašiusi, kas laisvai prieinama internete.
Nesipykit, juk nebūtina visiems būti tos pačios nuomonės, galima ir padiskutuoti ginčytinais klausimais. Svarbu, kad būtume geranoriški vieni kitiems. Juk esame lygūs, bet skirtingi, ar ne?
Jaukaus vakaro visiems.

violla

Labas vakaras. Pagaliau susitvarkiau internetinį ryšį, bendrausim vėl. O nei pasiduoti ar nepasiduoti man nereikės, nes visai man nesvarbūs bukų, piktų ir ribotų suvokime žmonių išpuoliai. Bendrausime be to, juk čia yra su kuo ir dėl ko. Tas dėl ko- tai pagalba, informacijos dalybos, diskusijos, netgi juokingi ir šilti paplepėjimai.
Dar net nespėjau perskaityti rsquo;praeitų dienųrsquo;, tik spėjau pastebėti įrašytą man naują diagnozę.
Na...guru sako-guru žino...:))))))))

Maja

2015-10-23 16:10

Yra labai gera knyga rusų kalba OLAF KOOB rdquo;TEMNAJA NOČrsquo; DUŠYrdquo;. Man padėjo suprasti kas yra depresija ir kaip galima sau padėti iš jos išeiti. Gal kam nors pravers.:)

raminta

2015-10-23 14:10

nu va ir as ko gero prisijungsiu prie jusu.Pasidariau super viska imanti i galva ,ir jau tiesiog pabudus galvoju kas dar nutiks blogo.Jei kas suskausta galvoju , kad nepraeis, bus dar blogiau.Siandien nuejau i rdquo;maximardquo; ir is karto isejau , kojos tik linkti eme , atrode , kad nugriusiu , o dar bijojau , jei nebuciau viena ejus , tai gal ir viskas butu ok, o dabar vos gryzau namo , ir zinoma tuoj matuotis spaudima , o jis normalus , isskyrus , kad pulsas 55, o mano buna norma 70-75.Tai siandien sedziu namie kaip kokia vista ir prisigalvojau , kad nieko gero nebus.Dabar jau isgeriau puse tabl.Bromazepamo ir sedziu kaip pabuciuota , galiu eiti i parduotuve , kaip ir nutolo tas negerumas, matyt vaistai suveike , bet jau nenoriu nieko, negi negaliu susitvarkyti kitaip?Zinau , kad jus cia daug raset , bet tiek perskaityti ne mano nosiai, nes as ne tik hipochondrike , bet ir tingine.Na , gal kas patarsit , kad man ikresti i kaili reikia , o gal spjauti i viska ir keisti jei jau ne gyvenimo buda ,tai nors savo ivaizdi.Bet dabar negaliu atsikratyti vaiduoklio , kuris prilipes prie manes ir gazdina iki beprotybes, nu dievazi bijau , jau visko bijau ...patarkit, gal isbarkit, tik nebukit abejingi ...gal ir per daug noriu demesio , bet jau nzn ka daryt .

Roberta

Aš bent esu pasirinkusi keitimo savęs principą.Bandau naują programą instaliuoti į savo proto ir sielos kompiuterį:).ir sekas neblogai. Nes vien su vaistais-galima ir visai nusivažiuoti. Jie-tik laikinas sprendimas. Jei lankot psichoterapiją-gal padės, nors man asmeniškai tai nelabai ką gelbėjo.

viva

taip gydausi.nuolat lankausi pas gydytoja psichoterapiaute.esu gulejusi ir ligonineje.taciau niekas nepadeda.nuolat vartoju vaistus.kartais pagereja, taciau vistiek visada jauciu kazka negera...

viva

2015-10-23 10:10

sveiki.sergu jau 4 metus.nebezinau ko griebtis.ta depresija mane varo is proto.gal kas zino kokiu patarimu?

Vienas

2015-10-23 07:10

www.youtube.com/watch?v=PIFPmjvZ39Mamp;feature=related

Vienas

2015-10-23 07:10

www.youtube.com/watch?v=BzrQMHQpBZ4amp;feature=related

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių