2015-10-23 14:10
nu va ir as ko gero prisijungsiu prie jusu.Pasidariau super viska imanti i galva ,ir jau tiesiog pabudus galvoju kas dar nutiks blogo.Jei kas suskausta galvoju , kad nepraeis, bus dar blogiau.Siandien nuejau i rdquo;maximardquo; ir is karto isejau , kojos tik linkti eme , atrode , kad nugriusiu , o dar bijojau , jei nebuciau viena ejus , tai gal ir viskas butu ok, o dabar vos gryzau namo , ir zinoma tuoj matuotis spaudima , o jis normalus , isskyrus , kad pulsas 55, o mano buna norma 70-75.Tai siandien sedziu namie kaip kokia vista ir prisigalvojau , kad nieko gero nebus.Dabar jau isgeriau puse tabl.Bromazepamo ir sedziu kaip pabuciuota , galiu eiti i parduotuve , kaip ir nutolo tas negerumas, matyt vaistai suveike , bet jau nenoriu nieko, negi negaliu susitvarkyti kitaip?Zinau , kad jus cia daug raset , bet tiek perskaityti ne mano nosiai, nes as ne tik hipochondrike , bet ir tingine.Na , gal kas patarsit , kad man ikresti i kaili reikia , o gal spjauti i viska ir keisti jei jau ne gyvenimo buda ,tai nors savo ivaizdi.Bet dabar negaliu atsikratyti vaiduoklio , kuris prilipes prie manes ir gazdina iki beprotybes, nu dievazi bijau , jau visko bijau ...patarkit, gal isbarkit, tik nebukit abejingi ...gal ir per daug noriu demesio , bet jau nzn ka daryt .