jo

2015-11-01 07:11

jei įlindai reiškia reikėjo ir niekas čia taves nekaltina gi visi išsakome savo nuomine,o ir diskusijos juk nieko blogo,o su tais skysčiais mano nuomonė kiek pamenu tai visam organizme jų yra apie 80 procentu o ne vien smegenyse,čia lyg mokykloje aiškino juk niekas jų nesveria ir gali buti tik apytikriai:)

rasa

2015-10-29 12:10

Kolytos lietuviškai dirvinė čiužutė.

as

2015-10-29 09:10

as tai taip apsisaugau nuo stresu-skaitau

aistė

2015-10-29 06:10

Va jau ir cia, kaip ir aname forume nervu protrukiai.O as noriu jus nudziuginti: Atrasti dar vieni vaistai nuo isetines sklerozes-tai vaistai nuo kraujo vezio, geras ar ne?

egle

2015-10-28 16:10

Esu isitikinusi,kad man betainterferonas padejo akivaizdziai-visiskai praradusi betkokius judesius ir vel pradejo normaliau funkcionuoti koja.Vaistu naudojimo kieki nustate gydytoja.Pries tai buvau susileidusi b grupes vitaminus.

nesuprantu

2015-10-28 15:10

Negi niekas nepapasakos kaip jauciasi vartodamas interferonus?buvau atsidares tinklapi,bet kadangi nesu medikas nelabai ir supratau

ONUTE

2015-10-27 21:10

gyvenant su IS nekreipti demesio į pasakytus žodžius ar veiksmus beveik neina galima nereguoti į ta žmogų kurį matai ar klausais į metus viena karta,stengtis praleisti pro ausis ,nors nepamiršti o neigiamos emocijos,apsunkina gyvenima,stengiuos nuo tokių žmonių apsiriboti jų nematyti ir negirdeti,bet su saviškiais bendravimas neišvengiamas,o jiems suprasti mūsų būkle labai sunku,tik pasako ko čia užsidegei ,kaip degtukas,o kad tam dektukui ne tiek jau daug ir reikia kad jis užsidektų ,nesupranta.Tada imies nekalbadienio atostogų kol vel atitirpsta nuo mums ,,lengvo" streso kūnas,atsipalaiduoja raumenys ir apsiramina vidinė būsena ir po truputį judi į priekį,tai trunka ir savaite ir kartais dvi,tuo metu norisi gyvent negyvenamoi saloi:)

Ina

2015-10-27 18:10

Visi mes jautriau reaguojame į teigiamas ir niegiamas emocijas. Tas visoks nekreipk dėmesio, susitaikyk su likimu tai erzina. Ką galiu pasakyti, klausau tokių patarimų ir užuojautų kaip radijo.

as

2015-10-27 15:10

o tanakanas nuo ko? Gal konkreciai isetine gydo/ar galvos sukimasi?ar tai saugus vaistas?

albinas

2015-10-27 14:10

ne as nevartoju interferono,man neskyre.lengva ligos forma ar kaip ten,sake gali pabloginti ir net zenkliai pakenkti.jis ten kazkoks ne koks vaistas.dar sake jeigu man bus blogiau tai tada jau niekas niekas nepades. O is kur jus esate, cia burelis kazkoks kviecia susirasineti.Gal tai administratorius ir gal bus komentaru veliau?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių