2015-11-09 12:11
Manau yra blogai galvoti, kad aš čia ne tam, kad gaučiau naudos, o tik kalbėtis, kalbėtis apie tai ir likti tame pačiame taške.Kai man buvo labai blogai, aš būčiau paties velnio patarimo paklausius, kad tik nekentėti, kad tik viltį turėti išlpti iš liūno. O amžinai ūturiuoti apie tą patį-kaip blogai jaučiuosi su tokiais pat ir nepajudėti nei per milimetrą į priekį, nieko nekeisti-tai ..nu nežinau. Juk jei blogai, kažką reik daryti, kad būt geriau.O jei vaistai nepadeda, nepadeda, vadinas, kažko kito reikia. Gal. Nežinau.Man tai labai norisi paklausyti tų, kuriem jau geriau, kurie išsprendė ar sprendžia panašias bėdas,mėgstu pasitarti su kitais žmonėm įvairiais klausimais, nes būna, kad iš šono geriau matyti, būna, kad kitas žmogus labiau patyręs, praėjęs, išmintingesnis.Tiesiog įdomu, ką kitas mano apie tai, ką jis daro, kaip jis sprendžia.Sunkiai man buvo kelis metus, gydžiaus, bet nei iš vietos, pakilau pati, ieškodama, tai tą, tai aną darydama. Dabar turiu daug problemų darbe,labai sunku, bet tai ne depresija, tai kitokie kompleksai, baimės, nedrąsa, nuovargis, per didelis krūvis ir pan.. Kapanokimės aukštyn, lipkim, stenkimės patys, su kitų žmonių pagalba, tikėdami, vildamiesi, kad gyvenimas yra gražus ir šios bėdos-tik išbandymas, tik kažkoks mūsų dar nesusivokimas. Einu pyrago kepti:) Gero visiem.Gero savaitgalio:)