Roberta

2015-11-09 12:11

Manau yra blogai galvoti, kad aš čia ne tam, kad gaučiau naudos, o tik kalbėtis, kalbėtis apie tai ir likti tame pačiame taške.Kai man buvo labai blogai, aš būčiau paties velnio patarimo paklausius, kad tik nekentėti, kad tik viltį turėti išlpti iš liūno. O amžinai ūturiuoti apie tą patį-kaip blogai jaučiuosi su tokiais pat ir nepajudėti nei per milimetrą į priekį, nieko nekeisti-tai ..nu nežinau. Juk jei blogai, kažką reik daryti, kad būt geriau.O jei vaistai nepadeda, nepadeda, vadinas, kažko kito reikia. Gal. Nežinau.Man tai labai norisi paklausyti tų, kuriem jau geriau, kurie išsprendė ar sprendžia panašias bėdas,mėgstu pasitarti su kitais žmonėm įvairiais klausimais, nes būna, kad iš šono geriau matyti, būna, kad kitas žmogus labiau patyręs, praėjęs, išmintingesnis.Tiesiog įdomu, ką kitas mano apie tai, ką jis daro, kaip jis sprendžia.Sunkiai man buvo kelis metus, gydžiaus, bet nei iš vietos, pakilau pati, ieškodama, tai tą, tai aną darydama. Dabar turiu daug problemų darbe,labai sunku, bet tai ne depresija, tai kitokie kompleksai, baimės, nedrąsa, nuovargis, per didelis krūvis ir pan.. Kapanokimės aukštyn, lipkim, stenkimės patys, su kitų žmonių pagalba, tikėdami, vildamiesi, kad gyvenimas yra gražus ir šios bėdos-tik išbandymas, tik kažkoks mūsų dar nesusivokimas. Einu pyrago kepti:) Gero visiem.Gero savaitgalio:)

vi

2015-11-09 10:11

Meilė sau visaip pasireiškia... Kai esi ne toks, kokiu norėtum būti, o aplink tave veiksmas vyksta ne taip, kaip tikėjaisi, pradedi savęs nekęsti. Nugyventas gyvenimas ima atrodyti it juodraštis, kurį norisi suglamžyti ir viską pradėti nuo švaraus lapo. T.y. jau kitame gyvenime, jeigu toks bus...

Roberta

2015-11-09 09:11

aš tai šiandien virsiu prancūzišką svogūnų sriubą|:)) ir knygoj radau receptą, ir nete palandžiojau.susiradau optimaliausią sau variantą:)) na, tai teko štai į pardę nulėkti pirkti svogūnų, nes namie tokie nedicki užaugo, tai kol pripjaustysiu.o tai sriubai jų reikia kilogramo.dar reikėjo balto vyno, dar kieto fermentinio sūrio.vištienos gabaliukas jau guli dubenėly-čia sultiniui, kad ne sintetinis būtų.Violla, anąkart mano mielas nupirko keptuvę tokią plieninę, ne tefloninę, kainavo kažkas 80 lt.man irgi mat norisi kuo sveikiau gyventi.nors aš esu įsitikinusi, kad nuo valgomo maisto ne tiek jau daug ta sveikta priklauso.daugiausia-nuo to, kuo minta mūsų protas, jausmai, siela.jei gyvensiu pykty ir nervuos amžinuos-tai ir nebūsiu sveika.bet kad neįmanoma gyventi tik skaidriai.deja, užneša ir vidinės , ir išorinės šiukšlės...ai, bet kam čia filosofuoti, geriau eisiu jau užkaisti tą vištieną.man smagu kažką skanaus rdquo;suorganizuotirdquo;:)))geros ir Jums dienos.oras tai nuostabus...

as

2015-11-09 07:11

Sveiki, sugryze. grazi diena. O kad ligos ne draugai-visada taip galvojau, bet gi -raso raso??? :)))) Reiktu kada susiskaiciuot ko turim daugiau- draugu ar blogiuku salia?? Bet kas is to???? Statistika sotus ir laimyngas nebusi......

doppelgänger

2015-11-09 00:11

Kažkaip per daug gražiai atsisveikinau, kaip ir labas rytas:)

www.youtube.com/watch?v=IxiPexkGgPY

doppelgänger

2015-11-09 00:11

Keliauju pagaliau miegot, nesupykit, pasikartosiu, iki:)

www.youtube.com/watch?v=Zf-dXcBcoHo

doppelgänger

2015-11-08 22:11

zundai

Jeigu rasčiau savo gerbiamą mokytoją, vedlį, matyt, neatsisakyčiau. Bet esu jau sugadintas tam. Negaliu kažkuom visiškai pasitikėti. Dėl piktnaudžiavimo terminais sutinku. Labai lengva prisigraibstyti, bet labai sunku tinkamai panaudot mūsų kultūros kontekste.

doppelgänger

2015-11-08 21:11

zundai

Lyg ir nesivaikau konkretaus gyvenimo būdo ir beverčio mišinio, eklektikos nesu gerbėjas. Bet pasimokyti visada galima rast iš ko. Tai, ką turiu dabar viduje atsirado ne iš niekur. Sėmiausi žinių iš įvairių šaltinių ir tai man tik padeda. Džiaugiuosi tuom, ką turiu, o mano domėjimosi objektai nėra mados klyksmai, kartais net atvirkščiai.

Atrodo kažką prisitaikiau sau:) Atsiprašau:)

doppelgänger

2015-11-08 20:11

Pasitikrinu, ar registruotas:)

viva

2015-11-08 19:11

taip taip tai nera bloga nuotaika.daug kas sako man depresija,taciau visiskai nenutuokia kas tai yra per liga.ir gerai,kad nenutuokia,niekam to nelinkiu.tik paguodziu save,kad yra uz mane ir nelaimingesniu zmoniu,nors velgi kokia cia paguoda.kazkoks uzburtas ratas...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių