2015-11-17 05:11
Patiko, Vi, Tavo mintys:)) vakar netyčia radau tokį parašymą, tai kopijuoju
rdquo;Sėdi žmogus pas kirpėją. Šis jį nukerpa, nuskuta barzdą ir nei iš šio, nei iš to pareiškia: Dievo nėra. Jei Dievas būtų, ar jis leistų tiek daug žmonių pasaulyje kentėti, ar jis leistų ištisoms tautoms kankintis iš bado, nepriteklių, moralinių ir fizinių skausmų? Na klientas buvo dievobaimingas, bet jokių rimtų argumentų po ranka neradęs tik nutylėjo, padėkojo ir išėjo. Tik išėjus pro duris pamatė jau daug dienų nesikirpusį, nesiskutusį valkatą ir kažkokia mintis sukirbėjo jam galvoje, kad jis grįžo atgal pas kirpėją. Kirpėjų nėra – pareiškė jis grįžęs. Kaip tai nėra? – pasimetė pastarasis. Taigi aš ką tik tave nukirpau ir nuskutau, kaip tai nėra? O ar matai tą valkatą – nesiskutęs, nesikirpęs?- paklausė klientas. Kadangi jis toks neprižiūrėtas, aš galiu drąsiai teigti, kad kirpėjų nėra. Bet, suglumęs bandė prieštarauti kirpėjas, jei tas žmogus ateitų pas mane, tai aš jį ir nukirpčiau ir nuskusčiau... Taip taip atsakė jam klientas. Su Dievu yra tas pats. Jei mes pas jį kreiptumėmės tai jis mums padėtų ir mes neturėtume tiek bėdų ir skausmo..rdquo;