zunda

2015-12-12 21:12

Atrodo, kad ir vel nera naktinetoju. Visi drausmingai nuejo miegot. O gaila...

zunda

2015-12-12 20:12

Apie gerus darbus.

Nelaikau savęs nei labai gera, nei bloga. Sulaukiu daug gerų darbų, noriu atsilyginti tuo pačiu (gerais darbais), o galimybės beveik nulinės. Ir kaupiasi tie geri darbai lyg negražintos skolos, auga lyg kupra.
Ir kuo aš galiu atsilyginti? Geru žodžiu, išklausymu, kai reikia, patarimu, paguoda. Tai tik žodžiai. Ir iš kur man žinoti, kad to gana. Gal ir gana, nes geradariai dar manęs neatsižadėjo.

Bet aš vis tiek noriu ne tik gauti, bet ir duoti.

raminta

2015-12-12 19:12

pamirsau dar parasyt, kad buvo dienu kai isvis negeriau as jo, koki menesi , gal net daugiau, tiesiog nebuvo poreikio , po to vel atejo nerimas , ir vel geriau po ketvirtuka du kartus dienoj...dar ka tik perskaiciau kad jis sukelia depresija:(

raminta

2015-12-12 19:12

Klonozepama vartojau is pradziu po puse tabletes 2 kartus dienoje, po to po ketvirtuka dienoj, dabar geriu tik bromazepama po ketvirtuka viena karta dienoj ,tai nelabai gerai , o anksciau dar vartojau doksepina , bet viska noriu mesti , bet jau nebezinau...

jone

2015-12-12 16:12

man siutas ima delto, kad prie vienu ta depresija prikimba o prie kitu ne. Atrodo, teisingai gyvenai, buvai moralus ir ne per daugiausia tu sunkumu patyrei, o prikibo depresija ir gana. Esi lyg koks antrarūšis padaras.

raminta

2015-12-12 16:12

Labas , as noriu paklausti kaip "nulipti" nuo klonozepamo, jei juos vartojau 8 metus nesusimastydama , nes nezinojau , kad bus sunku mesti.Dabar negeriu ju, bet geriu bromazepama, o jie ir raminantieji , kaip is ju visiskai issivaduot??Jie isvis negeriu , tai negaliu iseiti is namu , nes linksta kojos , sukasi galva, bijau kad nenukrisciu eidama...:(

linas

2015-12-12 15:12

Vilniuje vienas priemimas privacioj klinikoj 120 litu(zveryne).O valstybinese istaigose viens du-receptas.Ir niekam nerupi tavo problemos.Lietuvoj zmogus,turintis psichinius sutrikimus,turi pats uzdirbti ant savo gydymo.O jeigu zmogus negali dirbti,kas tada?Manau tuo atveju geriama pigu ,nekokybiska pilstuka.
Noriu paklausti tu,kurie vartoja vaistus,kiek laiko esate tureje pertrauka vaistu vartojime?

violla

Žinoma,jei vaistai tinka ir padeda-puiku,nes ne visiems vienoda reakcija.Šiaip dabar pasaulis,ypač vokiečiai,nuo depresijos ilgai vartoja jonažoles.Blogiau jas vartoti vasarą, nes tuomet nepatartina būti saulėje-jos sustiprina spindulinį poveikį ir turi savybę kaupti radioaktyvias medžiagas.Aš dabar pradėjau jas naudoti kapsulėse,galima arbatą ir kt.

viva

O as geriu seroksata ir man nieko.Ji vartoju jau beveik metus.Neauga man nuo jo svoris.Ir jokiu salutiniu poveikiu nera.Bet cia kiekvienam turbut individualiai.

viollaa

Darykite geriems žmonėms gerus darbus - nuo to jie taps dar geresni. Darykite blogiems žmonėms gerus darbus - nuo to jie taps dar blogesni..

*---*

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių