Leta

2015-12-17 09:12

Dvasiai - esu išgėrus ir vyno ir konjako, paskui gailėjausi. Bet gal daugiau tai buvo psichologinis diskomfortas, o ne fizinis, nes jaučiausi pažeidus taisykles. Mane gal per daug traukia alkoholis. O rūkyti seniai mečiau.

vika

2015-12-17 08:12

man neseniai lygiai tas pats del koju tirpimo bei ranku pirstu tirpimo prasidejo. Depresuchu pas mane irgi yra. Ale pas daktarus eit labai nenoriu, ka nors istirs, prirasys chemikalu (tableciu) ir reiks gert... Nenoriu...

Leta

2015-12-17 07:12

Labas rytas,
smagu, Simeli, kad tau neblogai sekasi. O kaip tu patekai į tokį centrą, norėčiau ir aš. O laikausi po senovei, be didesnių krizių, tik kartais nerimas išlenda.
Slimai, manau, kad gerai parašyti apie savo bėdas, o kad ištrynei, tai neturi reikšmės, svarbiausia tau pačiam jas susidėlioti ir išmesti laukan iš savo vidaus. Iš to ką rašai, matau, kad daug galvoji apie savo praeitį, vaikystę. Bet to kas buvo nepakeisi, tavo rankose tik tavo ateitis, o mintys apie praeitį tau tik sukelia blogą savijautą. Dėl neurologo tu be reikalo išsigandai, tai nervų ligų gydytojas, tokių kaip radikulitas ir pan. Čia su rdquo;durnumurdquo; nesusiję, psichikos ligas gydo psichiatrai.

Leta

2015-12-17 07:12

Sveiki visi, smagu matyti naujus vardus šiame forume ir svarbiausia smagu girdėti, kaip kiekvienas iš jūsų pasiekė didesnes ar mažesnes pergales prieš negalią, depresiją. Aš irgi užsibrėžiau vieną paprastą uždavinį kiekvienai dienai - nueiti bent 2, o geriau tris km.

viollaa

2015-12-16 20:12

Labas vakaras:)
Brrr, kaip šalta..

Leta

Tai gal bandyk ieškoti psichologo. Kaip suprantu gyveni ne pačiam didžiausiam mieste, bet gal vis tiek įmanoma kažką susirasti. Anksčiau čia lankydavosi vienas vaikinas iš Tauragės, tai jis važinėdavo į Klaipėdą. Juk reikia pasirūpinti savimi, nes vargu ar turi ką nors brangesnio už save :DDD

vile

Šiandien suradau - optimizmas tai informacijos stoka. Teisybėlė, kurios trūko mano pūzlėje. O juk dar liaudis, tik nežinau kuri, įspėjo - daug žinosi, greit pasensi. Deja, žinau jau per daug, kad šypsotis. Tokie dalykai.

Leta

2015-12-16 18:12

Va ir Slimas apie tą patį:)
To fil: Hesę aš irgi mėgstu, tik jau seniai skaičiau

Leta

Na Slimai jei tu tonas tampai ir dar į antrą aukštą, tai širdis gali ir realiai pavargti. Tie panikos priepuoliai dažniausiai slepia mirties baimę. Kas jums, jauniems vyrukams ją sukėlė, kodėl jūs nepasitikit savo sveiku kūnu? Būna, kad tokiu būdu stengiamės pabėgti nuo kitū, dar nemalonesnių problemų. Čia taip aiškina mano psichologė. Reikia atkapstyti šaknis, atseit tai turėtų sustabdyti paniką

Roberta

ėjau parsinešt pieno, tai tik per žoles, jos traškėjo, o medžiai braškėjo - keistas, įdomus reiškinys, keisti garsai, koks įdomus tas gyvenimas, - galvojau....kaip gera, kad galiu tai jausti, girdėti

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių