guru

2015-12-26 17:12

Liga tai pasekme.

vi

2015-12-26 17:12

Sveiki ar bent gyvi sulaukę šv. Kalėdų! Pati šventė ir jos sulaukimas yra dvigubas stebuklas.

Prieš 3 metus daktarai Kalėdų mums nežadėjo, nors iki jų buvo telikę tik 3 savaitės... Išgyvenom. Dabar viską matuojam kitaip – išgyvenimu. Dar 3 mėn., dar pusmetis, dar vienos Kalėdos. Duok Dieve dar bent 3 mėn., dar pusmečio ir... stebuklo – kitų Kalėdų. Baisiausia yra netekti artimiausio žmogaus, o didžiausias stebuklas – tokį žmogų turėti.

violla

2015-12-26 16:12

Liga-ne bausmė ar žiaurastis, o tik koreguojantis instrumentas, kuriuo naudojasi mūsų siela. /Ne mano mintis, bet man patinka/. Kur dingot visi vakariniai mūsų forumo dalyviai? Pasakykite ką nors, kiekviena diena kažką padovanoja arba atima...

Roberta

2015-12-26 16:12

Labas, mieli depresuoajantys:)) Kartais ir aš čia akį užmetu. Gyvenu gerai. Depresija jau man kažkaip lyg ir praeitis. Tad noriu visus padrąsinti, kad ji praeina, kad kažkaip viskas išsisprendžia. Tad nepraraskite vilties, ieškojimo energijos iš beviltiškiausių situacijų. Svarbu tikėjimas ir ieškojimas-aš taip manau.To linkiu visiems Jums Naujais metais. Viskas bus gerai. Tegul sunkus gyvenimo periodas tebūna išbandymų laikotarpis, pažinimo savęs ir gyvenimo.Linkiu neprarasti vilties ir meilės sau ir kitiems, kas šalia Jūsų.

zunda

2015-12-26 14:12

viollai

Žmogus jau toks sutvėrimas, kad nori to, ko negali, ar neturi. Įsitikinusi, kad jei galėtum gerti, tai tau visai nesinorėtų. O šampano, jei jis ne tas, tikrasis, iš Prancūzijos, tai technologija dar prastesnė, nei brendžio. Vynas plius angliarūgštė.
Aš pati nei galiu, nei noriu, bet geroje draugijoje galiu ir su vandens stikline rankoje linksmintis.
Senelis dovanų chalatą dar gali atnešti ir per Naujus, geriau vėliau, negu niekad.:)

viollaa

2015-12-26 13:12

zundai

O aš užtarsiu D.. Jeigu man galvos neskaudėtų nuo viskio, tai gal gerčiau ir gerčiau.. Vyno visai negaliu, o brendis- pats blogiausias išmislas pagal technologiją. Va, viską žinau apie alkoholį, bet geriu tik šampano ir viskio 1,5 lašo.. ot. Ir gailiuos, taip gal depresija nuskandinčiau. O mėlyna nosis.. kaip žibuoklė pavasarį:)))

viollaa

zundai

O žinok, kad aš ir chalato net neturiu: tokio šilto, minkštučio.. vis svajoju jį nusipirkt. Sakau, gal kas sužinojęs nupirks.. Seniui parašyt pamiršau. Sau rašysiu:)

algis

Viola:)/ tau kuo laimingesniu metu. Uz tavo draugiskuma tik lieka dziaugtis, tau dovanociau nor viena zvaigzdute, bet nuskint sunku..... Sirdingai sveikinu:D:)

Leta

Svečius priimsiu, tik neprižadu neduoti darbo. Na neišsigąskit, sunku nebus. O mano vidinis pasaulis didėjant amžiui pasidarė seklus. Neišeina pasinerti, tik įbridai ir jau kitas krantas.

zunda

D

O tu jau baigei švęsti? Niekaip negaliu suprasti, kodėl su draugais susitikti reikia ypatingos progos, o susitikus, būtinai prisiliuobti iki nukritimo ant senos-naujos sofutės :))) Čia, tikriausiai, tas atvejis, kurio moterys nesupranta.
Tiesa, buvo ir pas mane tokia viešnia, kuri tik miegojo, bet viešniai - tik 5 mėnesiai. Jai dar galima taip elgtis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių