rita

2015-12-26 22:12

Siaip man idomu situos visus vaistus tau israse gydytojas? Supranti as manau jog sergu depresija ir jau senai, bet niekaip neisdristu nueiti pas gydytoja o pasveikti labai labai labai noriu. Ar butina eiti pas gydytoja?

rita

Gal gali parasyti kokius?

rita

Noreciau suzinoti kokiu vaistu reikia norint pagyti nuo depresijos ir kur juos gauti jei nevaikstai pas joki gydytoja

vile

2015-12-26 21:12

Šiaip jau, šventės gavosi, dūšios prasme, tuščios. Dykuma. Nei gera, nei bloga.

doppelgänger

2015-12-26 21:12

vilei

Nesupratau, ar jau chemoterapijos reikia? Tikrai nesupratau. Jeigu taip, užjaučiu. Galėčiau papasakot apie priešmirtinės terapijos būdus, bet jie seniai uždrausti, manau, kad ne į temą šneku.

vile

2015-12-26 20:12

Sveiki (?) gyvi sulaukę šv. Kalėdų? Manot tai mažai? Kiti chemotarapinasi, kad šito sulaukti... Žinau žinau apie tąjį seratoniną... Pati ryju nuskausminamuosius ir bučiuojuos su smertimimi... Bet... Šiandien pabučiavau ir padėkojau savo mamą už saugią vaikystę. Pagal šių dienų mastelius toji vaikystė buvo š... verta, bet aš joje buvau laiminga. Nesvarbu, ką turi, svarbu, kaip tau tai patiekta. Svarbiausia yra šeima, nepriklausoma planeta, kurioje gali gyventi, kad ir kuom tu bebūtum. Vaikystėje tokią planetą turėjau. Dabar ne. Ir kitam šito negalėčiau sukurti. Štai kur bėda. Gerai, kad neturim vaikų. Bet yra žmonių, kurie į mane žiūri ir laukia... Vilties. Saugumo. Ramybės. Kaip jų neapvilti?

violla

2015-12-26 19:12

Kažkiek žiūriu ir aš tą kelią į žvaigždes.Bet kokia čia dozė optinės apgaulės, režisūros triukų,prastumo lėkštumo ir komercijos Valinsko. Apie kultūrą aš jau nekalbu-jos nerasta.Jiems ten ne pyragai, bet niekas ten jų nevarė.Galimybės mažos, o norai dideli.Jaunatviškas maksimalizmas,kuris dalį jų atves į mūs gretas, vėliau, bet gyvenime šiame. Merūno šeimą kiek žinau,labai padori ir jis tikrai padorus, tik pakliuvo tarp čigonų.O čigonų kelias žinomas, kauniečiai žino Jablonskio ir Nemuno gatvę.Jis ne iš ten, bet ten giminaičių turi.Viena čigonė vaistinėje klykė savo pusbrolio dainą-„ką daryt“...Lūžo iš juoko visa vaistinė ir praeiviai. Ne ne aš nieko nesmerkiu. Labanakt.:))

doppelgänger

2015-12-26 17:12

geriu toliau, prasti reikalai su depresija, geriausias praėjusio mėnesio darbuotojas, oficialiai:))))

www.youtube.com/watch?v=-m7hxzwW0qw

violla

Ištikrųjų taip, bet ne visiem priežastis palieka pasėkmę. Vieni sako, kad pasėkmė pažeidžia silpnesniuosius-kiti psichologai sako-stipresniuosius. Kaip manai, guru? Kaip manote kiti?

doppelgänger

viollai, zundai, vilei ir kitiems:)))
Girtas zuikis:

www.youtube.com/watch?v=HBAYr73mlTk

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių