eexpert1@mailru

2015-01-30 18:01

Daug merginu raso, kad nepatenkintos krutinemis, bet kelios atsiuntusios foto tikrai is sono ziurint priekaistu neradau. Tad nestresuokit bereikalo.

karina- Taip panasu, kad formuojasi menesines. Svorio galetu apie 2 kg buti daugiau.

Panda- jeigu daug svorio truksta tai nepades tiesiogiai kad didetu, nes nera tada is ko krutinei dideti- plestis.

HELP- na 13 metu tai dar tik pradeda viskas formuotis, tad dar reik kantrybes. O jei gausesnes isskyros dazniau reiktu laikytis asmens higienos, taip pat jei gausiai tai buna ir kokios ligos priezastys. Neparasei savo parametru.

Eexpert

2015-01-30 17:01

sumja- tu nebresti normaliai lytiskai, nors ir atrodai auksta, bet ir svorio trukumas apie 6-8 kg. Nieko cia nepadarysi, privalai sulaukti normalaus savalaikio brendimo.

Gabija- vienoms merginoms anksciau prasideda, kitoms veliau, nera numatytas tikslus laikas. Siaip kad plaukuciai yra tai nereiskia, kad prasidejo lytiskas brendimas, o jis prasides butent tada kai prasides menesines.

sumja

2015-01-29 23:01

Man yra 12metų, bet ūgis yra 173cm, o svoris 53 kg, aš bręstu kaip 16-metė, bet krūtinė labai maža, o aš jau ir su vaikinais bendrauju ir 16-mečių draugių turiu ir negaliu to atsisakyt vien dėl to, kad vasarą prie upės gėda nueit... Kaip ją padidnt?

eexpert1@mailru

2015-01-29 17:01

Dre28- prisilaikyt maisto po 6 vakaro galetum, o siaip kadangi dar augsi tai ugis gali pasivyti svori, tad ypatingai dar kazko daryti nereikia, tik prisiziureti, pataikyti maista ir ne po daug.

margo7574- kol nebresi lytiskai ir nebus tam reikalingas svoris, tai gali normaliai ir nebresti (turiu galvoje moteriskus apvalumus).

margo7574

2015-01-29 08:01

Man 12 metu as noriu kad augtu krutine ji pas mane yra, bet truput per maza ka daryt????

eexpert1@mailru

2015-01-28 21:01

Justina is Vilniaus- svoris tavo geras, hormonai dar netvarkoje, manau turetu susitvarkyti per puse metu, jei ne, tai reiktu kreiptis i ginekologa.

Bonux - kontraceptikai tvarko hormonus, menesiniu cikla ir kad nebutu nepageidaujamo nestumo.

/neregistruotas/- dar tiesiog nebresti normaliai, svoris geras. Po plauku augimo pazastyse daug laiko nepraeis ir bus menesines, nes tai zenklas kad hormonai savo darba atlieka.

Kaunas <3- sunku atsakyt nemacius formos.

Aura- dazniausiai paskatinimas buna svorio sureguliavimas.

Mon- neparasei savo duomenu.

/neregistruotas/- nepagreitinsi, dar hormonai nesusireguliave, uztat ir nebresti normaliai. Svoris neaiskus.

Rasa- nebutinai, neaisku i ka atsigimei (mama, mamos-mama, ar tecio-mama).

Donata- neparasei duomenu.

Slapta- greiciausiai tai del svorio trukumo.

Silvija001- neuzrasei savo duomenu. Taip, liemenele stabdo laisva brendima.

Dina- neuzrasei savo duomenu.

vards - visais klausimais atsakymas - TAIP.

neziniukee- liemenele nesiot negerai kol bresta krutine. Svorio galetu 2 kg buti daugiau. Islauk brendimo. Tavo pratimai trukdo ir krutinei.

eexpert1@mailru

2015-01-28 19:01

Dre28- pagal tavo ugi tavo svoris brendimui turetu buti apie 35 kg, kadangi dar esi tik 13 metu, nebresti lytiskai, uztat ir krutine tik formuojasi.

/neregistruotas/- pirmiausia sureguliuok savo svori, kad butu is ko augti krutinei, tau truksta apie 6-7 kg.

Eexpert

2015-01-28 15:01

Viorika- be abejo, jei veliau pradejai bresti, tai ir pats brendimo procesas uztruks ilgiau. :)

Eexpert

Gretute- zinoma, kad skausminga operacija, o dar kaip teko girdeti, kad tie implantai dar kartais reik keisti, tai jau ne kas.

neziniukee

ar nieko jeigu as darau atsilenkimus ir noriu plokscio pilvo ar tai netrugtys vystytis ir greiciau kad pradetu augti krutinei???

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių