mecislovas

2015-01-29 21:01

Nerimas,depresija yra tik emocinės organizmo būsenos...? ..galiu pasakyti,kad žmogus kaip savereguliuojanti auto režimu būtybė,turinti fizinį kūną ir būdama socialinė sistema ir pasakyti kokia priežastis ligai atsirasti yra ,būtina labai kieta diagnostika,kitaip gali vartoti pačius geriausius vaistus,o išgyti yra neįmanoma net nuo paprasčiausios slogos. Tokią diagnostiką galima atlikti pagal daugiamatės medicinos metodiką ,aprašytą L.G.Pučko knygose ,,daugiamatė medicina,, o surastas priežastis pašalinti jame esančiomis priemonėmis ir taip atitaisyti organizmo savireguliacijos sistemas ir liga išnyks visam laikui.Iš priežasčių gali būti ir neurovirusai,ir smegenyse esančio neurohumoralinio savireguliacijos centro pažeidimas,gali būti emociniame organizmo sluoksnyje(astraliniame organizmo sluoksnyje)esančio centro pažeidimas(jis mūsų organizmą gina nuo to,kad į jį nepatektų svetimos mintys,emocijos ,energijos ir net infekcijos.Tai yra savotiškas imuniteto centras ir bendro imuniteto organo dalis ,tik energoinformaciniame organizmo lygyje..

smilga

2015-01-29 20:01

Ačiū už pasidalinimą, bandysiu...gal pavyks.

guru

2015-01-29 10:01

Bet tai tinka,kai priepoliai nera labai sunkus ir dazni,bet net vartojant vaistus reikia mokintis save raminti,bet tam reikia pazinoti save.

Martynas

2015-01-28 17:01

Tai tik keletas atveju kai buvau pavartojes alkoholio, bet jei naudoti daznai tai neisivaizduoju, jauciu isvis galetum gala gauti.

Martynas

2015-01-28 17:01

Prisimenu kai buvau su vienu vokieciu bare ir taip panika buvo uzejusi isgeriau 4 taures vyno, tai taip sneketi pradejau ir linksma buvo ziauriai ;) Bet juk kartais griebiesi nors uz siaudo, ta syki negalejau parodyti kad man panika tokia chujova buvo uzejusi.

Martynas

2015-01-28 15:01

Idomu tai, kad kai vartoji vaistus, kazkaip atrodo, kad visai nieko tokio jeigu ir nebevartociau, bet jauciu, kad nutraukius ju vartojima butu vel tas juodas gyvenimas nesugebejimas valdyti situacija. Vartojant vaistus bent kazkokia viltis yra, kad jie padeda toliau gyventi. Na nezinau, tiesiog reikia viska isbandyti, gal but nutraukius kai jau nebejauti tu simptomu tai gal ir nebeuzeitu?

marta

2015-01-28 14:01

gal kas zino kodel po menopauzes buna didelis krutu niezejimas

Martynas

2015-01-28 14:01

As irgi noriu kuo greiciau atsikratyti tu vaistu, o ir koks gi gyvenimas be vakareliu ir nuotykiu. O su vaistais negalima alkoholio gerti, na aisku viena taure vyno nemaiso, bet vistiek juk kai matai, kaip kiti atsipalaiduoja ir linksminasi o pats turi sleptis ir turi meluoti kodel negali gerti :( Bet kazkaip atrodo, kad dar ilgai teks vartoti tuos vaistus, nes be ju irgi butu ne kas.

Anonimas

2015-01-28 12:01

raminancius baisiau gert,nei antidepresantus.patikek.

juoduke

2015-01-28 11:01

man reik patarimo Deivuke!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių