vile

2015-01-29 22:01

Doppe;..

Sugalvojau: visi Kubriko filmai. O didžiausią pastaruoju metu didžiausią įspūdį palikęs - Meet Joe Black. Jaučiu, kad šiuo metu per Tv1 žiūri kaip Ronaldas Reiganas su kirviu mažina LSD vartotojus... :)

vesta

Man labai patiko Luizos Hay knyga"Mylėdamas save būsi laimingas". Pabandyki, gal ir Tau tiks. Knygynuose ji tikrai yra. Jei tiki, apsilankyki bažnyčioje. Ar Pakutuvėnuose, pas pranciškoną brolį Gediminą. Svarbiausia norėti pakeisti save. Pajusti Gyvenimo džiaugsmą, tą- paprastą, o ne kažkokį ypatingą: džiaugtis sutiktu žmogumi, pražydusia gėle, išaušusiu rytu ar žvaigždėtu dangumi. Tikrai nesitikėki, kad viskas bus taip iš karto, juk ir pavalgius, lėkštę taipogi reikia išplauti, kad vėl galėtumei iš jos valgyti. Taip ir gyvenime: iš kažkur atsineštas šiukšles pirmiausia reikia išvalyti, o vėliau pradėti sodinti teigiamo mąstymo sėklą. Nieko nėra neįmanomo. Asta, Tu turėjai drąsos žengti pirmąjį žingsnį, eiki toliau. Tau turėtų pavykti. Tau pavyks. Aš tikiu.

as

Kas zino kaune geru psichoanalitiku, kurie gali gydyti vaistais ir terapija??

zunda

2015-01-29 21:01

Kaip pompastiska - visata, begalybe, mistika.....O juk nesusidorojame su paprastais isgyvenimais, nesusikalbame paprasta zmoniu kalba su esanciais salia. Protinga kazkieno mintis, kad lengva gelbeti pasauli, bet sunku viena zmogu.

vile

Doppel...

Koks iš matytų filmų tau geriausias? Paliko didžiausią įspūdį? Einu galvoti, o koks man...

vi

Svarbiausia yra tai, jog niekas visoje Visatoje nežino, kas vyksta mūsų galvoje...

vi

Ir dar... Prieš n metų tokią pačią dieną (kalendoriškai) mūsų namuose stovėjo karstas, o jame gulėjo mano brolis. Bet ne tai svarbiausia. Šiandien aš jau neprisimenu, ką reiškia turėti brolį. Viskas praeina... Tai irgi nesvarbiausia. SVARBIAUSIA yra tai, kad... Tiesą sakant, nežinau kas yra svarbiausia, turint omenyje, kad ir Visata yra ne amžina.

vile

2015-01-29 20:01

Dievinu savaitgalius. Aišku, visų pirma, už tai, kad juose gali nieko neveikti. Bet yra ir kita priežastis - juose nėra žmonių, kurių man nereikia. O ar yra žmonių, kurių man reikia? Kartais norisi su kuo nors paplepėti. 10-30 min. ir tiek... Vakarėju? Nuprotėju? Išeinu?... O kaip jums su bendravimu?

vi

2015-01-29 20:01

Norėčiau gyventi kaime, vienkiemyje. Bijoti tamsos, džiaugtis šviesa, laukti kiekvieno metų laiko, o po to juos lydėti, gyvent, kad gyventum (dėl geresnio bulvių derliaus ar didžiausios sugautos žuvies, pvz.), etc. ir, SVARBIAUSIA, negalvoti apie tai, kas vyksta mano galvoje...

Miglė

2015-01-29 18:01

taip,nuo remeron suleteja medziagu apytaka bet ir tai tik pradzioj paskui viskas susitvarko.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių