Roberta

2015-01-30 17:01

jei ras tinkamą kalbą ir elgseną dabar, gali tapti labai dideliu autoritetu, nepaisant ankstesnio lygio - buvo ar nebuvo juo.įdomi tu, vi:)) taip kaip pamąstai, pamąstai:))kažkur nusimušei, ugnį pametei o ji tavyje tikrai yra.žinai, aš irgi nuo gilių dramų metuos pastaruoju metu į dokumentiką ar bojavikus:)) gal tai bėgimas? kaip čia rašot...

vile

2015-01-30 17:01

doppel...

Na, ir kaip Anthony Hopkinso smertis įtiko? :) Šiaip jau, A.Hopkinsas iš bet kokio š... gali padaryti bandelę, kurią suvalgai it kokį delikatesą. :) Avinėlių tylėjime, kai jo bais neigiamas herojus paskutinėje scenoje įsimaišęs žmonių minioje tolsta palmių alėja, aš jam kiekvieną sykį palinkiu sėkmės ir palieku apimta nostalgijos bei troškimo vėl susitikti...
O Felinis... Taip, jis genialus, bet groja ne mano stygomis. Bergmanas arčiau. Kiti turi pavienius šūvius, užtaikančius į mano širdį. Tačiau ne visada įsimenu jų pavardes. Bet yra aktoriai-kūrėjai, a la Kubrikai, kurie visada prikausto mano protą ir širdį prie TV ekrano: Kevin Spacey, Jack Nicholson, Gary Oldman (blogio įsikūnijimas), Sigourney Weaver ir kažkas dar.

violla

2015-01-30 14:01

Na, tvarkos forume visai nėra, registracija nevyksta, žmogai jūs žmoga, -šiadiena visi darbingi...ką? Na,o aš grįžau iš rdquo;trasosrdquo;, ir, pirmiausia noriu padekoti Letai už palaikymą...matyt gerai špygas laikė -man sekėsi taip gerai, kad net nesitikėjau. Žadėjau parvežti dovanų,bet dabar galvoju,jog Letai odekolonas ir keletas plastmasinių gėlių, netiks-ji žmogus intelektualus ir toks kičas jos nedžiugins. Todėl žmogiškai -AČIU, labiausia ji mane suprato.
Dabar man taip lyg ir sieloj šventė, nes nesutikau nei vieno pikto žmogaus, tame tarpe gydytoją(vyrą), kuris man buvo labai malonus ir nereikėjo už jo supratimą apsimokėti...Ši diena man ypatingai svarbi. Tam daktarui tegul viskas sekasi... Už tai aš jam nusiųsiu energetinį fontomiuką, kuris tranformuosis į saugantį jo angeliuką...
Tai kur visi, manau, vakarop susirinksit.
Kaip sekėsi gyventi? Kalbėkite.

debeselis

2015-01-30 13:01

Sveiki visi. Visuomet paskaitau forumą, bet nevisada turiu laiko parašyti. Labai smagu, kai paskaičiusi gerus patarimus, tiksliau nuoširdžius kitiems, prisitaikai sau ir iškarto nuotaika pagėrėja, nes pastaruoju metu orai ar kas tą nuotaiką, jaudulį sustiprina. Kūnas pasidaro neramus, atsiranda įvairūs skausmeliai. Nežinau ar tik man čia vienai

violla

2015-01-30 07:01

Labas rytas. Letai -produktyvaus darbo, bet į forumą priklauso, juk mes čia visi lyg ir etatiniai korespondentai. Jokios grynos valiutos už tai nebus,tik sako, kad tai taurina sielą... Dar už tai žadama grįžtamoji jungtis. Dar -pakyla vertybių skalė. Daugybė dar...
Viltei -gero darbo taip pat. Va, visi lyg ir sergantys, bet super darbingi. Tai ne aš...
Laikas man į rdquo;trasąrdquo;, kur baisiau už Dakaro ralį...Ten gaunamas adrenalinas, o čia- naikinamas...skirtumas tik toks...
Leta, nepamiršk tų špygų, jos man reikalingos nuo 13 val...dar veiksmingiau-fontomo darymas, bet čia jau iš magijos pasaulio-tai poveikis per atstumą.
Išvažiuoju. Manau-iki.

Leta

2015-01-30 06:01

Labas atsikėlusiems ir miegantiems. Vilte tu šiandien labai ankstyva, aš tokiu metu dar tik kėliausi iš lovos. Žadu šiandien pajudinti įstrigusį darbelį, palinkėkit man sėkmės. Ir kad per dažnai į forumą nelandžiočiau.
Violla, laikau už tave dvi špygas, sakei, kad sunki diena bus. Turėtų padėti.
Na ir į visų sveikatą geriu rytinę kavą.

Vilte

2015-01-30 04:01

labas rytas visiems forumieciams...

doppelgänger

2015-01-29 23:01

Nepažymėjau - Vilei:) Užvedei mane:)

doppelgänger

O Federico Fellini? :) Ginger e Fred, Bergmano Fani ir Aleksandras, tai mane, grubiai, veža.

doppelgänger

Prisukamą apelsiną mačiau, kito ne. Labai šaunūs ir neįpareigojantys filmai: Jumper ir The Jacket, manau, kad tau patiktų.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių