dana

2015-02-08 08:02

o valia tam ir reikalinga,kad zmogus suprates kokia liga sergasuimtu save i rankas ir is visu jegu stengtusi priesintis siai ligai ivairiomis priemonemis,pvz.manksta,masazai,zoleles ir ttt.Visa tai daryti reikalinga gelezine valia ,jus visi saunuoliai,nes nesedit ranku sudeje,o jei kartais,gal ir neviltis apimtu,tai zmogiska,po to svarbiausia atsitiesti ir vel stengtis.SEKMES VISIEM.

ieva

2015-02-07 20:02

mano tetis serga sita liga.ir ji progresuoja jis serga jau12m.gyvenimas tampa kosmaru..jis apzinai irzlus randa priekabiu del nieko gincai pykciai kyla nuolatine nuotaiku kaita.jis pradejo kaltint seimos narius kad ji nuodija nors taip nera.Jis tapo paranojikas.vaistai niekas padeda.viskas eina tik blogyn.jis perteikia viska mums..savo visas emocijas..
tai visa laime kad dar paralizius nepaumejes.Nors netolimoj ateity bus ir tai kad bus prikaustytas prie lovos.padekit man nes nebezinau ka daryt patarkit ka nors.

rimas

2015-02-07 19:02

Ačiu Edita už patarima, bandysiu pasinaudoti juo, tik mūsų provincijoje sunku bus tai padaryti, bet manau bandyti reikia.

rimas

2015-02-07 18:02

Ačiu visiems už patarimus dėl grupės,taip diagnozė patvirtinta Kauno klinikose MR būdų bei klinikų gydančios gydytojos ir skyriaus Docento, bet tame ir esmė kad kol turi gerą darba nesinori jo prarasti bunant biletenyje. Gal kas gali patarti ar galima visa tai padaryti be biletenio?

kobraąąč

2015-02-07 17:02

kai vaziuosiu i vilniu vaistu,darysiuos kraujo tyrimus,paziuresiu ka sakis gydytojai,kas darosi su mano kepenimis.dar siais metais ligoninej negulejau,bet pavasari pradesiu dirbt,stebesiu savo savijauta,mat darbas itemptas.dabar turiu č grupe,ar jei atsisakysiu vaistu,man jos nesumazins?

grazina

2015-02-07 16:02

miela daiva.dar keletas klausimu,apie žuvu taukus.kokios firmos jus gėrėt?ir kokiam pavidale?kiek kartu i diena?kiek ilgai juos gėrėt?

grazina

2015-02-07 16:02

mielosios.mano brangem myrui 40metu.ir gyditoju pasakymas buvo toks,kad i eile rašomi tik jauni žmonės.ir tik tada kai jiems liga labai progresuoja.kauno kliniku daktarai taip apreiškė.kur tu paprastas žmogus pagalba rasi.o pasirodo sulaukes 40metu,jau gali ir i vežymeli invalidu sėsti.o žuvu taukus jau rytoj pirksim.pas mus liga gerybine forma 20metu ėjo,alino žmogu.ir baigia savo juoda darba padaryti.ačiu jums,kad pasidalinat savo žynioms.bet ar yra žmogus kuriam padėjo cordicepsas.geros sveikatos visiems.

kobraąąč

2015-02-07 15:02

as be i iipupromo neapseinu ,nes labai lauzo kaulus,suka pirstu sanarius....leidziuos nuo liepos menesio,kepenys sustreikavo,tai geriu karsili....labai silpnai jauciuos,visai nebeturiu jegu,esu pykta...bijau atsisakyt siu vaistu,nes bijau prarast grupe,tai ir kenciu....tik nezinau ar ilgai dar teks leistis....kur susileidziu,tai lieka melynes,skauda.....na,esu pasimetusi....

as

2015-02-07 11:02

GALIU PADISKUTUOTI PERSKAICIAU DEL AMWEJAUS PAPILDU ESU ISGERUSI GAL KIBIRA.TAI KAIP JAU JAUCIAUSI TAIP IR LIKO VISI POZYMIAI IS.O STEBUKLU TAI TIKRAI NEIVYKSTA. NEBEJUOKAUKITE.

kobraąąč

2015-02-07 10:02

nepavydekit,man nuo tu vaistu slenka plaukai,krenta svoris,pykina nuo maisto,o sveikata nesikeicia,drebulys nedingo,prastai miegu....nezinau ar cia nieko blogo,juk daktarai sake,kad turetu pageret,bet atsirado nauju ligos pozymiu....sergu nesenai,tai dar daug ko nezinau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių