viollaa

2015-02-19 10:02

.. kad ryžtis šuoliui į Visatą - vieną kartą reiktų stoti akistaton pačiam su savimi, pažvelgiant į sielos chaosą. Tik tuomet abejotina egzistencija atsiskleidžia visu savo nepakeičiamumu, ir ateityje jau būtų nebegalima pabėgti iš savo instinktų pragaro į sentimentalią paguodos filosofiją ar užsidėti apgaulingas jausmų kaukes.
Bet, vėl gi, tereikia menkniekio, ir žaibas trenkia atgal.. nes ir skausmas, ir protas budi. Jie visada stengsis išlikt nekontroliuojami.

Vilte

laba visiems... nemaciusi Viollos kelias dieneles, jai paskambinau i tel. ji sveika, gyva, tik kompiuteris sugedo.Siuncia visiems linkejimus, ir sake, kai susitvarkys kompiuteri vel pasirodys cia...)

Leta

Sveiki gyvi mieli draugučiai,
Na žiūrim ką turim. Turim nuo vakar tebemąstantį Simelį, prapuolusią Viollą, poste budintį Guru, gerą nuotaiką palaikančią Asarą.
Kompanija gera, diena graži, geros jums dienos ir gal dar susirašysim.

Kasiopeja

2015-02-19 09:02

Oj, kaip man patinka nusideti tokiais budais :) ir ne tik tokiais :) Pastebejau, kad kuo daugiau nusidedi gyvenime, tuo daugiau jis dziaugsmo teikia :) aisku kalbu apie mazas nuodemes, kai neatsispiri malonioms pagundoms.

Leta

2015-02-19 06:02

Mes turim teisę nusidėti

Pabandykime pabūti atviros. Pirmiausia pačios sau, gerai? Ar mums tikrai reikia dar vienos poros batų? O naujų džinsų, dar vieno kvepalų buteliuko, plytelės šokolado ar kokios kitos saldžios ir viliojančios nuodėmės? Žinoma reikia! Pripažinkim pagaliau: gyvenimas yra gan trumpas, todėl uždrausti sau šiuos mažus žalingus malonumus – būtų dar didesnė nuodėmė.

Pirmoji nuodėmė –
nauji apatiniai drabužiai
Antroji nuodėmė –
nauji bateliai Nuodėmė trečia –
nauji aksesuarai

Mes turim teisę nusidėti!

doppelgänger

2015-02-19 00:02

Jeigu rimčiau: pas kiekvieną sava pasaulėžiūra, artėjanti ar tolstanti sociumo atžvilgiu. Regiu pasaulį savaip, nepamiršdamas aplinkinių, to man dabar pakanka.

doppelgänger

2015-02-19 00:02

Dabar tokį vandenuką geriu ir tikrai jaučiu: jis kažkuom pakrautas:) Net ant etiketės užrašyta:) Bet silpnai. Gal rytoj reikėtų nusipirkt kito, minimum sidabru filtruoto, tebūnie, ir auksu:)

zunda

2015-02-18 22:02

Aš taip norėčiau, kad atgimtų forumas .....
Ne tas žodis "norėčiau". Man tiesiog jo REIKIA.

zunda

2015-02-18 20:02

viollai

Netikiu, kad norėtum,,jog protas dingtų. Kol mastai, tol gyveni. Bent jau aš taip galvoju, ir būna labai baisu, kai nebesugaudau savo minčių, galvoj chaosas. Jei jau daugiau nelabai ką galiu nuveikti, tai bent norėčiau, kad mintys būtų aiškios ir galėčiau nors skaityti, galvoti, kritikuoti arba pritarti, bet savomis mintimis, ne citatomis.
Šiandien čia tiek daug prirašyta. Aktyvi diena buvo, net su priekaištais. Tiek to.

vi

2015-02-18 20:02

Nesuprantu, kuo gi jūs čia bandot pagydyt depresiją? Plepėjimais apie beleką? Youtube‘mis? Ar laužtuvu, t.y. geležine valia?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 25 ir 0 svečių