mecislovas

2015-02-26 07:02

čia rašė kažkas,kad gydėsi pas mane ir jai(kaip supratau,kad tai mergina ) nepadėjau-prašau kreipkitės tuo pačiu adresu ir kontaktais-gražinsiu pinigus jei mokėjote.... O jei apgavote,tada ir visiškai ne mano kaltė ,kad neišgijote...

Vilte

2015-02-26 07:02

labas rytas, simelis pasiule kavos, o as pridesiu dar kugelio, nes is ryto kepiau, veliau turesiu darbo, tai negalesiu...)))

Roberta

2015-02-26 05:02

Tikra tiesa, tuo Aš imanoma pabūti tik akimirkas.Daugiausia tada, kai esi kaip gamta(nes esmėje ir esam gamta) o šiaip esam susaistyti, priklausomi, net patys to nejuntame, kaip mus įtakoja, kaip kalbam, darom tai, kas kažkur kažkada girdėta, kažkada kažkur įdiegta, kaip reikia.Šiaip gyvenime dažnai labai tiesiai ir tvirtai eina žmonės, kurie įsitikinę, kad tai yra TIESA, ir jie laikosi savo tiesos, nors iš tikro ji tik gal jo TEISYBĖ. Net jei tvirtai galvoja, kad žudydamas jis atlieka misiją ir tai daro-jis teisus ir savim pasitikintis ir jo neblaško klausimai, kas aš ir kur gyvenimo esmė ir prasmė:))

zunda

2015-02-25 22:02

D

Dėkui už muziką. Kaip tik tai, ko man šiandien reikia.

doppelgänger

2015-02-25 21:02

Bliamba, šiandien susinervinau ir nusipirkau naują kompą, medijos, mėgstu jas.

Vienas

2015-02-25 19:02

Yra du skirtingi dalykai:pirma,tai kai jus rupinates zmogumi,kuris ir be jusu rupescio puikiai apsieitu,bet jus vis rupinates juo,tuo uzkraudami sau dar dideesne nasta .Tuo tarpu zmogus,kuriuo nuolatos rupinimasi praranda bet kokia galimybe ir sugebejima kovoti paciam ir tampa tarsi tranas.
Visai kas kita yra rupintis zmogum,kuriam is tiesu to rupescio reikia (del ligos ar kitu atveju).Neretai zmones rupinasi del to paties savojo ego.Tai daroma del akiu arba tam,kad galetumem vadinti save geru zmogumi(kai tuo tarpu aplink visi velniai..)).Bet kokiu atveju viskas gryzta bumerangu,todel neverta galvoti apie momentini atpilda,jis ateina dazniausia,kai mes pamirstam ,kuo esam padeje kazkam kazkada.
As ne apie tai..
Tu Leta paminejai retenybe zmoniu,kurie sugebejo isvystyti savaja nuomone ir stengiasi nepriklausyti nuo aplinkos stereotipu.Tai yra labai svarbu..
Visi zmones manau nors karta gyvenime budami su savimi paklausia:kas esu as,is kur as,kur as einu.Tas momentas yra labai svarbus zmogui,nes tokiais momentais imanomas luzis mastyme ir gyvensenoj.Nei televizoriu,nei laikrasciai,nei knygos ,nei aplinkiniai negali atsakyt tau i si klausima,nes jis atrodo per sunkus.
Yra viena budistine praktika,kai zmogus budamas vienas iesko as buvimo vietos.Jis klausia saves :as kunas,ar kunas yra mano?As protas ar protas yra mano?As kraujas ar kraujas yra mano?
Norint pamatyt save,reikia ziureti i save o ne aplink.Norint suprast save,reikia klausyt ir stebet save.
Ka as noriu pasakyti,tai yra labai sunku pasakyti...)
Gerai.Kokiais gyvenimo momentais zmogus jauciasi laimingas?Kai ziuri i saulelydi ir istirpsta as...
kai ziuri i ramu ezero pavirsiu ir istirpsta as...
kai pasimylejas su mylimu zmogus nuvirsta ,uzsimerkia ir istirpsta as...
Visi turi kartais tuos laimes momentus gyvenime,bet jie yra labai trumpi ir nepastovus...
Jie gali tapti ilgesni ir net gali tapti nuolatine musu busena.Bet kad taip atsitiktu,butina surasti kelia,kuris veda i tai.Nebutina perskaityt kruvas knygu tam,kad pamatyt tai.Ir tai visada buvo su tavim,tik tu buvai tai pamirses..

vi

2015-02-25 19:02

Kaip laikotės tie, kuriems ne viskas ok?

Aš kažkaip nepaliaujamai riedu žemyn. Kaip tiems alkoholikams man atrodo, jog aš tik geriu, bet bele kada galiu sustoti. Bet juk negaliu... Čia taip rašau, kad suprantu, jog negaliu, bet galvoju, kaip tie alkoholikai. T.y. užteks tik įjungti prisnūdusias valios jėgas, ir viskas bus ok. Pas jokius daktarus nesiruošiu eiti. Aš pas juos paskutiniu metu pasirodau tik su greituke. Taip patogiau... :( Be problemų galvoje turiu dar bjaurių fiziologinių simptomų. Jie stačiai skambyja varpais – varyk gydytis, kol dar ne vėlu. Jei spėsiu su greituke, tai spėsiu, o jei ne... Nėra jokios motyvacijos suspėti. Jokios. Kodėl apie tai rašau? Mane dar kažkiek stebina tokia būsena. Be to, įkaliau kažkiek brendžio...

doppelgänger

2015-02-25 18:02

Kažkokios galios, jų troškimas, įgyvendinimas... Svetima. Turi "galių" - džiaukis, vis linksmiau gyventi, nei jauti save be "galių".

viva

2015-02-25 18:02

o as siandien savim patenkinta,nes visdelto priverciau save nueit i spektaklio repeticija.buvo sunku,apeme baime,nes jau senokai nevaidinau.bet isgeriau puse tabletes xanax ir baimes praejo.labai noriu vaidinti tame spektaklyje.tiesiog privalau neapvilt saves ir kitu:)labai noriu,kad man pasisektu.

Vienas

2015-02-25 16:02

Sveiki visi!
Ziema jau i gala,tai dziugina)
kaip laikotes,kokios naujienos?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių