2015-03-01 06:03
o kaip jus galvojate,nuo ko tie panikos priepoliai atsirado pries metus,ogi ntodel,kad 4 metai blaiva.o dabar atakuoja sausos pagirios.paaiskinsiu tai desimties metu gerimo pasekmes.as isgyvenau kosmariska stresa isiblaiviusi.perejus minesotos programa as supratau,ka as pridirbau savo vieninteliam sunui...ka isgyveno mano tevai matydami vienintele dukra vaiksciojancia su girtais bomzais,kurie neragave pagiriu skonio ir neeilines pareigas uzimantys zmones.kur jie manes tik negrudo,kuo tik nekodavo.elektrom,uzkalbejimais,torpedu gal6.sako reikia su savimi dirbti,o ne tabletes lakti.jau dirbus,pridirbus visi vilniaus,panevezio,ir skotijos psihologai mane primoke gyvenimo.pas viena toki taip isejau is saves,kad iki masinos nedaejau iskritau.geriausi pagalbininkai psihol.yra AA.relaksacija,didelis sporto kruvis,spa.laikina.aisku tam kartui padej!bet velgi gryzti i ta givenima,rutina.be to gyvenu saly,kur visada apsiniaukia,nera saules,salta.amzinas ruduo.mano savaites rezimas 4 ryto kava,i darba,namie9vakare.miegas ir taip jau 3metai 7 na kartais 6 dienas per sav. aisku iskyrus atostogas 26dienos lietuvoj.vat tau ir dirbk su savimi,kai stovi ryzas skotas ispuvusia ,smirdancia wiskiu burna ir rekia tau haria!!