vaikinas

2015-03-02 22:03

Sveiki, gal kas gali man padet ar patart, nes as jau pasiekiau kritine riba, depresija ant tiek stipri, kad nieko negaliu daryt, tik guliu lovoj... tokio didelio pesimizmo dar nebuvo, viskas jau nebeidomu, norisi tik mirt

zunda

2015-03-02 21:03

viollai

Nebedžiugina nei pavasaris. Gana smarkiai šį kartą gavau "per sprandą", nors gal dar ir ne paskutinis tai buvo.

zunda

D

Aha, nemėgsti romantikos ir bombonkių. Aišku.
O jei bombonkės su čili pipirų įdaru ? Žvaigždelių skaičiavimas kapinėse, atsirėmus į kokį juodąjį obeliską ? Kaip ??? :)))

zunda

Ramona

Deja, negaliu nieko patarti. Nežinau.

zunda

Vasari

Jau kovas, parneš optimizmo paukštukai grįždami namo :)

Vienas

2015-03-02 20:03

pavasaris...
vasara...
ruduo...
ziema...
ir vel pavasaris...
)

viollaa

studentei

Būk rami - neišprotėsi. Nes suvoki, kas tai yra. Išprotėja tik nesuvokiantys ir negalvojantys. Bet kaip jiems gerai gyvenasi - viskas Dzin, laimingi, šypsena nenukrinta:) Atkrinta visi filosofiniai mąstymai. Aš kažkada jau pasakojau, kaip mane "kabino" tokie du bernužėliai Kauno psichoneurologiniame, kai ėjau pas gydytoją išsirašyti vaistų "Ei, princese, gražuole, kur taip skubi??".. Jie tai darė "nuo dūšios", nors jiem buvo gal 30-imt, o man .. užmiršau kada buvo..:)
Aišku juokauju, nes iš šono žiūris liūdnai.
Ar panikos atakas nenuima tau xanax, tam karteliui? Tu lyg lankei psichoterapiją? Kaip? Yra tokia GYVENIMO MENO MOKYKLA. Kai kam padėjo išsikapstyti. Kai kam.

violla

Sąlygų čia niekas diktuoti negalės. Čia yra jau kolektyvas ir, geras. Jeigu,jau mes vienas kito pasigendame-tai jau gerai. Jokių čia į temą ar ne į temą...Visos temos mūsų,jei tik norisi kalbėti ar plepėti. Va, aš, šį vakar, pvz, pasigendu Simelio...na, jis vakar budėjo,matyt,šiandien išeiginę pasiėmė mūsų neatsiklausęs...Negerai,oi, negerai,Simuti...
Šaunus mūsų kolektyvas. Aš visais džiaugiuosi. Tokius,kokie visi yra ir žmogiškai myliu.

viollaa

2015-03-02 19:03

zundai

Teks palaukti - nieko nebus :) Kaip pavasaris be mūsų? Pasiklys laike, erdvėje..

Leta

2015-03-02 19:03

Viskas ok, viskas kontroliuojama...
Bus pavasaris, bus ir ruduo. Sėkmės mielieji, aš neseniai supratau, kad išeiti iš depresyvios situacijos yra kaip minimum du keliai. Vienas - sulaukti pokyčių iš išorės: naujas rdquo;geresnisrdquo; draugas, naujas darbas ir pan. Ir kitas kelias - išmokti reaguoti kitaip į gyvenimo keliamus iššūkius. Išmokti beveik neįmanoma, bet jei pavyksta, tai jau visiems laikams.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių