zunda

2015-03-09 22:03

D

Nežinau, ką tau pasakyt. Jei tik forume rašai ir trini, tai mes galim palaukt, kol praeis tas neigimas, bet gyvenime, garsiai pasakyti žodžiai, neištrinami taip paprastai.
Gal ilgasis savaitgalis pakoreguos viską ?

doppelgänger

2015-03-09 21:03

Zundai

Taip, buvau:) Bet kažkodėl labai pykstu ant savęs, iki šiol, ėmiau ir tryniau save. Tai ne dėl forumo, daugiau dėl dabartinės gyvenimo situacijos, kažkoks savęs neigimas.

zunda

2015-03-09 21:03

D

Nieko nesuprantu, lyg tave mačiau, skaičiau dvi naktis iš eilės, o dabar jau nėra, dingo pėdsakai.
Tai ar aš sapnavau, ar man vaidenasi naktim? :))

doppelgänger

2015-03-09 19:03

Zundai

Nežinau, kaip tiksliau išsireikšti, bet tokiomis aplinkybėmis vargu ar padėtų psichologinė stiprybė. Kiekvienas kažkokioje vietoje esam palaužiami. Man padeda kone tik vienas vaistas - laikas, tiksliau laikas susitaikymui.

xxx

Baikit plustis ant piliules!Sioj zemej visiems pakaks vietos,kaip ir siame puslapyje!

Leta

Žiūriu čia pas jus tornadas prasinešė, visi pritilę. Man tie šrašai nepadeda, nes angliškai nesigaudau. Apskritai aš jau priskiriu save prie pasveikusių, žadu po mėnesio , kito visai atsisakyti vaistų. Su gydytojo žinia. To linkiu visiems. Nežinau kas yra klinikinė depresija, paaiškinkit

Laura

2015-03-09 10:03

Man jau pastaruosius 2 metus taip yra. Pries juos buvo dar blogiau, tai nuejau pas psichiatre ir nustate sunkia depresija. Geriu antidepresantus, taip pat kartais Xanax, nors dabar jau menesis kaip ju negeriau. Nors busena zymiai pagerejo per tuos pora metu, bet su miegu viskas tas pats liko, o po tokios nakties diena jauciuosi kaip nemiegojus, labai greitai pavargstu ir t.t. O kokios paroblemos pas tave? Kokius vaistus geri? Gal tau irgi depresija?

Vienas

2015-03-09 08:03

ten pat yra ir gydymas garsais.Anksciau sie mokymai buvo gana slapti ir perduoti jie galejo buti tik tiems,kurie isugde savyje izvalga ir atjauta.Bet dabar mes gyvenam beprotnami primenanciame pasaulyje,todel mokytojai ir atskleidzia siuos mokymus,kad tik zmones pasijustu geriau.Beje paskutineje dalyje aiskiai pasakoma,kad jeigu pas zmogu yra rysys su mokymu(igytas kazkada anksciau),tai jis supras ir ji tai sudomins,bet jeigu tokio rysio nera,tada zmogus nieko nesupras ir liks tam abejingas.
sekmes...

Vienas

2015-03-09 06:03

nuostabi diena...

doppelgänger

2015-03-08 23:03

Prisimenu Vi pasakymą, kad depresiją kenčiantį žmogų linksmint pokštais panašu į laidotovių procesijos linksminimą, netiksliai atkartoju, bet gal panašiai. IS kažkas kitko, ko aš nesuprantu (negaliu pajust iš vidaus). Anksčiau kalbėjau apie klinikinį depresijos apibrėžimą. Dabar nutilsiu, neturiu teisės vertinti. Nelaimės vaikšto drauge, o aš jaučiuos trumpam ištrukęs iš pančių, gal ilgesniam laikotarpiui.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių