guru

2015-04-13 16:04

Galima pasveikti.Pasveikstama daznai nuo sizofrenijos,tai nuo panikos priepuoliu tuo labiau pasveiksti galima.Yra dalyku,kur jus net nesapnavave esate,tai pesimizmas kas liecia ta liga yra tikrai didelis neismanymas.

Lori

2015-04-13 14:04

Pradejau lankyt psichoterapija tai reikia 2-3 metus lankyt kad visai atsisakyt vaistu bet cia beprotiskai brangus gydymas kai poliklinikoj tai tik 12 seansu tai cia labai mazai nemanau kad man tai pades.

guru

2015-04-13 12:04

Geriau vietoj relaniumo nusipirkti seduxeno,nes jis geresnis,o receptas tinka ir relaniumo.

rita

2015-04-12 11:04

Kainos Neuromedoj tokios: pirminis vizitas 1 valandai 70 litų, o kiti po pusvalandį 46 litai, aš einu į mėnesį kartą, tai manau nera jau čia taip brangu, o dėl atvažiavimo į kliniką, tai ten važiuoja iš visos Lietuvos. Vieną kartą buvau susipažinusi su vyruku, kuris dėl panikos sutrikimo čia gydosi ir važinėja iš panevėžio .nenoriu per daug jų reklamuoti bet ten tikrai labai gera klinika, ir daktarai fainu, išklauso pataria jautiesi kaip žmogus. Ko nepasakysi apie valdiškas poliklinikas.

mecislovas

2015-04-11 18:04

yra tokia nuostabi metodika ,aprašyta L.G.Pučko knygose,bendru pavadinimu,,SAVIDIAGNOSTIKOS IR SAVIGYDYMO SISTEMA-DAUGIAMATĖ MEDICINA".
mETODAS GYDO VISAS LIGAS,MOKA DIAGNOSTUOTI IR GYDYTI NET PSICHOSUTRIKIMUS -panika,baimes,stereotipus,dominuojančias neigiamas emocijas,net šizofreniją(tik 6ios ligos gydymas vyksta keletą mėnesių),depresiją... galima net per atstumą... rašyk mecislovas77@gmail.com

jule

2015-04-11 14:04

Kokiu vaistu siulot isgerti, kad nieko visai i galva neimti.Vyras grizo nakti -psichuoju, juk as jo nepakeisiu, ar ne ?

saulius

2015-04-11 13:04

O kas ta skydliauke hipefunkcija? dekui uz atsakyma

as

2015-04-10 18:04

:( man ir depres?ja. Pagalvojau,gal isimyleti? Juk kai sako,meile gydo:) .Bet kaip ir kur,juk ner noro eiti kazkur...

Martynas

2015-04-09 13:04

Buvo visai blogai uzeje tai nuveze mane i ligonine, siandien isleido nes geriau pasidare. Nezinau del to ligu prisigalvojimo, bet daktarai itaria skydliake, nes cukrus kraujyje padidejes. Siaip esprital (mirtazapin) naudoju po visa tablete, ju nenutraukiau, nes apie metus laiko naudoju ir jie man tinka, o viska kita nutraukiau, tai gali buti nutraukimo sindromas dar :( Nors gydytojas sako kad tai turetu trukti apie 2 deinas, bet man atrodo, kad trunka tikrai ilgiau.

dalia

2015-04-09 07:04

ar tikrai fluanxolis padaro negriztama poveiki?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių