Kasiopeja

2015-04-15 12:04

Sveiki visi. Oj kaip seniai cia buvau uzsukusi. Del dziugiu priezasciu, beje :) Jauciuosi daug geriau, nors ir su vaistukais gyvenu, bet gyvenimas jau visom spalvom nusvites ir su visom istikusiom nelaimem baigiu susidorot...
Visiems linkiu sekmes, nepasiduokit :)

giedre

2015-04-15 10:04

Sveikinu visua su Šv.Velykom ir linkiu sveikatos:)

Juozas

2015-04-15 09:04

Laba diena, gal penketa metu rytais vartojau clonezapama (1 mg) - priezastis - prasta savijauta (seniau - pries 12 metu) yra buve epilepsijos priepuoliu keletas. Gydytoja nutare, kad galima ji nutraukt, paskyre tranxene, taciau su juo nepavyko nutraukti clonezapamo vartojimo, tik sumazint iki 0,5 0-0,25 mg rytais. Dabar gydytoja paskyre xanax xr rytais po 0,5 mg. Savijauta gera, isskyrus rytais atsikelus mazdaug 2-3 val. labai prasta savijauta Klausimas: gal vartoji xanax vakarais (ta pacia doze) ir pagrindinis klausimas - ar si bloga savijauta yra clonezapamo abstinencijos sindromas? Ir dar klausimo pratesimas - kiek laiko tai gali testis, jeigu tai clonezapamo abstinencijos sindromas? Nes visgi noretusi nekeisti xanax vartojimo, nes jeigu gerti vakarais, panasu, kad teks gerti ir rytais - o tai jau dozes dvigubinimas (1 mg per para) - taip sake ano gydytoja. Jeigu tai po kazkiek laiko praeis, galeciau tuos ryto blogumus iskesti kazkiek laiko.

Leta

2015-04-15 07:04

Aš čia gyva, eisiu pažiūrt, gal kas išeis su ta harmonija.

Leta

2015-04-15 05:04

Geros kelionės tau, Roberta. Prisižiūrėsi tulpių... Pasižiūrėk orų prognozes, aš kai ten važiavau gegužės pirmom dienom, nepatikėjau prognozėm ir baisiai šalau. Taip kad renkis ir šiltam ir šaltam orui. Reikia šiltesnės striukės ir nuo lietaus. O gali būti ir visai vasara, ypač jei nutolsit nuo jūros

Roberta

2015-04-15 04:04

na, tai mes čia dvi tuoj liksim, chi chi:)) vakar tai tikrai buvo be proto šilta.O dirbau labai daug, tik vakare prisiminiau, kad nei minutės neturėjau laiko nei čia užsukti, nei į veidrodį pažiūrėti. Bet šiandien jau atostogos, ruošiuos į kelionę į Olandiją savaitėlei. Kažkada labai norėjau, o dabar pasiūlė, tai skubiai sutikau.Truputis įvairovės padės pažvelgti į viską kiek kitaip. Kaip sako, depresija -tai sąstingis, t. y. po stovinčiu akmeniu nei vanduo nejuda:)) tad reikia judėti visom prasmėm:))

doppelgänger

2015-04-14 21:04

Zundai

Tyliu, kai negaliu komentuoti tai, ko neišmanau. Šieno neraviu, dar neverčia:) Pats kaip visada, po eilinio kino seanso. Dar pratęsiu. Įdomių sapnų:)

zunda

2015-04-14 20:04

Tylu. Ramu. Gal tikrai visi išėjo ravėt šieno.:))

Šiais laikais visko gali nutikti.

violla

2015-04-14 12:04

Na,ką jūs čia vėl...aš visai nepykstu ir koks mano reikalas. Nieko keisto,aš tiesiog žinau kitaip,iš arti ir rsquo;už kadrorsquo; ,nes tai daug metų buvo mano tiesioginis darbas ir papildomos žinios besidomint natūropatija.Ir jokio pykčio,nepradėkim. Čia tik aš save stabdžiau nerašyti,nes pritarti tam,kas yra blogis negaliu,o kitas variantas priimtas nebus. Juk tai natūralu.Tuo mes ir skirtingi. Net ir mūsų depresijos skirtingos.
Tik nefantazuokite,kad pykstu. Kalbėti galėčiau šia tema tarp bendraminčių,ką ir darau.
Aš irgi kartais neatsilaikau prieš tokį maistą,kuris,gerai žinau-yra visiškas brudas. Valgau,nes neturiu valios.Labiausia noriu apsaugoti vaikus ir pradedu džiaugtis,kad mano balsas išgirstamas.Tik tiek.

Leta

2015-04-14 11:04

Dar kelia nuotaiką vynas. Chi, chi...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių