saulė

2015-04-27 21:04

Vat vat, labai aktualus klausimas.Mane jis irgi kamuuopja. Kai labai bloga, bandau skambinti kam nors, vis kažkaip pasidalini, ne viena būni. O šiaip tai prakeikta depresija, bjauru, kad tenka vaistus ryti, o taip norėtusi be jų apsieti.. Baisiai atsibodo visų pasakymas, kas pasveikti laiko reikia... Kokių vaistų jum teko gerti ir kiek laiko?

zunda

mei

Ačiū už žibutę. Visai nasvarbu, kad virtuali, nes beveik pusė mano gyvenimo tapo virtualiu. Ir šitas, virtualus, man pradeda labiau patikti nei mano tikrasis. Čia galiu pabėgti nuo juodų minčių, galiu keliauti per pasaulį [nemokamai :)], galiu viską sužinoti. Svarbiausia, šitas gyvenimas nereikalauja tiek daug fizinių ir psichologinių jėgų.

zunda

D

Tų pasaulio pabaigų jau tiek išpranašauta, kad ji įvyks tada, kai mažiausiai visi tikėsis.
Einu dabar ilsėtis, pavargau šiandien.
Labos nakties. Pasapnuok ką nors gražaus. :)

doppelgänger

2015-04-27 20:04

Zundai

Yra ir filmas "Angelai ir demonai". Laukiu "šviežio" kolaiderio paleidimo. Su draugais tai aptarinėjom, bet taip norisi kažko įspūdingo. Nebus tos trokštamos pasaulio pabaigos, tiesiog,įdomu.

zunda

D

Geras dalykas - atostogos. Tik reikia pakeist aplinką, jei sėdėsi namie, tai nejausi, kad atostogauji.
Kokia tau filosofija fizikoj ??? Skaičiau neseniai D. Browno knygą "Angelai ir demonai", tai pasidarė baisu, paklius kokiam kvailiui antimedžiaga į nagus ir pridirbs bėdos.

doppelgänger

Zundai

Aš irgi humanitarinius mokslus baigiau, o kvantine fizika domiuos tik jos filosofinėje plotmėje, ne formulių. Vėlgi, pulčiau autorius minėt, bet neverta, viskas savo ruožtu.

doppelgänger

Zundai

Dabar atostogauju, iki gegužės vidurio. Neįsivaizduoju, ką veikt. Gal po savaitės link ežerų pavažiuosiu, matysiu, kaip oras.

zunda

Aha, čia administratorius diskriminuoja, tik vyriškus žodžius parašė :))
Kaip gyvuoji ? Tik nerašyk, kad studijuoji kvantinę fiziką, man tikslieji mokslai jau kelia alergiją, prisimokiau jaunystėj, buvau įsėdusi ne į savo roges. Iš prigimties - humanitarė.

doppelgänger

Zundai

Įterpiau diskriminaciją. "Neregistruotas" vyriškos giminės, taip ir atsiliepiau:) Bandau išvengt privatumo pažeidimų, na, dabar matau - Zunda:)

zunda

2015-04-27 19:04

viollai

Lipk iš duobės. Pavasaris. Laikas rūtas sėti. Kaip gi darželis be rūtelių. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių