violla

2015-04-30 20:04

Aš turėjau šiandieną svečių, gan pasisekė pamiršti depresiją. Rytoj pati eisiu į svečius. Kitas dienas reikia pasikapstyti po žemę, kokią salotą su ridiku įmesti, gėlytę pasodinti. Gal nelis, gal koks laužas įsidegs... Man atrodo, kad čia, savotiški procentai, kurie dažnai suveikia. Nors tam kartui. O tabletėlę kartais, vieną-kitą, praryti visgi, tenka. Žinoma, bjaurios..

violla

2015-04-30 19:04

Aš žvilgtelėjau į andy nurodytą psl. Apie sveikus produktus ir kenksmingus-visiška tiesa. Ypač tą baisųjį margariną, rapsus ir kt. Smagu /man/, kad aprašytas ir mano dievinamas linų sėmenų aliejus. Tai vaistas nuo šimto ligų. Tikrai. Žinau ir kur jo gauti šviežiai spausto(Vilkaviškio ar Šakių spaudykloje), kur laikyti, kad neapkarstų(šaldiklyje). Gaila, kad į tą šimtą neįeina depresijos gydymas. Jei kas, tik ką, pradėjote domėtis sveika mityba ir sveiku maistu, tikrai, naudinga informacija, aprašymai.
Bet dėl tos 30 proc, vaikščioti greičiau ..:))), na, nzn - būtų per daug gerai:). Laimingas tas, kuriam netenko ja sirgti..Depresija. Aš neblogai išmanau natūropatinę mediciną, bet šitos rsquo;naujienosrsquo; dar neteko girdėti.. Na, jei aš, savo ėjimą pagreitinčiau 30 proc., tai likusį gyvenimą tektų tik bėgti..:) O depresija, sakau nesirgusiems, greitesnė už visus procentus.. Taip pat negirdėjau, kad visi antidepresentai yra niekiniai. Taip, jie brudas, jie chemija, bet gyvybių yra daug išgelbėję. Daug kam padeda ir išgyventi, ir pajusti šviesesnės dienos skonį. Vienareikšmiškai visko nubraukti negalime.

doppelgänger

2015-04-30 18:04

Zundai

Ir aš prie tavo mažo staliuko, tik leisk man kitką gurkšnot, ne arbatą, o pyrago paragausiu:)

doppelgänger

2015-04-30 18:04

Viollai

Turiu kaukių kolekciją, bet prieš įsigydamas, tik sau matavau. Įsipilk taurę vyno, atsipalaiduok, gal kaukės nereikės:)

violla

2015-04-30 17:04

Dabar kuriamas ir formuojamas sveiko,kaip visur laiminčio,visada laimingo žmogaus idealas. Taip, šalia tokio idealo,sergantis pasijus nevykėliu,nepilnaverčiu. Tokia yra dabar madinga laimėtojų propoganda. Bet,iš tikrųjų,tai savotiška naikinimo mašina.
Mūsų vertybės dabar -tėra sėkmė,jėga, galia,sveikata ir t.t. Taip mes linkę neigti dalį savęs -vaiką, moterį ir kt. O žmogus juk gimė mažas ir mirs mažas. Gyvename visuomenėje,kuri atmeta šią tiesą. Ir suskumbame tam linkčioti. Silpnesnis,sergantis yra atstumtas,nes atsižadame to,kas mumyse yra trapu.
DEPRESIJA -tai nėra psichikos liga. Tai-kažkur užblokuota žmogaus energija.Ir ši dvasios blokada sukelia didelį sielvartą bei sunkias vidines būsenas. Visi žmonės turi tam tikrų gebėjimų,reikia, kad jiems pasisektų. Žmogus turi širdį -todėl reikia santykių su kitais žmonėmis. Kiekvienas gali susirgti depresija-nugrimzti į nevilties bedugnę. Baisiausia tai, kad,kol kas,stipresnieji linkę dar pastumti į tą bedugnę. Retas pasiūlo savo ranką. Nes-retas,tokią turtingą ranką turi...

(pagal Jean Vanier)

violla

2015-04-30 16:04

Nesupratau?... Kad forumas išėjo į karą -aš rašiau,bet susitapatino su kitu vardu,anonimo.
Grybauja kompas, aš dar rodos,ne...:)))

a

2015-04-30 15:04

kas cia vyksta?Niekas nesigydo depresijos?Negi MAGIKA PADEJO?

zunda

2015-04-30 15:04

žibutei

Prašau, tik gaila, citrina baigėsi. Stalas nelabai didelis, bet meiliau susėdus, kaip nors sutilpsim. :))

zunda

2015-04-30 14:04

viollai

Dar neišlipai ? Tai gal tave pyragu sugundysiu? Iškepiau obuolių pyragą, purus, skanus, su cinamonu. Maloniai prašom prie stalo. Kavos ar arbatos ? :)

zunda

2015-04-30 11:04

viollai

Būk gerutė, lipk jau iš duobės. Viršuje jau gražu, gamta atbudo.

O ta knyga ne tokia ir baisi, kaip galima pagalvoti iš pavadinimo. Tik reikia kritiškai viską vertinti, netikėti viskuo, kas parašyta. Beje, lietuviškos pasakos baisesnės.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių