nezinomas

2015-05-08 20:05

dekui uz palaikyma:) ispradziu tai panika buvo labai reta i metus gal pora kart dar nezinojau kas tai yra galvojau gal su sirdim kas blogai nes labai ji stipriai pladavo. bet sia savaite pasidare labai blogai ir daktaras pasake kad man panikos priepoliai. tai dabar jau po pora kart i diena buna ir sendien tik kazkaip nebuvo tik nerimas kazkoks o kas kiek laiko tau jis pasikartoja nebuna nerimo?

nezinomas

2015-05-08 19:05

dekui uz palaikyma:)

waida

2015-05-08 19:05

tai as ta suprantu puikei"bet ka daryti jai niekas nebepadeda.

nezinomas

2015-05-08 17:05

zoloft sertralinum ir lexotanil. gal zinot kokiu kitu vaistu kurie padeda?

romas

2015-05-08 17:05

Sveiki broliai ir seseris. Taip,as tjp pat sergu sita liga,man nera dar 21 metu. Liga jau na metai su puse kankina mane. Tačiau nepasiduodu. Apie šita liga is esmes sužinojau labai nesenei. Paskaičiau aš čia tuos jusu pranesimus,kaip gydotes ir panasiai.. Wisu pirma norečiau pabrezti,nekalbekit apie wisus,ir nesiulikit kitiems to nuo ko jus pasweikote (kalbu apie waistus) . Jo sutinku tie waistai gal ir padeda,bet..yra didelis bet. Prie waistu priprantama,ir praktiškai jai žmogus pripranta prie ju tada buna amžinas ligonis kuris be ju nebegali gywent. Is esmes sita liga,kurios praktiskai nera yra musu pasamoneja..ir ja imanoma gyditi kitais budais. Pwz. Jai leidžiate dienas prie kompo,sorry tada jums nuo to nepalengwes. Atsisakykite praktiskai jo wisai,arba mažinkit sedimas walandas prie jo. Jai rukote? Hm,meskite arba taip pat mažinkite surukomu cigarečiu doze,jums tai tjp pogi ne i nauda. Is tikro tai ,susiraskite kažkokia weikla kuri neleis jum galwot apie ta kwaila liga,kurios is esmes nera:D bukite daugiau gamtoje ,bet ne wieni. Geriausia su kompanija,šnekedamiesi. Ir jus negalwosite apie tai kad wa toj mirsiu:)) nesedekite namie parom,nes gali depresuxa prasidet. Sportuokite,tai gali daryti ir namuose ,rytais,wakarais..išsiblaskysit,ir be to sustiprinsit sawe. Pratimai iwairus, begimas wietoj,pritupimai,atsispaudima ir ka tik jus be sugalwosite:) gerkite nekenksmingas sweikatai priaparatus. Geriausiai tinka melisos arbata. Ji nuramina.. Ryte,per piet,ir wakare isgerkite..pades. Tjp pat ,turiu iš naturaliu sudedamuju daliu pagaminta waista (PERSEN) sis waistas skirtas tada kai yra psichine itampa,nerimas,susijaudinimas,demesio koncentracijos sutrikimai,nemiga. Gerti reiktu po 2-3 tabletes, 2,3 kart per diena. Padeda. Zodžiu tikiu kad pasweiksit,ir wiskas bus geraj.. Tikiuosi pasweiksiu ir aš. Nes sawijauta šiuo metu yra tikrai geresne,nei tada kai nežinojau kas man. Kas nori pasneket šia tema,rasykit skypu dj-paskuda :)

nezinomas

2015-05-08 16:05

sveiki visi! man prasidejo priepoliai pries kokius metus bet kartodavosi labai retai iki sios savaites.nuejau pas daktara ir jis pasake kad man panikos priepoliai.dabar jau jie istisi labai dazni. issrase daktaras vaistu bet nelabai jie padeda gal tik truputi.is namu nebuvau isejas jau tris dienas nes kazkokia baime yra. gal zinot kas kokiu vaistu kurie jums padejo ar dar kanors kas gali padet tokioj situacijoj.aciu!

nezinomas

2015-05-08 15:05

gal kas galit patart ka daryt kai uzeina priepolis? kas padeda?

waida

2015-05-08 15:05

as po puse tabletes geriu.bet kartais tenka ir visa isgert tablete,

guru

2015-05-08 11:05

Jusu komentaras,kad as pramogauju ir t.t.,yra visiska nesamone.

Martynas

2015-05-08 10:05

Man rytais kazkaip geriau, popiet prasideda visos nesamones, aisku istversiu :) Gal kas naudojat RELAXOR FORTE? Homeopatiniai, pagal aprasyma neblogi www.imunitetas.lt/?aid=2006 cia galit pasiskaityti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių