iri

2015-05-12 20:05

granules kainavo apie 30lt,ir man ju uzteko 10men. Granules uzsako jie patis,ir po poros dienu jau gali atsiimti. Svarbu raskit gera homeopata kuris parinks jum tinkancios granules

waida

2015-05-12 14:05

noriu.

egle

2015-05-12 12:05

pasveikau nuo panikos priepoliu nevartodama jokiu stipriu vaistu. Bet nuo ilgo ir stipraus nerimo susirgau kita, deja nepagydoma liga- baltme (vitiligo) :(

iri

2015-05-12 10:05

Man padejo po kokiu 2 savaiciu. Svarbu gerai parinkti granules.

as

2015-05-12 10:05

tai koksas geriausiai veikia as jum sakau

DA

2015-05-12 09:05

pizda

waida

2015-05-12 07:05

kiek laiko tu jau sergi.

iri

2015-05-12 06:05

pas homeopata man patare kreiptis uzsienije(gyvenu italijoje),jus neisivaizduojat kiek zmoniu ten turi sita problema! Nuejau Vilniuje pas daktara Aleksandra Gruničeva(www.homeopat.lt/).Kai jis mane isklause,pasake kad jam atrodo kad jis skaito homeopatijos vadoveli,ir kad as esu klasikinis argentum(sidabras)tipo zmogus. Taigi prirase man Argentum nitricum granules kurios vartojau kas trecia diena, po dveju savaiciu isniko visi mano negalavimai!! Dar taip pat norejau pasakiti,kad labai klistate sakidami,kad esat ligoniai, jus NESAT LIGONIAI. Tiesiog esam labai jautrus zmones ir nelabai mokom valditi ir isgyventi savo emocijas!Perskaiciau labai daug literaturos sia tema,daug dirbu su savimi,tai irgi labai padeda.Cia daug kas raso apie pikinima,o jus zinot kad skrandis kaupia musu baimes?!Todel ir pikina.Domekites,skaitikite,kalbekite ir net rasikite apie tai kaip jauciates tai tikrai padeda.

paulius

2015-05-11 20:05

Sveiki uzklydau cia ir ziuriu kad as ne toks vienas. Kolkas vartoju tik Xanax nes man nerimas be paniku kolkas tik karta buvo taigi kapstausi su minimum vaistu ir valios pastangomis ir sveikstu po truputi pastebiu vis geriau. O jum nebuna kad sirdi permusa tipo sustoja ir vel plakt pradeda toks kaip spurdejimas po keleta kart dienoj buna, buvau pas kardiologa viska istyre sake cia ne nuo sirdies taigi belieka pasikliauti juo ir surasyti nervams sita jovala :)
O dar budavo mirties baime kad nualpsiu galva svaigdavo ir gumulas gerkleje..

alius

2015-05-11 20:05

sveiki ir sveikos, kaip laikotes? Pries nakti dar noriu pora ikvepianciu zodziu tarti. Ar jus galit isivaizduoti tokia busena, kaip mano - as uzmirstu, kad man ta panika buvo ir uzmirstu, kad pats sau pazadejau, jei pavyks sisikapstyt paciam, kitiems padeti bent save kaip eksponata parodant. Ir va - negaliu patiketi, kad sirdis dauzydavosi, gerkle smaugdavo. Viskas bus gerai, tikiuosi, artai, kad tau jau tikrai netoli finiso, o tu martynai, irgi laikykis, ne is tokiu dalyku zmones issikapsto, o tu toks doras, saziningas - pavyks, pamatysi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių