debeselis

2015-05-24 05:05

oi čia debesėlis, o ne anonimas.....

guru

2015-05-24 04:05

Intelektas ir protas yra du skirtingi dalykai,bet tingiu aiskinti.Pagaliau juk yra posakis rdquo;intelektualus kvailysrdquo;.

dalužė

2015-05-24 04:05

Atleiskit,jei kam sukeliau nepasitenkinima.Nesitikiu,jog visi supras ka noriu pasakyti,kiekvienas mato ir supranta skirtingai,o kas bus teisus,parodys laikas.
Esu nuo mazumes jautri kito skausmui...Negaliu abejingai tik praeiti.

violla

2015-05-23 21:05

O seroksatą bandė skirti ir man. Kartosiuosi.
Bet pasakysiu savo patirtį Vetai. Nuo pusės tabletės man kietai sukaustydavo raumenis, drebėjo rankos,plakė širdis ir svaigo galva. Užmigdydavo. Ryte atsikėlusi jaučiausi kaip po ilgos narkozės. Iškentėjau gal 3 dienas. Pasiskambinau dviem psichiatram-nuomonė buvo viena-netinka,per aštrus šalutinis poveikis.
Bet čia tik man taip buvo.
Neseniai klinikose pamačiau močiutę,kuri laikė rankoje seroxato tuščią dėžutę prie kons. kabineto.Užkalbinau. Ji palaidojo savo sūnų ir susirgo depre. Paklausiau,ar geri jai šie vaistai. Pasakė,kad jie išgelbėjo ją nuo rsquo;bėgimo ašarų laukaisrsquo;. Tik pasidejevo,kad per metus nuo jų priaugo 19 kg svorio. Tai va,močiutei tiko.
O kad jie yra iš tų vaistų, kurie padeda priaugti svorio daugiau,nei kiti,tai tikrai.
Buvo paskirtas man ir truxalis. Gėriau 1 mėn. Miego jis man neatnešė...Negeriu. Dabar prieš miegą išgeriu vieną ketvirtį klonazepamo tabletės ir 2 amitriptilino. Miegu puikiai ir atsikeliu nepavargusi nuo miego.
Man yra taip.

Leta

2015-05-23 20:05

Seroxatas tiesiogiai nemigos neveikia. Jis skiriamas esant padidėjusiam nerimui ir geriamas tik pirmoje dienos pusėje. O netiesiogiai, sumažėjus nerimui, savaime pagerėja miegas
O dėl to kokios diskusijos čia turi vykti, tai kažin ar gali kas nors nurodinėti. Diletantiški vaistų aptarinėjimai man neįdomūs. Gal net žalingi. Kaip kas jaučiasi naudodamas vaistus pripažįstu, kad yra žymiai vertingiau. Tada galima pasilyginti.
Daluže, aš nekeliu sau klausimo, kas aš esu, aš savęs klausiu kaip man gyventi ir kaip pagerinti savo buvimą šiam pasauly. O anam pasauly bus taip kaip bus

doppelgänger

Stalo knygų turiu... tuoj paskaičiuosiu... 8-ias. Tik jos ne ant stalo, o kažkodėl ant palangės:)

doppelgänger

Viollai

Labas:) Malonu matyti:)

vi

Mažumėle apsigydžiau... V.Kernagio dainavimu. Pamėginkite ir jūs, jei norite:

muzika.frype.lt/music/musician.php?mid=47254amp;selectedTab=9

petriukas

2015-05-23 19:05

Ma daros idomu kas is to iseis...viska stebiu ;P

petriukas

2015-05-23 19:05

hrrr....vaziuosiu as i anglija, nes jau tikrai pabodo...ei nevaryk manes i kamp, petriuks ir taip zino kur jis yra:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių