Roberta

2015-05-27 13:05

Užeidama čia,bendraudama, skaitydama, bandau suprasti depresijų priežastis. Galvoju, kodėl čia tiek kažkokio aiškinimosi, teisimo,vertinimų. Matyt, tai ir veda į depresijas dažnai-savo aš kėlimas ir kitam nepagarba.Visa tai persikelia ir čia ir išlenda.Gal taip, nežinau. Tai gali būti viena iš priežasčių.

Anonimas

2015-05-27 13:05

Mane blondine kadrina klap klap. Bet is sono ar cia leidzia intrukcijos ar bus man racionalu/?
Kiek tau vistyte metu man tai jau 32 bijau gal as tau jau periiracionalus. Sitas zodukas reiskia kai isyra priklijuotos blakstienos klap PASKUTINIS ZODIS LETOS KAIP NUSAKYS TAIP IR BUS. Kiti bandykit pasakyt kad uosles neturiu is kur dvelkteli racionalumu. PABANDYKIT.niuch_--__--

doppelgänger

2015-05-27 12:05

Nemėgstu saldumynų, bet šis tikrai mielas ausiai, nuostabus priedainis:)

www.youtube.com/watch?v=GRhS5klTIMY

Leta

2015-05-27 07:05

Susitikimas dėl atmosferinių sąlygų numatytu laiku neįvyko. Įvyks šį sekmadienį

Roberta

2015-05-27 05:05

kartais kas nors parašo-ak, bjaurūs tie vaistai, bet tenka gerti.Nu nežinau-o kuo jie bjaurūs? Taigi nekartūs, nepykina:)) Kiek esu jų gėrus, nejutau nieko blogo, bet nepajutau nei gero:)) Tai ir negeriu. Jei padėtų-gerčiau. Manau, kad kaip ir daug kas gyvenime-priklauso nuo tikėjimo, įsitikinimo, savitaigos. Žinoma, ne šimtu procentu, bet nemažai, nemažai.Tikrai yra situacijų, kai reikia vaistų, kai viskas išsibalansuoja labai, vaistai gal laikinai padeda nurimti, bent jau dirbtiniu būdu, tačiau netikiu, kad jie padės atgauti energiją, gyvenimo tikslą. Tad labiau tikiu raminančiais kritiniais atvejais, o Ad kažkaip nelabai. Na, bet ką gali žinoti.
Kaip gyvenate? tai kaip ten tas susitikimas? Ar pasikalbėjote, ar gera buvo?
Girdžiu per radiją, kad nusižudė dviratininkė. Kaip baisu, negi nebuvo, kas ištiesia ranką.Gal žmogus tiesiog užsisklendęs labai buvo, gal supuolė kelios priežastys, kurios labai išbalansavo. Tikrai, kaip sako, Vienas-atsitinka kartais rdquo;avarijardquo;, žmogus tarsi sudužta.Žiauru. Nusipirkau knygą rdquo;Psichoterapija. Knyga profesionalams ir smalsiemsrdquo;. Nepagailėjau 109 Lt. Suryjau per dvi dienas 400 psl. Verta paskaityti. Kitaip galima pažiūrėti į tokį dalyką, kaip žmogaus dvasinis, psichinis gyvenimas, į galimus pagalbos būdus.

Leta

2015-05-27 05:05

Labas rytas,
man rytas geras, o kaip jums? Kartojuosi kas vakar užduota. Supratau, kad nereikia man nieko nuo nieko ginti. Bandysiu to laikytis, kol neužmiršiu.
Matyt tas mano saldus glostymas kyla iš nesąmoningo noro kontroliuoti kitą asmenį. Stiprūs žmonės, tokie kaip Violla tą išreiškia tiesiai. O aš dailinau, dailinau, bet atėjo anonimas ir capt už kyšančių ausų. Yra apie ką pagalvoti

zunda

2015-05-26 20:05

D ir viollai

Ačiū už palaikymą. Labai ačiū.

zuikis

2015-05-26 20:05

Ne taip lengva gyvent su depresija, baikit pykčio žaismus, gal kitiems skaudu.

violla

2015-05-26 17:05

O šiandien diena man šlykščiai sunki. Sako vėl, oro kaita. Ne tik tai. Baisi nelaimė ištiko man artimus žmones, nepamatuojamas skausmas. Paveikė..

zuikis

2015-05-26 16:05

Ir iš kur tiek pykčio? Man šiandien liūdna ir pyktis su niekuo nenoriu. Retas svečias čia, bet neigiamos emocijos tikrai nepadės sergantiems depresija.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių