mociute

2015-06-29 14:06

anūkėliai, vaikeliai, mano laikais tai vyrai dėl to reikalo tarybinį gipsą gerdavo tik nežinau po kiek? ale dabar tokio stipraus rusiško nėra.Sakau gal te parašyta,kad į metus 8 kart?..
Įsiskaitykim...antidepresantai tai sako veikia atvirkščiai.

olia

2015-06-29 12:06

o lia lią....???..8-as pasaulio stebulas???neatsimenu kiek jų jau yra, jei 8, tai bus
9- as.....

art

2015-06-29 10:06

Į tema tai- depresijos gydymas. Į gydymą ieina: vaistai,psichoterapija,pshichologija,literatūra, ieškojimas alternatyvos kas tik ir kur suranda,fiziniai pratimai,gyvenimo budas, pykčio išnaikinimas, bendravimas su žmonėm. Juokas. Jumoras. Žaismingumas. Ir 100 t.t...
Kuris išmano nors ir vieną sudedamą dalį- rašo. Ir ko čia draskytis.
Parašiusę psichologę ir tą užpuolėt ironija. Turėt gėdos irgi reik.

Anonimas

2015-06-29 09:06

guru-tu net maziausio jumoro nesupranti tada pats pasidarai juokingu o gal tu perkurk sito forumo pavadinima rdquo;asaru pakalne ir tableciu kalnasrdquo;

Anonimas

2015-06-29 08:06

Pirmas klausimas: kas tu toks kad gali spresti kam cia pasisalinti o kam uzeiti. esi viens is tu kur padarei ta foruma beverti bet negi prisipazinsi. nes to nesuvoki ir nesuvoksi. noretum kad cia ateitu visi lediniu asarotu veidu kreiptusi i tavo rdquo;prakilnyberdquo; kiek tableciu gerti. tavo suvokimas yra ribotas todel pyksti.
Nee-kitu klausimu neturiu ir taip viskas aisku ka cia barskint i tuscia skarbonke.
Pasiulymas: sukurti isejusiems naujo pavadinimo foruma be strikinetoju.

jonas

2015-06-29 08:06

Vija, o kur rasti ta hipnoze ir kiek tai kainuoja....? As netikiu kad galima zmogu uzprogramuoti bet gal vertetu pabandyti.... Pakeitus isitikinimus ir poziuri i gyvenima manau lengviau butu.

vi

2015-06-28 21:06

Nenoriu nemirtingumo. Tačiau nenoriu ir laidoti.

doppelgänger

Zundai

Šešėliu jau pats save pavadinau forume (Dopp...). Dar daug norėčiau pasakyti, o čia pagal aplinkybes.

Nelinkiu sapno sapne, prisiminus E. A. Poe.

Ramaus, nekankinančio miego:)

zunda

D

Va. mes tuo ir skiriamės labai. Tu viską įvynioji į labai gražius, sudėtingus apdarus, aš gi, tiesiai šviesiai. Esmė ta pati. Bėgimas nuo realybės, nuo savęs paties. Deja, kad ir kaip toli nubėgtume, vis tiek nuosavas šešėlis lips ant kulnų.

Ramios nakties.

doppelgänger

Nesu optimistas su galingu įtikėjimo resursu. Mane aplinkiniai mėgsta vadint ciniku. Na, leptelėjau, bet mano rdquo;cinizmuirdquo; tai neprieštarauja.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių