Maja

2015-07-22 12:07

Mano Nastenka buvo nuostabi mergytė Su ilgom kudlom Tai priekyje pastasydavau toki ragą ir priverdavau gumyčių Kai ateidavo kas nors ir ji ilgai lindėjusi kur nors iškišdavo savo snukutį
su styrančiu ragu ir tom gumytėm visi leipdavo
juokais Gražiausia dukros vestuvių nuotrauką buvo
jaunoji su Nastenka Kai numirė gal pusę metų pagalvoju ir ašaros byra O katinams reikia šaunių
vardų Tokie daug maž kad derintūs vienas prie kito ir kad tiktų storiems juodiems katinams
Pasenka gan nieko man patiko Aš dar katinėlį
turėjau tai jis Mikutis buvoTai bent tema
triušį tai jis Stepukas

Leta

2015-07-22 11:07

doppelgänger (2009-07-22 22:04)
rdquo;... Būtent vienišumas mane dažnai vargina, kai negali visai atvirai atskleist savo vidų, net artimiausiems. Gal baimė būti pažeistam, nežinaurdquo;

Kažkaip panašiai ir man gaunasi, sunku būti iki galo atvira. Ir spėju, kad ne tiek kad bijau kitų žmonių reakcijos, yra kažkas gilesnio, susijusio tik su manim. Nenoriu save rodyti silpną, nelaimingą. Gal tai gėda būti nevykėle? Na toks stručio fenomenas:)

Maja

2015-07-22 10:07

O aš kai išeisiu į pensiją/jei nwnumirsiu iki
to laiko/ tai būtinai gyvensiu kur nors kaimely
je Gink dieve ne kolektyviniam sode Tada auginsiu
du katinus Jie privalės būti juodi ir stori Man
labai dailu stori katinai Dar laikysiu porą šunų
Vienas bus taksas Man irgi dailu taksas toks ilgas trumpom kojom Aš kas penktadienį po darbo
visad varau į gyvūnėlių parduotuvę Tai man po
savaitės darbų relaksacija Patinka šinšilai
Pardavėjos galvoja ko ta boba čia trinasi kiek
vieną savaitgalį Aš mėgstu gyvūnėlius Visus gatvėje pašnekinu O čia laikiau tik jūros kiau
lytę Nastenką Nuo agurkų anapilin iškeliavo La
bai mėgo juos Ta va gavosi pasakojimas apie
gyvūnus Kai kam gal visai neįdomu Tiesiog išsi
sakiau

Roberta

2015-07-22 08:07

Džiaugiuosi, kad visų nuotaika gera, kad ir jaun.smagi, ir k. par. sveiksta, kad violla kaip visada subtili, užjaučianti, kad robis, maja pasirodė, kad rašo virga, veta, ilgai nebuvus,o labiausiai nudžiugau dėl aivaro laiško, nes labai esu prijaučianti sportininkams, na, tiems, kurie valingi, grūdina kūną ir dūšią. Pati anksčiau bėgiodavau, lankiau jogą, labai patiko, tik kažkaip per tas depre nuotaikas išklydau iš doros kelio:))Puolu dirbti, nes toj piramidėj reik nors apatiniam aukšte pasilikti, bijau, kad netapčiau benamė, bebutė, iš visų aukštų išmesta.

Roberta

o kas yra fredkos? oi, šunys, katės tai jėga. Aš kažkada turėjau spanielį, durnas buvo, tikras liošius, dabar yra kiemsarginė voljere-gerokai protingesnė, tokia suprantanti.O katinui šnd pirkau faršo.Pati aš mėsos beveik nevalgau.Kai nedibsiu, vėl pirksiu spanielį-tai mano maža svajonė, dabar nėra kaip, pati ryte vos susišukuot spėju, vis lekiu, o jį reikia kasdien šukuoti, tai tikrai tingėčiau.Bet kai būsiu pensininkė, tai galėsiu, bus proga laukan išeiti ir t. t.

virga

Sveiki visi! Dziaugiuosi, kad maja prisijunge. Ir gerai, kad toki darbinga vaizda matet! Tai visada kazkaip atleidzia viduj rupescio varztus. Koks jis turejo buti nusidirbes ir patenkintas del tokio rezultato kaip tunelis! Na, o Veta - aciu, kad normaliai sureagavai, taip ir sutariam, daugiau nelisim su pasiulymais, o Tu galvoj turesi ir pati orientuosiesi. Tik pridursiu, kai man budavo labai striuka, tai as imdavausi megzti, i laikrasti mano drauge uz mane skelbima buvo davusi, per menesi iseidavo du megztinukai, priklausomai nuo sudetingumo - apie 150 ,200 litu uz kiekviena. Paskui supratau - per daug darbo, bet kai kazkiek dasiduri, kai ne kas, tai vis geriau, negu nieko. O kaimynu sunus nieko nedirba, o turi dvi fredkas. Jos vislios ir parduoda po 600. Na, as taip negaleciau, bet prie ju gal maziau kaip prie sunu prisirisi ir ne taip grauzia sazine gyva daikta pardavus. Tai mes pasistengsim, jei ka sugalvosim ir siuo kampu parasyti Tau. Laimingai visiems

Maja

2015-07-22 06:07

Sveiki Čia jau po žalių,sodrių atostogų Aš čia
tik šiaip sau man gera su jumis visais Laikas
nuo laiko apsilankau tyliai ramiai paskraunu
gerų emocijų Tai va apie šunis Prie tvenkinio
atėjo moteris su vaikučiaia ir atsivedė taksą
Šuo gal dvi valandas be perstojo rausė tunelį
Visas suplukęs,purvinas Vaikai viską sulygino
su žeme Jis ir vėl ėmėsi iš naujo Vėl rausė,kasė
be priekaištų ramiai Liežuvis iki žemės lyg tai
būtų svarbiausias darbas jo gyvenime Dar po dviejų valandų visi išėjo namo O man tai buvo
geros keturios valandos gero poilsio

doppelgänger

2015-07-21 21:07

Zundai

Aš tarpinis variantas, tarp skorpiono pabaigos ir šaulio pradžios, jei tiki, spėk, koks mano būdas:)

doppelgänger

Viollai

Galiu pasidalinti karščiu, atleisk, vėsą pasilaikysiu sau, mažai jos:))

zunda

viollai

Nu ir kur tu taip ilgai basteisi ? Pasiilgom be galo, be krašto.
O metų laikai Lietuvoj vis dar keičiasi, taigi tuoj ir pasikeis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių