Rūta

2015-08-02 17:08

sako, kad alkoholizmas ir depresija neišgydomi.jau galvojau, kad tai tiesa, bet...taigi mano bendradarbė...taigi ji pagijo!taip, kas šalia, tas kažkaip nematoma:) ji labai sirgo, jai net elekros šoką darė, bet kažkaip ji pasveiko, nors su tuo kaip ir nekovojo.tiesiog ją pagydė kalbėjimasis apie tai, kas labai slėgė.susipažino su viena moterimi ,ja pasitikėjo, kalbėdavosi ištisas valandas apie viską viską ir taip ji pagijo.dirba, šypsosi.o namie did-iausia bėda-motinai šizofrenija manosi su depresija, tėvas alkoholikas. daug kas darbe ta jos bėdą žinojo, nes nemažai ligoninėse gulėjo, tas buvo jau seniai, kokie 10 metų praėjo.turi ji bėdų, bet be galo stipri ir sveika.tai va-mielieji-turėkim vilties ir gal tam padės pokalbis, gal kitam vaistai ar kokie psichikos švarinimo metodai-pasveiksim:)

Rūta

Ir tau, man , regis, gali kai kas padėti, jei imsi tai.Jei nori kažkam kažką suteikti, vadinas, ir tau to reikia.Mums iš tiesų vieniems kitų reikia. Tik reikia kalbėtis tai, ką galvoji, o ne bandyti kažkam įsiteikti.Diskutuoti reikia, gal taip atrasim kažką sau naujo.

sveikas

Kodėl turime bijoti atsiverti? Juk mes virtualioje erdvėje, prisidengę nikais, galime kalbėti atvirai, pasakyti tiesą, laisvai aptarti rimtas sveikatos problemas, kartu ieškoti kelių ir būdų joms spręsti. Realiam gyvenime tai padaryti labai sunku - reikia būti iš tiesų dideliu žmogum, o tokie depresija neserga.

Aš taip pat niekaip nesuprantu nenoro kalbėti tiesiai ir aiškiai. Mane gyvenimas spyriu į užpakalį ne kartą yra pakėlęs nuo kelių...

zunda

2015-08-02 16:08

viollai

Kiekvieną naktį pas mane ateina ištikimoji draugė, vardu Nemiga.:))
Be to, tvanku, bet negaliu palikt atvirų langų, pirmas aukštas, šią vasarą jau nemažai sulaukiau saulėtekių balkone.
Taigi po tokių naktų apie jokias prasmes negalvoju, skaitau tai, ką parašo knygose protingesni už mane. Neseniai įveikiau G.G. Marquez "Patriarcho ruduo".

zunda

2015-08-02 14:08

D

Oho, tiki fėjom, elfais. Tavyje dar gyvena vaikas. :)

zunda

2015-08-02 14:08

viollai

Dieną kažkaip lengviau, mintis dar nukreipiu kitur, bet tos naktys ...... Mintys nebetelpa galvelėj, veržiasi lauk, tai ir išleidžiu kartais į eterį kokią vieną, kad nesprogčiau iš vidaus. Ne paguodos, gailesčio tikėdamasi. Paskui pati paskaitau, pasižiūriu lyg iš šalies, ir išvadinu save kvaile (bet jau patyliukais, kad niekas negirdėtų). :))

J

2015-08-02 13:08

Jautriems zmonems geriau nelisti i dvasinius dalykus.Ne zmogui tuos visus dalykus suprasti.Ir ne todel,kad nebandyti,o paprasciausiai vistiek iki galo nesuprasi o tik sau pakenksi.O jei norisi kazko ,gilausrsquo;tai sok i sulini,tada p[ajusi ka reiskia gylis.

leja

Tokioj situacijoj vertetu sauktis Dievo pagalbos. Pabandyk, pasakyk Jam viska kaip yra, ir isbandyk Ji, negi tau neatsakys...

leja

Rita, nusiramink. Kai nieko nesinori daryti, reikia tik prisiversti pradeti...

liepute

2015-08-02 12:08

Sveiki, ar yra cia dar nariu ?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių