doppelgänger

2015-08-09 21:08

Šauniai pasilabinot:) Sėdėjau naktiniam seanse. Matyt, vienas likau. Ir miegučio traukia. Žadu dar padykinėt pusvalanduką, kad gerai ir taikliai griūčiau miegot:) Rytoj vėl viskas iš naujo. Bet šešių valandų turėtų užtekti. Švelnaus patalo:)

zunda

2015-08-09 21:08

Gerai bestuburiams. Jiems stuburo neskauda.
Man skauda, tai einu ištiesiu į horizontalią padėtį.
Spalvotų sapnų tiems, kas dar tik žada sapnuoti.

violla

2015-08-09 20:08

Labas labas labas:)

zunda

D

Tu ir vėl triukšmauji vidury nakties. Cit, žmonės miega. Pažadinsi.

zunda

Mei

Piešti neturiu gabumų, tai net nebandau gadint popieriaus. Galiu tik nuspalvinti, na, tas spalvinimo knygeles vaikučiams. :)

violla

2015-08-09 17:08

Robis turbūt dabar miega. O naktį parašys mums laiškų:) Tikėkimės, kad nepramiegos. Ir dar yra viena naktinė rašytoja, tai smagu bus rytoj skaityti jų nakties įspūdžius:) Tik neužmikit, ar prabuskit laiku, apie 3.00!

virga

2015-08-09 16:08

Labas visiems!Po isismaginimu daznai seka duobutes, kad tik kumele kur kojos nenusilauztu!... As pastorium tai galiu pabuti, bet del kalciu, tai turbut tokio igaliojimo nesimsiu. Pakauses ar ne, Robis jau kaip nors pats susigaudys, ka su jomis daryti. Is tikruju, tai savo paties kalte gali nubraukti, atleisdamas tik kitas zmogus, kuriam esi pridirbes. Bet jauciu, kad siandien ne ta nuotaika tokio pobudzio diskusijoms. O sau kalciu nesanciu uzsideti, tai tikrai nereikia, nes atmosfera musu pecius slegia, o nesancios kaltes ir kazkokie teoriju isgalvoti neteisingumai - dvigubai. Tai jau geriau eit prie to ezero, kur K. Parasau murkdosi ir prie vigvamu nuo kalniuko Robertos klausytis, juo labiau tokia dukra turincios, kuri aukso uogiene verda! Eisiu siandien vakare i svecius, bet baisiai ne kaip sau pati atrodau. Irgi galetumet patarti - ar jums buna tokiu dienu, kai buni sau kartais pusiau pakenciamas, o kartais - visai nepakenciamas ir tiesiog niekas - nei drabuziai, nei makiazas, nei papuosalai negali padeti. Tiesiog varle, varles uz izeidima atsiprasant!

violla

2015-08-09 15:08

Labas:)

Roberta

2015-08-09 14:08

Nors vienas žmogus gyvenime pripažino nors vieną mano talentą:)) Dar už kantrybę mane galima pagirti, ir darbštumą. Daugiau tai nieko doro. Družba jau nustojo birbti, zirzti, ačiūDie, o aš kantriai dirbu. Dukra verda karališkąją agrastų uogienę, sumetėm, kad maždaug vieno stiklainiuko savikaina apie 20 Lt:)) reiks užrašyti ant jo, kad tai auksinių rankų auksinis darbas. Ten mat labai daug žaisti su jom reikia, išdarinėti kiekvieną, paskui tris dienas dar su jom glamonėtis-užkaisk, nukaisk, palaikyk ir t. t. Bijosim valgyti, jaučiu:))

violla

2015-08-09 14:08

Ai, čia visi atsakykit, ką daryt?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių