giedre

2015-08-19 13:08

Man krutine pradejo augti 11 metu ir 3 menesiu. dabar man 13 metu, mano krutine yra prie didesniu bet ji labai nukarus del to as kompleksuoju kartais.

eexpert1@mailru

2015-08-18 21:08

del tamponu- patarciau ne tamponus, o iklotus naudoti.

lailute- krutine pradeda normaliai bresti mazdaug nuo 13,5 metu, cia nenusisnekejimas, o moksliskai irodyti faktai.

Garbanele- pas tave skaitosi reguliarios menesines jau, jeigu ir vel po 20-25 dienu kartosis pastoviai tai tik patvirtins, kad pradejai bresti is esmes.

kompleksuotoja- tavo svoris geresniam brendimui turetu buti apie 56 kg. Kadangi nemazai svorio truksta, uztat ir menesines formuojasi vangiai. Visam brendimui butinas svoris, kad butu is ko bresti, jei busite per daug lieknos, nebus ir moterisku apvalumu. Valgyk daug, bet veliau (dienos pabaigoje).

Evelina- seimos gydytoja neziuri, pas gydytoja einant reiktu visgi tureti tam liemenele, nes klausys plaucius ir reiks pakelt marskinelius. Kitu laiku liemeneles nereikia, kad laisvai- netrukdomai brestu krutine. Naktimis visiskai liemenele nereikalinga.

Liudna- kartais per menesines krutine atrodo didesne, o paskui vel buna savo formos.

Eexpert

2015-08-18 18:08

Juste- saunuole, nenuleisk ranku.

Klap-klap- siaip tau tik 13 metu, buna merginu, kurios pradeda veliau bresti, bet po to ir pasiveja ir pralenkia. Kaip ir sakiau krutines dydis daugiausiai nulemtas "genais", paziurek i savo artimiausios gimines moteris ir matysi kas ir kaip taves laukia.

Zaliaake

2015-08-18 16:08

eexpert1@mail.ru gali padet?
mano speneliai labiau i pazastis nuslinke bet kodel ka man daryti?
mano ugi 140-150cm
o svoris 34-33 kg
ir man 10m

Eexpert

2015-08-18 13:08

Juste- visi parametrai puikus, o jeigu verzei krutine kai ji dar tik bande bresti tai jau blogai. Dabar pasirupink savimi ir masaziukais bandyk spartinti didejima.

Eexpert

2015-08-17 19:08

Ani- manau, kad bresti veliau, o paskui visas pavysi.

Keistuole- siaip tik masaziukai dabar gali gelbeti greitesni brendima, jokie vaistai tokiu metu nepades.

Eexpert

2015-08-17 16:08

Gidra, jei aptempsi krutine kai dar nesiformuoja krutine, tai tu ja taip tik stabdysi ir ateityje bus problemu su dydziu. Siaip kuo ilgiau reiktu vaikscioti be liemeneles, nes tai padeda visiskai laisvai bresti krutinei.

Eexpert

Amia- storinsi kojas, stores ir kitos vietos. Siaip paprasta reik daugiau valgyti mesisko i vakara ir pastoresi.

Girls/nereg- arba pati nusipirk turguje liemenele, arba pasikalbek atvirai su mama, ji supras.

Girls- Siaip krutines augima stabdo stipriau aptempianti liemenele.

Eexpert

Laura- parametrai tavo geri, svoris, ugis viskas gerai. O krutine beabejo ji bres dar ilgai apie 5-7 metus, tad tikrai viskas dar tvarkysis i gera puse.

Girls

2015-08-17 14:08

Hey..man tik 12 m.o mano papai labai dideli...nzn ka daryt...kaip pamazint ja...dydis didesnis nei vidutinis o mano drauges kuriai bus 14 dar tik 1...ka daryt????

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių