zunda

2015-12-06 21:12

D

Aha, mes suprantame vienas kitą gana gerai. :)

Nežinau kaip tau, bet man šitie pasirašinėjimai padeda. Morališkai. O kiti tegu stebisi, kodėl mes čia tik dviese ir vis tiek forume :)

linas

2015-12-06 20:12

Dar noriu paklausti,kazkas gyre Kauno Neuromedos gydytojus,kad jie stengiasi suprasti ir padeti,ar Vilniuje nera tokiu kliniku,ar butina vaziuot i Kauna?

linas

2015-12-06 20:12

Noriu paklausti,kaip zmogus jauciasi nustojes vartoti antidepresantus?Juk vartojant antidepresantus vaistai padeda issiskirti malonumo hormonui,bet nustojus gerti vaistus ar organizmas pradeda savaime isskirti si malonumo hormona?Koki ilgiausia laika gyvenot be vaistu?

doppelgänger

2015-12-06 19:12

Zundai

Ir dar:

apie viens kito negalavimus žinom iš senesnių bedravimo laikų.

doppelgänger

Zundai

Kažkada ėjau vabank, naudodamas tam tikras chemines medžiagas. Dabar jaučiuos kitu žmogumi, kol kas savo noru nenoriu trauktis, o ir šiai būčiai galioja tam tikri įsipareigojimai.

guru

As irgi manau,kad visiems reikia buti aktyvesniems,neziurint to,kad cia daznai pasitaiko piktavalisku repliku daugeliui.

vile

2015-12-06 17:12

Bendravimas gydo. Bendravimas žudo. Gi bendrauti reikia. Bendrautojų meniu nepakeisi. Yra kas yra. Valgyk. Nepatinka? Reiškia dar ne alkanas.
Mano mama neturi kam paskambinti, kad šnektelti bent apie beleką. Visi buvę šnekėtojai jau numiro. Iki naujų jau nenueisi. Jėgų nėra.
Gi mes čia prasimanom užkandėlę. Tik vis dar esame išrankūs...

Roberta

2015-12-06 15:12

Aš pirkau mišinio raminančio aliejaus eterinio (tikro, ne sintetinio, todėl brangokas), ir šnd lašinau į vonią, nes po vakar kelionės per muges ir parodas Vilniuje ryte atsibudau lyg apspardyta, tai šokau ryte save gaivint:)) ryt į darbą, brrr, žinok, Vi, kad žiauriai sunku būna būti darbingai ir man, tai per prievartą save prikalu prie pareigų kryžiaus. Paskui save apdovanoju ramia sąžine, kai vakare esu patenkinta, kad neveikiau tą ir aną. O su tuo įvertinimu to ką turi tai tikrai taip - kai man chana būna, tai sakau sau -pati dėl visko kalta, tai pasekmės neteisingų poelgių, sprendimų, kvailumo, nesubrendimo, neišmanymo. Turi ką turi.jei nemoki pasidžiaugti tuo, ką dabar turi -tik Tavo bėdos, varna esi ir tiek. Taip save pabaru ir darau ką galiu, kad daugiau taip aiškintis su savim nereiktų. Bet aiškinuos vis vien kasdien, pylos gaunu kaip turi būti.

zunda

2015-12-06 14:12

Mei, kuo gi aš taip džiuginu ? Paskutiniu metu baisi niurgzlė pasidariau, bambeklė. Vargu ar tai tave džiugina, nes, jei gerai supratau, tu ne iš tų, kuriems smagu didelėje verkšlenančių kompanijoje. Ar klystu?

Savo trūkumus ir silpnybes aš galiu garsiai ir drąsiai įvardinti, bet visai čia pat ir nepilnavertiškumo kompleksas tyko, labai lengvai galima nuslysti pas jį. Kad tik nepulčiau iš vieno kraštutinumo į kitą. Kaip rasti viduriuką, kaip išlaikyti balansą. Dar nežinau.

Roberta

2015-12-06 14:12

Kalėdų laukiu ramiai ir gražiai. Kasdien deginu žvakes, garinu kvepiančius aliejus, galvoju, ką dar turiu sutvarkyti, kad būtų švaru ir ramu, ką norėčiau iki švenčių pabaigti savyje susidėlioti ir įgyvendinti. pamažu perku skanias dovanas...Laukiu tos dienos,kai kepsiu kučiukus ir kvepės namai būtent jais. Ir oras toks apspangęs manęs negąsdina, tik batus atsibosta valyti, džiovinti, bet užtat vakare žinai, kad niekur nereikia lėkti ir galima ramiai gerti karštą pieną su medum, daryti mažus darbelius. Šnd jau parvežė eglės šakų, eisiu puošti. Vakar Vilniuje puokščių parodoje buvau, tai vieną kitą idėją, sakau, nukopijuosiu:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių