zunda

2015-12-21 20:12

Verta, neverta. Seniai nesvarstau tokių klausimų, nes paliktų paskutiniai proto likučiai. Gyvenu pagal kažkokių jėgų padiktuotas sąlygas, stengiuosi nepasiduoti, nes situacija tikrai nepasikeis, bent jau į gerąją pusę.

Būtų labai malonu jei žinočiau su kuo susirašinėju.

zunda

Vis dar apie vienatve kalbame. :) Tai va, as ja pasirinkau savanoriskai, del ramybes, ir, kad nereiketu aiskinti to, ko as nemoku paaiskinti (apie savijauta), nes tai ne danties skausmas, kuris visiems pazistamas. Prisijaukinau, susidraugavau (bent man taip atrode) su ta vienatve, bet pasirodo, kad ne viskas taip paprasta. Manoji vienatve pradejo diktuoti man salygas, keisti mano charakteri. Pvz. ne tie sveciai atejo, ne tuo laiku atejo, neperspeje uzejo ir t.t. Dabar, aisku, jei galeciau ka pakeisti, pakoreguociau savo pasirinkima. Deja, mano protas vaiksto is paskos, ir ka jau cia beismastysi. Belieka prisitaikyti prie situacijos ir nepurkstauti.

zunda

vienas

Deja, deja. Man gi namų areštas. :)

Aš tik mintimis ir žodžiais visur "dalyvauju". Kitu atveju mano nė kvapo čia nebūtų, esu (tiksliau buvau) iš tų, veikliųjų, atominės energijos moteriškė. Todėl ir kirto depresija visu pajėgumu.

Leta

Vilte, net nežinau ką tau pasakyti, labai noriu, kad tau pagaliau pagerėtų savijauta. Žinau, kad tu stengiesi rūpintis savo šeima taip tarsi sveika būtum. Gal vistik Kalėdos atneš tau taip laukiamą pagerėjimą, labai to linkiu

doppelgänger

2015-12-21 18:12

šiaurei

Prieglauda tiems, kurie krito ir sugebėjo pakilt. Kodėl rusiškai?

violla

2015-12-21 15:12

Ta vienatvė.. na, jau gal niekas nesiginčys, kad tai yra kieno tai pasėkmė, plačiaja prasme. Įdomiai man nuskambėjo robio dvi vienatvės: vidinė ir išorinė. Kažin, ta išorinė nebus tas pat, ką aš visada vadinu kauke. Vidinė, tai jau aišku, kaip dieną.
O Leta, ne ne, aš kaltės nepriimu, kad nieko nedarau: nuo žmonių neatsiriboju, t. y. jų ieškau, nevengiu. Tik automatiškai sergančio žmogaus sumažėja galimybės ir jo paties reikiamybė kitiems, tokio,na lyg, ir ne lyg, silpnesnio. O visada valkioti kaukę yra nelengva.

art

Visiem jums linksmų švenčių...Prieš trejus metus man pripaišė iš Grybo.g.neurologė Parnarauskienė Generalizuotas nerimas panikos atakos diagnoze nustate paziurėjusi i mane.kas valanda mane nukrato keistas jausmas...5mėn. geriu Cipralex 10mg.gal galit duot kokį patarimą.Ačiu.

zunda

vienas

Pigiai nori išsisukti, tik su arbata. :))

O kas slepiasi po "visa kita" ? Valgoma, geriama, žiūrima, jaučiama....?? :))

Ai, svarbiausia, nepamiršti namuose geros nuotaikos ir humoro jausmo, o ligas ir visokias bėdas uždaryti rūsyje.

guru

Man priimtiniausias laikas-treciadieni(27d).Apie pietus.Bet kur Kaune.

Leta

2015-12-21 14:12

Na pavėlinau paskaityti, tai dėl dovanų jau turbūt Slimai apsirūpinai. Aštuoniasdešimt litų visai pakanka tokiai progai. Viskas tinka, net ir šiltos šliurės, dar galima pridėti kokią kalėdinę dekoraciją ar vyno bonką, arba kalėdinę gėlę su raudonais lapais. Čia man taip patinka, juk vis tiek tai tik dėmesio parodymas.
Vilte, parašyk daugiau apie save, kaip laikaisi? Visiems linkiu daugiau ilsėtis, mažiau rūpintis maistu, daugiau pabūti su mielais žmonėmis

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių