Leta

2015-12-26 07:12

Neliūdėkit, kad kažkas rečiau parašo, rašykim apie tai, ko pasigendam, klauskim, jei kyla noras ką nors prakalbinti. Kito žmogaus mes negalim įpareigoti rašyti ar nerašyti, tą galim tik sau patiems pritaikyti.
Įstrigo vieno lektoriaus žodžiai. Seminare kilo bruzdesys ir iš salės kažkas šūktelėjo - garsiau kalbėk. O lektorius atsakė - tyliau sėdėkit. Tai mes galim patys daugiau kalbėti (rašyti).
To AŠ: parašyk daugiau apie save, dėl ko liūdna?

violla

2015-12-26 06:12

Vis tik,galutiniam rezultate,aš laikau,kad susitikimas įvyko:buvom 3 -aš, mažas meškiukas(jis nuo kelionių aptriušęs,vyko į Airiją ir Egiptą)ir dar kvepalų degustatorius.Juokas juokais, bet jis juos įspėjo..matyt,būna geras meilužis, perka dosniai kvepalus, nes kaip kitaip nusimanyti moteriškuose kvepaluose.Va, čia gal aš prasimečiau-reikėjo pulti prie jo iš kart ir neduoti jam apsigalvoti.Juk mes kai perkame batus irgi ilgai svarstom-vartom,tinka ar ne.Per greit išėjau-nespėjo žmogus mane nuskanuoti...Va, ir susitikimas.

Leta

2015-12-26 06:12

Sveika Viola ir visi kiti. Perskaičiau šventinį susirašinėjimą ir jaučiuosi sutrikusi. Nežinau kaip pasielgčiau, jei susitikimas būtų šiandien ir aš turėčiau galimybę į jį eiti (Į darbą atėjau tik šiandien, o namie kompiuterio neturiu). Mano bėda, kad aš dažnai jaučiuosi nepritampanti ir neturiu pakankamai energijos pirma prieiti. Suprantu, kad viskas priklauso nuo manęs pačios. Todėl ir rašau šią žinutę, noriu būti su jumis.

zunda

2015-12-25 22:12

Man patinka naktys. Tylu, nurimsta visas dienos chaosas, nurimsta ir mano mintys, emocijos.
Iš ryto vėl bus blogai, o aš ir vėl lauksiu nakties.

as

2015-12-25 20:12

liudna nes vel visi dingo. ir per sventes blogai ir po svenciu blogai

roma

2015-12-25 19:12

Atsiprašau :))

roma

O gal muilo burbulas ir buvo tas mįslingas vyriškis, kurį pastebėjo Violla kavinėje?!

violla

Taip rašiau nuo dūšios...Norėjau pakalbint-niekas nekalba. Bet, turbūt, reikia džiaugtis-turi geresnių užsiėmimų, vienatvės ir ligos neplėšo sielą.
Tuo pačiu, ir laimingų 2009 metų visiems! Geresnės sveikatos metų.

doppelgänger

2015-12-25 18:12

viollai

Pašvenčiau su broliu, dabar draugai, poryt į darbą, paprasta.

guru

2015-12-25 18:12

Atsiprasau uz gramatine klaida.Turejo buti ne susitrikti ,bet susitikti.As manau,kad sendien nesusitikom,bus inauda man ir visiem kitiem,kad ir kaip tai keistai skambetu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių