eexpert1@mailru

2015-02-01 14:02

Justina is Vilniaus- kai susitvbarkysi svori, kai prasides brendimas ir reguliarios menesines tada ir prades augti krutine. Pas ginekologa vyksta apziura, paimamas tepinelis is maksties, apziuri isskyras ir pagal tavo nusiskundimus apziuri tave nuodugniai, perziuri ir ligu istorija.

Silvija001- nepilni duomenys.

dgf- nepilni duomenys. Valgyti reikia viska, mesa, piena, sokolada, varske, sriuba ir t.t. Tos kurios laikosi lieknos figuros- netures didesnes krutines tikrai (na buna pavieniu atveju, bet visgi daugumoje turi buti tinkamas svoris).

Saulė- pasakyciau taip: maziau sporto, daugiau riebesnio maisto ir daugiau vakarop. Kadangi truksta apie 7 kg svorio uztat ir nebresti, hormonai nesiformuoja kaip neretu.

Julija- sunku atsakyti neapziurejus, nes gali skaudeti del persalimo, brendimo ir kt priezasciu.

/neregistruotas/- plaukai pradeda augti pirmiau, nes hormonams besivystant ir plaukuotumas dideja. Nieztet gali del grybelio, kuris daznai atsiranda nuo liemeneliu nesiojimo.

Ruta- riebesni maista ir stipriau vakarop.

nanana- taip, gali, jei svoris geras ir hormonai vystosi tvarkingai.

Rasa- greiciausiai bus panasiai, jei ir tu kuno sudejimu panasi i savo gimines moteris.

Saule- menesinems tapus reguliariomis.

torisela- kad augtu geriau krutine, turi mergina tureti apvalumu, tau truksta apie 7 kg svorio, o gydytoja tik nenori kad nerimautum, nes galima gyvent ir ne su didele krutine. Tad privalai stengtis kad eitu viskas i kuna ir pasitvarkys reikalai. Pas merginas krutine bresta mazdaug iki 21 metu. Po gimdymo ji dar keiciasi siek tiek.

Adele

2015-02-01 14:02

valgikit silkes su pienu pvz

Pusryciai 500g silkes ir 2 stiklines pieno

Pietu 500g silkes ir 2 stiklines pieno

Ir vakarienei 300g silkes 1 stikline pieno ir meduolis ;)

PADEDA :)

eexpert1@mailru

2015-02-01 09:02

Gretukass- del skausmo, tai brendimo pozymis, del rutuliuko, tai svelnus masazas pades. Del krutines tai tiesiog reik laukti normalaus brendimo, kuris jau prasidejo, nes skaudena krutis. Aisku ir svori susiziurek.

eexpert1@mailru

2015-01-31 18:01

/neregistruotas/- kieno cia duomenys, kiek metu?

eexpert1@mailru

2015-01-31 15:01

Nesvarbu- ne nepanasu, nes formuojantis menesinems isskyros buna tamsesnes spalvos.

Augustina123- na is kur pas 13 metu merginas gali buti didele krutine, nebent liemenele su apgaule, nors tai dar blogiau, nes suverzta krutine liemenele- dar daugiau stabdo jos laisva vystymasi.

Linutee1- na tavo amziuje per didele, gal svorio daugiau turi, ar tiesiog labai anksti pradejai bresti, gal genai tokie, hormonai "tvarkingi".

linutee1

2015-01-31 13:01

Sveiki,man 14 metu norejau paklausti ar normalu mano metu tureti B dydzio krutine,nes mano klasiokes dar net A dydzio nepasiekusios????

augustina123

2015-01-31 13:01

mano kalsiokems ir draugems tai pat 13 metu bet ju zymiai didesnes krutines, jau sergu menesinem 1 metus bet krutine maza

Eexpert

2015-01-31 10:01

sumja- taip normalu, siaip pas daug merginu viena krutis buna mazesne ir dazniausiai ta kuri puse buna labiau islavinta. t.y. desniarankiams - desne, kairiarankiams - kaire. Tokiu atveju reikia mazesniai krutinei daryti ilgesnius masaziukus, kad pabandyti suvienodinti- paskatinti butent mazesnes vystymasi.

roze56

2015-01-31 07:01

mano 170 cm sveriu 56 kg man 15 maza krutine nesioju 70 a mamos mazesne krutine man neauga krutine svoris auga i pilva cia paveldeta ka galima padaryt kad esiociau b dydi

sumja

2015-01-30 23:01

Bet ar normalu jog ir mėnesinės prasidėjo ir gaktos plaukai jau auga 1,5 metų, pažąstys tai pat? O krūtinė viena, ne.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių