violla

2015-05-17 20:05

Leta,aš tikrai atsidariau tavo nurodytą adresą.
Na,man per ilgas kelias,nesugraibau tiek informacijos vienu metu. Gal dar ir rusų kalba apsunkina kiek tai. Ne dėl to,kad jos nemėgčiau-tai būtų absoliuti kvailystė. Kai kuriuos išsireiškimus tenka panarplioti. Ilgai sėdėjau prie atsiųstos Vieno medžiagos. Ten -yra mano pagrindinė kelio dalis. Ta linkme ilgokai keliavau,todėl labai šilta. Nors,vėlgi,anglų kalba. Ją mažai žinau,geriau sekasi vokiečių. Bet turiu šalia gerą vertėją-sūnų. Daug turiu ką pasakyti,bet jau greit rytdiena.Tada vėl kalbėsimės. Tiesiog džiaugiuosi dėl geros diskusijos,taip gali gimti netgi naujos tiesos ir apmąstymai. Labai smagu,tai kelia.

doppelgänger

Zundai

Ačiū, kad pagavai mano mintį. Tik į neviltį varo langai su grotomis, taip būna. Nereikalinga ir spygliuota tvora.

zunda

Na jau aš tai tikrai nenorečiau taip lygiai, be pojūčių gyventi. NUOBODU. Man patinka, kaip Mikei pūkuotukui - kas, kad bitė į nosį įgėlė, bet užtai jis medaus palaižė. :)

smilga

Leta, nepykit:) Nesuspėjo dar kiti įvertinti. Labai gerus adresus nurodėte. Neužteko laiko net peržvelgti visko, grįšiu atgal dar daug kartų. Puikus forumas ir el. biblioteka. Dabar ir apsistojau prie savęs pažinimo.

Leta

ir nors imk ir stauk, kaip vilkas avietyne.

Leta

ir nors imk ir stauk, kaip vilkas avietyne.

Leta

Dažnai čia pasijuntu balta varna. Aš jums pasiūliau pasižiūrėti pora adresų, kaip tik apie savęs pažinimą per metaforą, intuityviai arba sąmoningai. Be to, visą didžiulį forumą, kur be galo daug , mano nuomone, mums aktualių temų. Kaip į vandenį, jokios reakcijos. Kodėl? Neįdomu, nesvarbu, tingit pasižiūrėti, erzina rusų kalba, na nežinau kas dar. Dėstot išmintingai kaip svarbu būti, būti, būti... Ir ignoruojat bet kokias mano pastangas suteikti jūsų mintims naujo peno, kitų priemonių, gal naujų, o gal tik geriau įvardintų, jau aprašytų kelių. Paaiškinkit man kodėl, ką aš darau ne taip?
Aš pati išbandžiau ir metaforą ir ne metaforą, tai veikia ir tai reikalauja tik keliolikos minučių. Bet niekas prie manęs neprisijungia...

zunda

Dievinu tortus, bet tik tada, kai juos valgau, o paskaityt apie juos, atleiskit, ne. :)

smilga

Daug teisybės pasakėte, Roberta. Tik nereikia kraštutinumų. Kažkas patinka gyvenime ir pavyksta lyg savaime, bet yra ir rutininių darbų, nuo kurių nė vienas neišsisuka. Net menininkus, ne visada mūzos lanko; dažniausiai tiesiog prisiverčia dirbti ir įkvėpimas kažkuriuo momentu ateina. Visur reikalinga pusiausvyra.

O geriausia dvasios higiena - įsiklausyti į save patį, pamedituoti. Tada viskas ir išsigrynina, atkrenta nereikalingi dalykai. rdquo;Išmok tylėti. Tegul nurimęs protas klauso ir sugeria.rdquo; (Pitagoras)

zunda

mei

Kas taip netikėto pasirodė mano parašyme apie reinkarnaciją?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių