e-expert

2015-06-15 07:06

samuraja- valgyti reikia normalu maista, o ne vien salotas. Kunui reikia ir mesos ir varskes. O tom kurios nori priaugti svorio reikia daugiau pavalgyti vakare po 6 val.

e-expert

2015-06-14 21:06

Simona- kai krutine bresta irgi siek tiek skauda, bet jei rimciau skauda reiskiasi darai per daug masaziuko (per ilgai ar per stipriai). Pabandyk mazinti trukme arba leciau masazuoti.

e-expert

2015-06-14 19:06

samuraja - reguliarus, tai ne kada prisimeni, bet butinai kasdien du kartus (ryte, vakare).

e-expert

2015-06-14 17:06

samuraja- reiktu svorio apie 5 kg priaugti, kiti duomenys, tavo metu merginai, yra normalus. Jei tik kartais darai masaziukus, tai jie nieko nepades, nes juos reikia daryti reguliariai. Aisku dar tu nebresti lytiskai, nes menesiniu dar nera, tad ir krutine dar neskuba ugtelt.

samuraja

2015-06-14 14:06

Labas, man yra 13 metu krutine labai maza, nezinau ka daryti. kartais masazuoju , bet nepadeda : ( iskyros yra.
ismatavimai:
ugis: 165cm.
svoris: 45kg.
po krutine 68cm.
per krutine: 76cm.
klubai: 79cm.
liemuo: 64cm.

Eexpert

2015-06-14 13:06

atsibodo- siaip rimtas sportas stabdo krutines dydi, paziurek pas kokias sportininkes sportuojancias nuo brendimo metu auga didele krutine, o gi ne. Kunas grazus raumeningas, lieknas, sexualus ir be dideles krutines. Siaip kazkodel si zmoniu karta bresta visiskai skirtingai, atrodo butu miesto zmones su maza krutine, kaimo zmones su didesne. Priezastis -> reik daugiau valgyt, tada bus is ko augt krutinei. Masazai blogiau tikrai nepadaro, be ju galbut butu dar prasciau.

eexpert1@mailru

2015-06-14 12:06

Sandre- kad butu krutines daugiau, reiketu apie 5 kg svorio, jei menesines pastoviai reguliarios- hormonai turetu buti tvarkingi.

e-expert

2015-06-14 07:06

Kristela- na neparasei bent krutines apimties. Siaip svoris ir ugis labai dera vienas su kitu, tiesiog puikiai. Yra daug priezasciu del ko gali nedideti krutine, pradedant imunitetu ir baigiant genais. Kontraceptikai suaugusioms tikrai kazkiek didina krutine. Aisku reiktu tam dar panaudoti krutines masaziukus, kad butu lengviau dideti.

Kristela

2015-06-13 21:06

Labas,noreciau paklausti tokio klausimelio :) man 18 Sveriu 62kg ugis mazdaug 1.73 cm..seip niekuo nesiskundziu...tik labai kompleksuoju del mazos krutines nesuprantu kodel man ji neauga,man net geda kartais apsimauti bliuskute su iskirpte todel net neperku tokiu rubu...o jie man labai patinka...as jau pilnamete o kitos 4metais uz mane jaunesnes turi uz mane didesne krutine..beto jau apie savaite vartoju kontraceptikus yas kuriuos israse daktare. norejau paklausti ar nuo ju padides bent kiek mano krutine?:)

e-expert

2015-06-13 19:06

Lyve0 niekas nevyksta greitai, valgyk normaliai ir toliau ir sulauksi rezultatu. Sekmes

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių