-onute

2015-06-19 14:06

Kai nelengva reikia netik vaistu bet ir dainos su viltimi...www.youtube.com/watch?v=sHS2sExU85Q

zzzz

2015-06-19 13:06

img138.imageshack.us/my.php?image=94cp8.gifzzz

suduvis

2015-06-19 13:06

Sima žmogus su bitėm gyvena tukstantmečius, o mūsų medicinai bus berods keli šimtmečiai.Dar mano manymu darai klaida vartodama atsiveštus produktus(ryžiai ir panašiai), mes visko turim šalia.Vietoj ryžiu aš vartoju grikius, žirnius, žuvį katik pagauta.Nenoriu detalizuot, gali sužinot paskaičius Poli Brega(Amerikiečiu natūroterapatas).Mano el. paštas suduvis@marinet.lt.Klauskit kam įdomu.Sėkmės visiem.

saulė

2015-06-19 12:06

Sveiki visi,
Na jau toks karstis,tiesiog neimanoma istverti...na,bet gyventi reikia.
O gal kuris nors bandet organizmo valyma,nesergantiems IS,sako gerai organizmui, idomu kaip mums?

Sekmes visiems,sveikatos ir meiles:)

zilvinas

2015-06-19 10:06

atsidaro,dabar pabandziau,iskart meta video plejeri,ten filmukas.silpniem nervam neziuret,nors ner taip baisiai:)))

sima

2015-06-19 05:06

Eisiu gaudyti bitutes :) Idomu nuo ko prasidejo gydymas bitemis, ar kas atsitiktinai suzinojo? Kas kiek dienu reikia, kad igeltu?

zunda

2015-06-18 21:06

Mielieji, pasakykit jūs man, kokia gi nauda iš tų straipsnių skaitymo ? Nejaugi imsitės patys gydytis? Soda? Gersit vaistus nuo trichomonų ? O kas per velnias tie trichomonai? Ar įsitikinę, kad jų turit?
Mokslininkai tam ir yra, kad spėliotų, darytų bandymus, vėl spėliotų, ginčytųsi tarp savęs, rašytų straipsnius, jų toks darbas. O ligoniams belieka laukti vienokio ar kitokio jų darbo rezultato.

O kas bendro tarp vėžio ir IS, tai niekaip nesuprantu. Ir kodėl į šį forumą kažkas įdėjo tas nuorodas?

jūra

2015-06-18 20:06

Ačiū Aivarui už patarimą man jo dar vis reikėjo.Reikės bandyti.Sėkmės tau :)

zilvinas

2015-06-18 17:06

laba.nu truputi paziurekim i sita nuoroda:)))))) laidas.res.lt/chrisangel.wmv

aivaras

2015-06-18 15:06

Gavau paskyrima automobiliui, man negaila pasidalint informacija, o cia kazkas labai spaude...Gal prireiks kam. Pirmiausiai seimos gydytoja turi siusti i vairuotoju med komisija, kuri turi leisti vairuoti masina su automatine pavaru deze arba rankiniu valdymu, jei taip jau yra. Ten reikia nuotraukeles ir israso pazyma, kad gali vairuoti (vairuotoju med.komisija). Tada pas seimos gydytoja su ta pazyma ir ji tvarko dokumentus kompensacijai del auto gauti (taip pat, kaip ir neigalumui nustatyti) ir siuncia i med komisija, ten dar parasyti reikia prasyma. Tada komisija nustatyta diena, valanda isduoda lapa, kuriame parasyta rdquo;del kompensacijos transporto isigyjimui ir jo techniniam pritaikymuirdquo;. Tada perkame masina, paimame pirkimo-pardavimo sutarti, masina parodome nepriklausomam ekspertui, kuris ivertina. Tada su visais popieriais i sodra, o ji perveda pinigus i jusu saskaita. Kazkas rase, kad kanciu keliai, bet kai nori, gali viska, reikia ir eini, ir tvarkaisi, nes zinai, kad uz tave to niekas kitas nepadarys... Sekmes!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių