e-expert

2015-06-21 19:06

Mildux- kad butu normalios proporcijos tau truksta maziausiai apie 10 kg, nezinau kodel toks mazas svoris pas tave, tad ir masaziukai cia negelbes.

e-expert

2015-06-21 15:06

? - labai puikiai atitinka.

eexpert1@mailru

2015-06-21 12:06

Lina- tiek kiek dabar turi metu, tai butu gerai apie 4 kg priaugti svorio, nes dabar tai truputi trukumas, tada ir krutine pasitaisys jei svori mokesi islaikyti.

Aurelija- taip, augimas priklauso nuo reguliariu menesiniu, jei jau hormonai pilnai susiformave sirgtum reguliariomis menesinemis. Dabar patarciau apsilankyti pas ginekologa, nes tavo amziuje jau butina sirgti reguliariomis menesinemis. Greiciausiai kontraceptikai tau si reikala sutvarkytu greitai. O taip pat krutine itakoja ir svoris, kadangi neparasei, nezinau ka komentuoti.

sveiki- greiciausiai ji tik ruosiasi augimui, uztat ir skaudena. Aisku buna kad krutines persalimo pozymiai irgi tokie patys.

Dira- neaisku kaip bresi ir ar sergi reguliariomis menesinemis. Jei taip, tai manau, kad tikrai bus didesne nei pas lieknas merginas.

e-expert

2015-06-20 22:06

gsts- na taip jauti skaudenima, kad bega, nemalonu, bet kraujo nejauti.

e-expert

2015-06-20 17:06

Sulyteee- greiciausiai 70a

eexpert1@mailru

2015-06-20 17:06

vasara- as kalbejau apie krutines persalima, buna ir toks dalykas. Nustatoma apziuros metu ir kraujo tyrimais.

tiuriuriu- pas tave labai puiku, ir toliau stenkis islaikyti toki ugio ir svorio santyki, link pilnametystes ji mazinant iki 7-8 kg. Manau per sunkiai parasiau atsakyma. Vienu zodziu siuo laiku pas tave labai gerai.

eexpert1@mailru

2015-06-20 16:06

KAS NORES MANO NUOMONES, PRASAU RASYKITE MAN EL.PASTU- KAI GALESIU ATSAKYSIU, NES NESPEJU VISGI CIA LANKYTIS DEL DIDELIO UZIMTUMO. eexpert1@mail.ru

eexpert1@mailru

2015-06-20 08:06

Dira- siek tiek aktyvesnio gyvenimo budo, siek tiek sporto. Bet visgi nebutina, nes bresti ir ugis soktels sparciau tad kilogramai gali ir susilyginti.

/neregistruotas/- yra daug priezasciu kodel krutine nebresta arba ji subresta mazesne: per mazas svoris, imuniteto silpnumas, hormonai, ivairus krutines suvarzymai liemenelemis, kai dar jos nereiketu, miegojimas ant pilvo ir t.t.

eexpert1@mailru

/neregistruotas/- siaip jeigu buvo pirmos menesines, tai reguliarios dar jos gali ir nebuti. Siaip normalu kad 6 dienos, nes 4 dienas buna gausesnes, kitas dienas negausios. Siaip menesines kartojasi mazdaug kas 21-23 dienas. O placiau apie viska gali pasiskaityti cia (nukopijuok nuoroda)> obtamponai.lt/mano-gyvenimas-ir-judedimas/mano-kunas/mano-menesines/1?gclid=CO7ylLC03LACFUFG3wodX0ur0w

vasara- tavo idealus svoris butu 49 kg, krutinei, kad ji geriau brestu reiketu apie 51-52 kg. Siaip ziurint i genus, tai turetum lytiskai pradeti bresti pagal mama, bet siais laikais skaiciuojama metais anksciau nei mama. Kai pradesi lytiskai bresti, tada ir krutine prades sparciau vystytis. Skaudeti krutine gali del keliu priezasciu: 1. prasidejo pasyvus brendimas; 2. persalimas.

e-expert

Kornelija- gerai, kad priminei, kad cia yra forumas, tad paimk ir paskaityk ji, nes tiek kartu jau cia buvo pamineta visokiu budu, minciu - tereikia issirinkti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių