eexpert1@mailru

2015-07-04 21:07

elge- idealus svoris.

Laura- riebesni maisto produktai (mesa, pienas, jogurtas, sriuba). Labiau valgyti po 6 vakaro ir mazinti sporta.

beatrice- jei nieko nuvalydama nepazeidei, tai gali buti, kad formuojasi menesines.

???- taip- matys.

eveliukasx- savo duomenu neuzrasei- ka patarti?

e-expert

2015-07-04 18:07

belieber- zinoma, kad liemenele turi bloga itaka brendimui. kaip pavyzdys uzsienyje kazkokios genties moterys, verziasi kakla, jis ir lieka plonas, kitur apsauna mazesnius batelius, ir kojos lieka mazos. Masaziukai tai delno puse pagal laikrodzio rodykle mazasuoji aplink kruti po to kita. Visas masazas (vienas seansas) turi uztrukti apie 5-8 min. du kartus (ryte vakare reguliariai) dienoje.

evelina123- siaip neblogas svoris, aisku galetu buti keli kilogramai daugiau. Siaip visada kazkodel visur raso kad reiktu svertis vakare. Beje ir svarstykles galbut turi paklaida, arba buni pavalgius ir pan.

evelina123

2015-07-04 15:07

Ir ar mano svoris atitinka mano ugi?

evelina123

2015-07-04 15:07

Labas.As nesuprantu savo svorio va kar sveriausi rode 48 kg siandien ryte pasisveriau rodo 47 jkg , diena vel pasisveriau rodo 48 kg kaip suuprast ta mano svori? Jau mane nervint pradeda beje savo ugio nezinau seniai jau matavausi gal 1.64 jau.

eexpert1@mailru

2015-07-04 14:07

Zaleilah- gal persalai kiek krutine, pozymiai panasus kaip ir brendimo: pabrinkus, skaudena, jautrus speneliai. Aisku gal gi pradedi bresti, bet sokinejant ir nusileidziant ant pirstu neturetu skaudeti.

Elizabeta- masaziukai bei 3 kg svorio priaugimas.

eexpert1@mailru

2015-07-03 20:07

/neregistruotas/- straipsniai apie menesines ir ju dienu skaiciavima (nukopijuoti nuoroda):
www.mama.lt/skaiciuokles/vaisingu-dienu-skaiciuokle

www.mama.lt/show-article/2594/Menesiniu-ciklas-Abecele-kuria-turi-zinoti-kiekviena

www.sveikata.lt/straipsinis/ka-butina-zinoti-apie-menstruacijas-309

Zaleilah- ne, tai reiskia, kad netaisiklingai sokineji, blogai nusoki ant padu.

eexpert1@mailru

2015-07-03 19:07

ahhhh- nerasei, kad pavirsutiniskai. Jei pavirsutiniskai masturbuoji, i vidu nieko - tai mergystes pleve nepazeista ir ginekologas nieko nematys.

Rutuliukas- apie 52 kg.

Gabe..- jei tiksliai uzrasei savo duomenis, tai pas tave netruksta svorio, tiesiog matyt dar neprasidejo menesiniu ciklai ir pats "didysis" brendimas.

lllla- apie 40 kg.

valerija- jei nesutrike hormonai, tai kam vaistus vartoti? Matyt yra kita problema, visgi neuzrasei ugio ir svorio, neaisku ar imunitetas stiprus, ar reguliarios menesines??

Egle- kontraceptikai tik su receptu ir isklausius grieztus ginekologo nurodymus. Bet jei pas tave su hormonais tvarkoje, tai nereikia kontraceptikais juos reguliuoti. Neuzrasei savo duomenu, gal kitur problema, nes krutine neaugs (kad ir ka vartosi ar darysi) jei truksta svorio brendimui.

vika- ne tas pats, bet abu atlieka panasias funkcijas, tik hormoniniai preparatai neapsaugo nuo nestumo.

Inesa- Bendra info visoms mergaitems: kadangi daugelis jaunų panelių, o galbūt ir vyresnio amžiaus merginos ir moteris vis dar nežino, kaip skaičiuojamas mėnesinių ciklas, todėl bandau jums pagelbėti ir paaiškinti, nes tai būtina žinoti! Taip pat būtina turėti menstruacijų kalendoriuką, kad tiksliai ir lengvai galėtumėte apskaičiuoti ir stebėti savo menstruacijų ciklą. Mėnesinių ciklas – tai laikas nuo pirmosios menstruacijų dienos iki kitų menstruacijų pirmosios dienos. Pavyzdžiui, jeigu balandžio mėnesį pirmoji jūsų mėnesinių diena buvo 15, o gegužės mėnesį pirmoji mėnesinių diena yra gegužės 12 – oji, tuomet jūsų ciklas yra 28 dienos, nes įskaičiuojama ir 15, ir 12 dienos. Dažniausiai mėnesinių ciklas trunka maždaug 28 dienas, tačiau galimi svyravimai nuo 24 – 35 dienų. Pačios mėnesinės paprastai trunka 3 – 7 dienas. Pirmomis menstruacijų dienomis kraujavimas būna gausesnis, o paskutinėmis – vos „patepliojama“.

e-expert

2015-07-03 10:07

be mensiniu- reiketu kreiptis i ginekologa, jis pagreitins menesines vaistiniu budu. Ugis ir svoris labai geri.

Paslaptis- labai daug kartu buvau aprases siuos masaziukus, reiketu nuodugniau cia paziureti.

gabe

2015-07-03 09:07

Sveiki, man 13,5 m. krutines beveik neturiu menesiniu nera sveriu :53 kg. ugis :1,65. Ar svoris ir ugis atitinka brendimui ? ko reikia valgyti kad krutine padidetu ? padekite man didele geda kad neturiu krutines o visos mano klasiokes ir drauges jau turi...taigi labai reikalinga pagalba

eexpert1@mailru

2015-07-02 20:07

Em- pas merginas, moteris labai daznai jos buna netiketai. O tu dar bresti pradejai, organizmas formuojasi, tad visai nenuostabu jei ir puse metu nebus menesiniu, jei iki siol jos buvo tik karta ar du, ir jei budavo nereguliarios.

auč- na 8 kg trukumas brendimui, tai is ko gi bres krutine?

Eglė- krutines apvalumus sudaro riebalinis sluoksnis, jei busi normalaus svorio, prisiziuresi, tai ir krutine bus normali, jei busi per kuda, tai nebus is ko jai bresti. Sportuojant svorio nepridesi, priesingai- numesi, nes sudeginsi kalorijas. Pas vaikinus buna sunkesni raumenys, o merginom kitaip.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių