2015-07-17 23:07
labas visiems! kaip suprantu, cia visai smagus pasnekesiai, nezinau net kur isiterpti. Tik papasakosiu viena epizoda, ivykusi per sias dienas. Susitikau savo kone darzelio laiku drauge. Taip apsikabinom, taip svarbu buvo susizinoti kaip, ka. Ji leidima papasakoti dave. Taigi, turejo ji tokiu kone neisprendziamu pergyvenimu kaip pjuklu vis pjaunanciu gyva serdi. Sako, po kokio pusmecio net verkti nebegalejo ir nei pirmyn tos situacijos del moraliniu isipareigojimu, nei atgal pasukt negalejo. Nemiga, siaubas naktimis, dusulys is ryto. Taciau reikejo laukti - jai butinai reikejo laukti, kol baigsis ta sukelianti situacija. Cia mamos deka ji pakliuvo ir psichiatru akiratin. Depresija aiski. Ir zinot - ji pasakoja: mane nuo to sueme toks juokas, kad jie nesupranta kas jai yra, kad eme miegoti, priverte save noreti valgyti, islipo, kaip sako - na zlost vragam. Ir, mano akim ziurint, nuostabia minti isreiske - o jei tuo metu buciau pasidavus ir patikejus, kad jie geriau zino apie mane uz mane pacia - taigi amen, visam gyvenimui tikro tikejimo nebetureciau. Nezinau - ar cia tik man aisku, ka ji pasake, ar gal ir jus isgirdot. Bet as supratau taip aiskiai, kad per ta aiskuma net paaiskinti neturiu kaip... O organizmo valymu ir as linkus pasidometi. Taigi ir klausiu - ar berzo grybas yra ta elementari ant dryzo medzio auganti kerpe, ar cia koks nors medicininis man nezinomas daiktas? Cia tas, kur miske randamas? SEKMES VISIEMS!