2015-07-23 15:07
Sveiki, spalį man sueis 17. Skaičiau visus komentarus čia ir kai kurie tikrai prajuokino :) o vat aš turiu tikrai rimtą bėdą krūtų dydžio atžvilgiu.. Mano kūnas yra absoliučiai neproporcingas, o svoris nuolatos kinta keliais kilogramais. Esu 170cm ūgio ir sveriu 65-70kg. Mano klubų apimtis 111cm, pilvuko ties bamba 90cm, talijos 79cm, o va krūtinės be liemenėlės 85cm. Kaip matot, tikrai ne kaži kas. Šoku, kartais bėgioju, važinėju dviračiu, žodžiu, esu gana aktyvi. Ir bijau didelių dietų ar kardinalaus svorio metimo, nes jis krinta nuo viso kūno ir taip išeina, kad kristų ir nuo krūtinės, kurios ir taip nėra pagal mano kūną. Be to, dietos ir organizmo per didelis apkrovimas tikrai nėra sveika - daug tuo domiuosi. Ir iš tikrųjų, per 2 metus mano krūtinė nepaaugo, arba laaaaabai minimaliai. Buvau pas ginekologę šiuo klausimu, bet išrašė tik kontraceptikų, kurių nevartojau, nes dažnai nuo jų užauga svoris, o mano organizmas linkęs labiau kaupti klubuose... Taigi, ką man daryti?... Pasitikėjimo savimi netrūksta, tačiau jo ir neperdaugiausiai. Turiu ir vaikiną, su kuriuo esam kartu jau 8 mėnesius, tačiau taip norėtųsi turėti šiek tiek dailesnį kūną ir didesnę krūtinę.. Ech..