e-expert

2015-07-24 19:07

velvet15- reikejo sugerti viena kursa ir save stebeti pastoviai su svarstyklemis, ne visi kontraceptikai yra blogi, aisku tai yra vaistas, nors ir hormoninis, bet stebeti reikia. Kai gersi kontraceptikus, bus kitoks menesiniu ciklas, tai jau kontraceptikai sureguliuos, nebus skausmo sergant, bus lengviau bei hormonai pareguliuos ta ko tau truksta. Sutinku, kad tavo amziuje nerimas didesnis, bet siuolaikinis jaunimas jau ir nuo 11 apie tai masto, kodel neauga, kodel pas drauges didesni (nors ten tik imitacija, bet...) taip, kad visgi gerbkim vieni kitus, ziurekime savo bedu, padekime patarimais, jeigu kazkas buvo sisudure ir issprende kai kurias problemas. Sekmes.

Eexpert

2015-07-24 15:07

Pukutis- masazai tokie: krutine reik masazuot vidine delno ar pirstu dalimi, pagal laikrodzio rodykle du kart per diena apie 5-8 min. Labai gerai siltame duse. Sekmes.

velvet15

2015-07-24 11:07

Nemanau, kad 13-14 metų merginos yra mano bendrametės. joms dar tik augti ir augti, o ne apie papus galvoti :) o va štai mums, 16-20 metų merginoms tai tikrai jau virsta problemomis ir vis ieškome būdų kaip tai pagerinti.
Būtent todėl, kad turiu šiek tiek papildomų kilogramų ir bijau gerti tas kontraceptines tabletes - nenoriu, kad jis dar labiau padidėtų..

Pukutis

2015-07-24 09:07

Aaa.. jau skaitinejau as siektiek, bet tai visi ta pati per tapati...
O kaip tas mankstas reik daryti??

Eexpert

Pukutis- tai paskaitinek, gi buvo komentaru sia tema. Vieniems padejo, kitiems nelabai, matyt nuo kiekvieno kitaip viskas priklauso.

Pukutis

Eexpert- na tai tai as dar suprantu : DD Nu ir ar kam nors tai jau padejo?

eexpert1@mailru

2015-07-23 22:07

gabija231- trukumas, krutines brendimui, apie 3 kg.

eexpert1@mailru

2015-07-23 21:07

CrazyJumpingSoul - vaje, 8 kg trukumas brendimui, kaip jus dar paeinat mergaites, budamos kaip sakaliukai. Juk jei nebus "mesytes" kune, - nebus apvalumu- nebus.

e-expert

2015-07-23 20:07

velvet15- kodel tau is tavo bendraamziu juokinga, juk klausia zmones to ko nezino ir nori gauti atsakymus. Tau visgi ginekologe parekomendavo gerai, as ja palaikau visu 100 proc. Beje virsvoris pas tave yra.

velvet15

2015-07-23 15:07

Sveiki, spalį man sueis 17. Skaičiau visus komentarus čia ir kai kurie tikrai prajuokino :) o vat aš turiu tikrai rimtą bėdą krūtų dydžio atžvilgiu.. Mano kūnas yra absoliučiai neproporcingas, o svoris nuolatos kinta keliais kilogramais. Esu 170cm ūgio ir sveriu 65-70kg. Mano klubų apimtis 111cm, pilvuko ties bamba 90cm, talijos 79cm, o va krūtinės be liemenėlės 85cm. Kaip matot, tikrai ne kaži kas. Šoku, kartais bėgioju, važinėju dviračiu, žodžiu, esu gana aktyvi. Ir bijau didelių dietų ar kardinalaus svorio metimo, nes jis krinta nuo viso kūno ir taip išeina, kad kristų ir nuo krūtinės, kurios ir taip nėra pagal mano kūną. Be to, dietos ir organizmo per didelis apkrovimas tikrai nėra sveika - daug tuo domiuosi. Ir iš tikrųjų, per 2 metus mano krūtinė nepaaugo, arba laaaaabai minimaliai. Buvau pas ginekologę šiuo klausimu, bet išrašė tik kontraceptikų, kurių nevartojau, nes dažnai nuo jų užauga svoris, o mano organizmas linkęs labiau kaupti klubuose... Taigi, ką man daryti?... Pasitikėjimo savimi netrūksta, tačiau jo ir neperdaugiausiai. Turiu ir vaikiną, su kuriuo esam kartu jau 8 mėnesius, tačiau taip norėtųsi turėti šiek tiek dailesnį kūną ir didesnę krūtinę.. Ech..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių