eexpert1@mailru

2015-08-07 13:08

NEzinau- neturetu nieko juodo buti sioje vietoje, nebent menesines (spalva ne tokia kokia aprasei), isskyros irgi neatitinka, nebent paprakaituoja ir tiesiog higienos stoka. Geriausiai butu mamai parodyt, nes butina aiskintis kas ten yra.

Eexpert

2015-08-07 13:08

Neziniuke- matyt veliau bresti, bet jei skaudena krutine, tai jau pradeda formuotis. Ir beje krutine auga iki mazdaug 21-22 metu.

trauma

2015-08-07 04:08

o kaip tuos masaziukus daryti?ir kiek mazdauk laiko reikia kad krutine pradetu bresti greiciau ?:)

eexpert1@mailru

2015-08-06 20:08

NEzinau- tai tu parasei, kad apatiniuose, bet kuri kuno vieta lieciasi su tuo dryziu?

trauma- svoris tinkamas krutinei bresti, stenkis nenesioti liemeneliu, kad laisvai ir toliau brestu, bet greit nebus, viskam reikalingas laikas. Dar masaziukai pagelbetu.

Nisan :D- tikrai taip.

Skypskaip- jei gausesnes tai galima, bet jei buna gausesnes isskyros (ne menesines), tai gali buti ligos priezastis, reikalinga ginekologo konsultacija.

Eexpert

2015-08-06 19:08

:(- jei taip tai tikrai bus, bet matyt tik su laiku, dar greiciausiai nestartavai pilnu brendimu.

e-expert

2015-08-06 19:08

juodike- patarimas toks: pirmu taikymu pas savo ginekologa ir prasyti kontraceptiku, juos vartojant dideja krutine (nes hormonu juose yra) ir buna neskaudzios ir reguliarios menesines.

justeee- taip tokius gydytojus tik i gydytoju komisija atiduoti. Privalo duoti siuntima, o i sita izeidima isvis sureaguociau stipriai pereiciau pas kita gydytoja, tekainuoja puse lito ar truputi daugiau. Be siuntimo tik privaciai galima konsultuotis.

Kriste- 5 kg galetu buti ir daugiau, likusieji matmenys atitinka tavo amziu ir trukstama svori.

Airida- na tavo amziuje galima butu pakeisti su kontaceptikais, juose yra hormono. Bet vienas bet.. reikia nueiti pas savo ginekologa.

evelina123- diclac 150 tabletes ne tepalas, bet as sakiau kad itariu jog tai tarpslankstelinis uzdegimas kuris metosi po miego daznai buna ir kaip pasiraivai jis atsiranda. Tepti krutines nereikia, masaziukai gerai. Svoris ziurint i ugi puikus.

evelina123

2015-08-06 15:08

Sveiki.Tai man,kad atsikelus is lovos neskaudetu krutines reiktu tepti ja diclac 150? Na kelis kartus,kaip atsikeliau is lovos neskdaudejo,nes as pamasazavau krutine.ir kaip budavo miegodavau ranka tirpdavo buvo irgi keli kartai.Ir dar norejau paklaust mano ugis 164 cm,o svoris 48 kg ar atitinka?

Eexpert

2015-08-06 15:08

Paulina- priklauso ir nuo svorio (cia labai daug lemia) ir nuo genu -krutines dydis.

trauma

2015-08-06 10:08

sveiki ka daryti kad mano krutine neauga man 14 metu sergu menesinemis 4menesius seniau krutine buvo didesne ir pradejau nesioti lemenuka bet labai suversdavau dabar nebeverziu ka daryt kad ji pradetu augti? mano ugis 1.60 svoris 51kg laukiu atsakymo kuo greiciau

tuks

2015-08-06 09:08

Aš kaip vyras galiu pasakyti - pačios gražiausios krūtys - naturalios krūtys, kad ir pačios mažiausios. Jos tikrai turi savotiško cinkelio. Nenorėčiau liesti plasmasinių, nes jos vistiek netikros.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių