EveLŽ19991223

2015-08-27 14:08

Man 13 metu, nera menesiniuuu ir krutiness.. Mano klaseja jau beveik visos serga, ir turi krutine.. :( Mano krutineja po speneliu yra atsirade skausmingi gumbeliai, ar tai normalu? Del leto brendimo jauciuosi labai nejaukiai :(((((...

e-expert

2015-08-27 12:08

lala- na jeigu tik atsisedai, o ne kitaip, tada nemanau, kad tai galetu nutikti. Viskas ivyksta viduje, ne isoreje.

neziniuke20- tau svorio truksta apie 6 kg. Siaip gal veliau pradejai bresti, gal imunine sistema silpna, ko pasekoje gali veluoti brendimas, ar nevykti normaliai. Gal liemenele seniai nesioji, suverzi krutine ir vel gi tai stabdo paprasta brendima. Siaip i drauges neziurek, jos gali irgi tureti mazesne tik vizualiai atrodo didesnes. Jei zmogus yra lieknesnis nei turetu buti, tai automatiskai nera is ko bresti. Bukite atidzios nes mazesnis svoris isvis labai kenkia brendimui.

as1

2015-08-27 11:08

Sveiki, man 16 m., man dar nera menesiniu . Išskyros yra jau ilgai, kokius 1 - 2 metus. Padekit ://

gabrūx

2015-08-27 05:08

man 10 metų. mano ugis 1.50cm svoris 35 kg. ar tai geri duomenys?

gabrūx

2015-08-27 05:08

o kaip atrodo isskyros?

Eexpert

2015-08-26 18:08

Slapuke- paprasciausiai dar nelaikas, kiekvieno organizmas kitaip bresta.

Kazkas- menesines paprastai buna 5 dienas. O profesionalus sportas tikrai neskatina krutines augimo, o priesingai lb trukdo.

e-expert

2015-08-26 17:08

/neregistruotas/- jeigu stipriai prakaituoji, tai reiskiasi imunine sistema labai silpna, tokiu budu (prakaitavimu) ji tave perspeja. Del menesiniu tai tikrai neaisku kada jos prasides, siaip tai nutinka nuo 11 iki 15 metu amziaus mergaitems.

Ooooo - na jeigu tu esi sviesiu plauku, tai ir ant gaktos auga sviesesni plaukeliai. Nieko blogo cia nera, tik nauda ta, kad sviesiaplaukems maziau reik depiliuotis, skustis intymias vieteles, nes sviesesni plaukeliai ir jie maziau pastebimi.

eexpert1@mailru

2015-08-26 15:08

Sveiki- zinoma, kad bus, bet turi buti normos ribose, o ne gausios. Siaip gausios isskyros "pranesa" apie kazkokia liga.

hata1223- sureguliuoti savo svori, masaziukai ir kantrybe, kitaip nieko nepagreitinsi.

Katyneli-aciukas- pradziai apie 4 kg reiktu priaugt, o po to laukti reguliariu menesiniu. Iklotai isskyroms nereikalingi, tik dazniau apsiplauk ir keisk kelnaites.

Katyneli-aciukas

2015-08-26 12:08

Man yra 13 metu . Krutines neturiu , isskyros bega , nezinau nesioti verta paketus ar ne ? Ka daryti , kad krutine augtu greiciau? Sveriu 33kg ugis mano metras 50

eexpert1@mailru

2015-08-25 19:08

Meda- pas kokios sryties gydytoja ji buvo?

Keista- cia sunku be apziuros nustatyti, nes tai gali buti ir ligos pozymis, ir brendimo, ir kt veiksniai.

gabaite- plaukeliai dazniausiai buna pas tas merginas, kurios yra tamsiu plauku gymio. O del krutines tai ziauriai daug svorio truksta net iki 10 kg, tai is kur bres krutine, ji formuojasi, skaudena, bet neauga, nes nera pakankamai "kuno mesytes".

lalaila- i tokia "taurele" surenakamas menesiniu ciklu esancios isskyros. Nezinau ar tai visgi tinka brestancioms merginoms si naujiena, nes jos yra ivairiu dydziu ir nera dar labai isbandytos. Manau, kad brestancioms mergaitems si priemone nelabai tiktu.

akvalan- svoris tavo puikus, matyt velyvas brendimas pas tave.

Gretute- siaip neblogi duomenys, brendimui galetum pora kg priaugti daugiau.

Rugilyte- tu per liekna esi. Tau reiketu apie 6-7 kg svorio priaugti, kad butu geresnis brendimas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių