eexpert1@mailru

2015-03-06 17:03

ellė- taip normalu, kad 13 metu nesergi menesinemis, nes tai prasideda nuo 11 iki 15 metu. Pas tave svorio trukumas virs 5 kg. Tad ir kazko is krutines nesitikeciau, nes kur truksta "mesytes", ten dideles krutines nebuna. Kiti parametrai proporcingi tam svorio trukumui, jie nera blogi, bet nera ir geri. Pas drauge greiciausiai prasidejes lytinis brendimas (menesines) bei svoris labiau atitinka ugi, tad uztat ir nevienodai krutines auga.

olivija- jei pavirsutiniskai masturbuojiesi, tai nepamatys nieks jokiu pozymiu.

Ellė

2015-03-06 16:03

atsiprašau už raštą. iš naujo.
Mano draugė kuriai krūtinė pradėjo augti vėliau nei man dabar turi daug didesnę krūtinę nei mano.. kodėl taip yra ir kaip padaryti taip ,kad ją "aplenkčiau"?

Ellė

2015-03-06 16:03

mano raugė kuriei krūtinė pradėjo augti vėliua nei man, jau turi daug didesnę nei man. kodėl taip vyksta ir ką daryti kad ją "aplenkčiau"?

eexpert1@mailru

2015-03-06 09:03

gėėda- ziurint kokia ta masturbacija, nes jei i vidu kazka dedi, tai pazeisi mergystes pleve ir busi ne be mergaite. Jei pavirsutiniskai, tai nieko blogo.

/neregistruotas/- antibiotikai "ismusa" is veziu visa imunine sistema (susilpnindami imuniteta). To pasekoje ir buna visokiu kuriozu.

lalala

2015-03-05 20:03

Sveiki, man 14, o as dar nesergu menesinem. Visi brendimo pozymiai yra, isskyros normalios (tiek kvapas, tiek spalva) ir jos yra apie metus su puse ar net daugiau, o menesiniu kaip nera taip nera. Labai del to kompleksuoju...

javaaiste

2015-03-05 18:03

Ugis kazkur 170 gal truputi daugiau. Klasiokes visos jau nesioja lemeneles ,o as jauciu kaip lenta nei krutines nei uzpakaliuko .

eexpert1@mailru

2015-03-05 18:03

paulina- gali buti, jog truksta tau svorio, kai buna per kudas zmogus, jam veliau formuojasi hormonai ir vystymasis taip pat.

javaaiste- neparasei savo ugio.

javaaiste

2015-03-05 17:03

Man 13 metu , bet sveriu tik 43 gal zinote kokiu budu priaugti svorio? ;//

eexpert1@mailru

2015-03-05 16:03

Austėjaa- posakis "valgyti daugiau" dar ne viskas. Butina valgyti riebesni maista, kaloringesni ir daugiau i vakara. Zinoma tavo ugis ir svoris nera tavo amziaus. Greiciausiai brendimo metu buvo atsitike kazkas tokio, kas trukde normaliai ir laiku bresti visam organizmui (tai galejo buti: erke, labai daug antibiotiku, ko pasekoje brendimo metu imunitetas buvo tiesiog nulinis ir t.t.).

Braškytė- labai neseniai pradejai bresti, jei islaikysi tokius pacius duomenis (ne tokius kokie dabar yra, o intervalu panasius) tai tikrai bres viskas laba gera linkme. Pas tave labai geri svoris ir ugis.

agurkelis- svoris ir ugis labai geri. Kadangi dar nebresti lytiskai, tai tikrai pas tave viskas puiku.

/neregistruotas/- nedaug truksta apie 3 kg svorio. Kadangi nera dar menesiniu tai ir krutine dar normaliai nebresta. Nenesiok liemeneles ir nesuvarzyk brendimo. Suverzta krutine zymiai leciau bresta.

Eexpert

2015-03-05 15:03

mergytea- jeigu jautiesi stora, reiktu kazkiek sau pagelbeti. Pagal tavo pateiktus duomenis tikrai matyti, kad yra siek tiek virsvorio. Viskas pataisoma: pvz. dazniau valgyti sriuba (po nedaug, bet dazniau), antra patiekala valgyti per du kartus (t.y. truputi suvalgei, kita dali reiktu po 2 val.). Jei noresis valgyti po 6 vakaro, tai tik maista, kuris apgautu skrandi: vaisiai, neriebus jogurtas, vanduo arba liesas pienas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių